Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 23 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Νιώθετε ότι η σχέση με τον σύντροφό σας τείνει να πηγαίνει όλο και προς το καλύτερο και δεν έχετε άδικο, αφού ο συνδυασμός σας είναι από τις καλύτερες περιπτώσεις. Αφήστε στην άκρη λόγια που σας έχουν πικράνει και σας έχουν πονέσει, γιατί σας γυρίζουν στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ: Στην προσπάθεια που κάνετε να φαίνεστε ευγενικοί, παίζετε σε βάρος της υγείας σας. Οι απόψεις σας θα σχολιαστούν αρνητικά, γι' αυτό να είστε επιφυλακτικοί σε καινούργιες γνωριμίες. Διαχωρίστε τη σχέση σας και ενταχθείτε σε καταστάσεις στις οποίες σας ταιριάζουν οι άνθρωποι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην ψάχνετε υλιστικά υποκατάστατα στη ζωή σας, αλλά στηριχτείτε στην εσωτερική δύναμή σας. Τολμήστε καινούργια ανοίγματα, καθώς υπόσχονται μεγάλες και κερδοφόρες αλλαγές στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναθεωρήστε απόψεις στις οποίες έως τώρα ήσασταν κάθετοι και σας κρατούσαν μακριά από αυτά που πραγματικά αγαπάτε. Αποδεχτείτε τον σύντροφό σας γι' αυτό που είναι και μην προσπαθείτε να τον αλλάξετε.

ΛΕΩΝ: Ανακαλύψτε τι θέλετε σύμφωνα με τα δικά σας γούστα και καταπολεμήστε αρνητικές σκέψεις και απαισιοδοξία. Ασχοληθείτε μόνο με ό,τι αρέσει σε εσάς, για να ανανεωθείτε σωματικά και ψυχικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συνάψτε συμμαχίες με άτομα του εργασιακού ή προσωπικού περιβάλλοντός σας, που μπορούν να στηρίξουν τις απόψεις σας. Κάνοντας τις κατάλληλες ενέργειες, θα συμβάλετε σημαντικά στην επαγγελματική επιτυχία σας.

ΖΥΓΟΣ: Να είστε συγκεκριμένοι στις θέσεις σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας, για να γίνεστε πιο κατανοητοί. Η παρουσία σας στον χώρο θα είναι ενδιαφέρουσα και αυτό θα επιβεβαιώσει τη φιλαρέσκειά σας κατά πολύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ενα αόρατο χέρι θα φροντίσει να πραγματοποιήσει αρκετές από τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Δυναμώστε τις αντιστάσεις σας απέναντι στις αρνητικές αυθυποβολές και ενισχύστε τη θετική σκέψη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφαιρέστε από τη ζωή σας ό,τι σας καταπιέζει ψυχικά και φρενάρει τη δημιουργικότητά σας. Με εξαίρεση κάποιες στιγμές που θα νιώσετε καταβεβλημένοι και θα ωθηθείτε σε υπερβολές, η υπόλοιπη μέρα θα κυλήσει χωρίς να υπάρξουν προβλήματα στην υγεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προχωρήστε στις υπερβάσεις σας, τώρα που νιώθετε πιο έτοιμοι και πιο δυνατοί. Εστιάστε την προσοχή σας σε καινούργια σχέδια και αποκολληθείτε από τα σφάλματα του παρελθόντος, για να μη γυρίζουν οι σκέψεις σας στα χρόνια που σας απογοήτευσαν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι προκλήσεις για επιτυχία θα είναι περισσότερες, γι' αυτό χρησιμοποιήστε τις υπάρχουσες πηγές ενέργειας σας και ανακαλύψτε και άλλες που είναι κοντά σας, αλλά δεν τις είχατε εκτιμήσει όσο άξιζαν.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι όμορφες στιγμές που θα περνάτε συναισθηματικά αλλά και επαγγελματικά θα ανεβάζουν την ψυχολογία σας και δεν θα επιτρέπουν να πέσετε σε μελαγχολία. Ακόμα και αν εσείς το αναβάλετε, οι καταστάσεις θα απαιτούν μια ριζική αλλαγή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα