Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 18 Ιουλίου

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 18 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε τα οικεία σας πρόσωπα να ζήσουν όπως θέλουν και μην τους επιβάλλετε τις απόψεις σας. Η προσπάθεια που κάνετε να απαλλαγείτε από εμμονές και προκαταλήψεις ή το ότι να επιχειρείτε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας μπορεί να κρύβει κινδύνους.

ΤΑΥΡΟΣ: Χρησιμοποιήστε την εξυπνάδα σας και θα φτάσετε τόσο ψηλά που δεν θα το πιστεύετε. Από κάποιες μικρές λεπτομέρειες θα αντιληφθείτε ότι η ζωή σας έχει γίνει πιο ποιοτική και αυτό θα τονώσει το ηθικό σας και θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ποντάρετε σε μια καινούργια σχέση που θα προχωράει με αργά και σταθερά βήματα. Θα προβληματιστείτε με τον οικονομικό τομέα σας, καθώς τα έξοδα θα συναγωνίζονται τα έσοδα και θα εξαρτηθεί από εσάς σε τι κατάσταση θα βρεθείτε τελικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε τη λογική να κυριαρχεί σε κάθε σας κίνηση, αλλά μην αγνοήσετε αυτά που σας υπαγορεύει η καρδιά σας. Ενισχύστε το πάθος και τον ερωτισμό σας, αλλά μην υπερβείτε τα όρια και ανεβάσετε τους τόνους, γιατί θα καταστρέψετε ό,τι έχετε χτίσει.

ΛΕΩΝ: Τώρα που κάποια πράγματα διευκρινίστηκαν προχωρήστε σε γόνιμες και εποικοδομητικές επαφές. Είστε άτομο που εκπέμπει δυναμισμό και θετική ενέργεια, οπότε είναι πολύ δύσκολο στους άλλους να αντισταθούν στην αυξημένη γοητεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικοί ή απότομοι, ώστε να μην απομακρυνθείτε από τους στόχους σας. Αν είστε μόνοι αυτόν τον καιρό, πείτε «ναι» σε καινούργιες γνωριμίες και φλερτ, αφήνοντας στην άκρη τους φόβους και το άγχος της μοναξιάς.

ΖΥΓΟΣ: Να θυμάστε ότι πρέπει να παίρνετε τις αποφάσεις σας με γνώμονα τη λογική. Θα χρειαστεί να είστε αρκετά υπομονετικοί μέχρι να έρθουν πιο βολικές ημέρες, που θα σας επιτρέψουν να νιώσετε απελευθερωμένοι και να εκφραστείτε ερωτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βελτιώνονται οι σχέσεις σας σε επαγγελματικό επίπεδο και κατ' επέκταση και στους άλλους τομείς, γι' αυτό φροντίστε να προσεγγίσετε ουσιαστικά κάποια άτομα που θα σας βοηθήσουν και μη σπαταλάτε ανούσια τον χρόνο σας δεξιά κι αριστερά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσέξτε να μην παρασυρθείτε από τον χείμαρρο των αρνητικών συναισθημάτων που κάποιες στιγμές θα σας καταβάλλουν, γιατί έτσι θα οδηγηθείτε χωρίς να υπάρχει λόγος σε σύγκρουση με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακόμα κι αν κάποιες φορές σάς φανούν δύσκολα τα πράγματα, μην απογοητευτείτε. Κινηθείτε προσεκτικά καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας και μην πείτε λόγια που δεν πιστεύετε, μόνο και μόνο για να ανταπαντήσετε σε κάτι που ίσως σας ενοχλήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό συμμαχεί στις προσπάθειες που κάνετε για να πετύχετε. Οι ευκαιρίες θα εμφανίζονται εκεί που δεν το περιμένετε και θα καταφέρνετε χωρίς ιδιαίτερο κόπο, ακόμα και σε θέματα που θα σας φαίνονται πολύ δύσκολα.

ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίστε να κάνετε έναν συνδυασμό που να τα περιέχει όλα σε ισόποσες δόσεις, ώστε να μην παραμελήσετε τα σχέδιά σας στον επαγγελματικό τομέα, αλλά ούτε να αγνοήσετε κάποια ζητήματα που αφορούν τα συναισθήματά σας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα