Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 17 Ιουλίου

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 17 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι απόψεις σας θα συζητηθούν πολύ, αλλά δεν θα σχολιαστούν αρνητικά. Περιορίστε τον εγωισμό σας για να γίνετε λίγο περισσότερο ειλικρινής με τον εαυτό σας, ακόμα και αν δεν είστε προετοιμασμένοι να αλλάξετε τίποτα σε εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφεθείτε στην καθημερινότητα και ξεκουράστε τον νου και το σώμα σας. Εχετε τη δύναμη να χειριστείτε την καρδιά σας παράλληλα με τη λογική, ώστε να κοιτάξετε το μέλλον σας παρέα με έναν σύντροφο που θα σας καταλαβαίνει, θα σας στηρίζει και θα νοιάζεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εμπλουτίστε την ερωτική σας ζωή με εκπλήξεις και απολαύστε την. Λειτουργώντας συνειδητοποιημένα, ξετρελαίνετε τον σύντροφό σας και τον φέρνετε ακόμα πιο κοντά σας. Η ελλιπής επικοινωνία μπορεί να δημιουργήσει ασάφειες που θα σας φέρουν σε αδιέξοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν αυτό που θέλετε είναι να κερδίσετε τις εντυπώσεις, προσπαθήστε να ηρεμήσετε. Διαμεσολαβήστε, αν περνάει από το χέρι σας, σε μια κρίση που περνά φιλικό σας ζευγάρι. Διαπραγματευτείτε ορισμένες καταστάσεις που σας κουράζουν πριν φτάσετε στα άκρα.

ΛΕΩΝ: Ξεπεράστε κάποιες αναστολές που έχετε και δεν σας επιτρέπουν να χαρείτε τη ζωή. Μην αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις από αυτές που μπορείτε να αντέξετε. Οι απότομες εναλλαγές της διάθεσης και της ψυχολογίας σας κουράζουν τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις καταναλώνουν τον χρόνο σας και δεν μπορείτε να σκεφτείτε τίποτε άλλο. Μην κοντράρεστε με ανθρώπους με τους οποίους δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε όσες προσπάθειες και να κάνετε.

ΖΥΓΟΣ: Ο,τι δεν σας ικανοποιεί στη ζωή σας τολμήστε να το αντικαταστήσετε, γιατί οι αλλαγές θα σας αναζωογονήσουν. Πείτε ευθέως αυτά που θέλετε να πείτε χωρίς να θίξετε υπολήψεις και μην κινείστε παρασκηνιακά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντί να αναμετριέστε για το ποιος έχει πιο ισχυρό χαρακτήρα στον εργασιακό χώρο, δείξτε προσοχή και ψυχραιμία, που θα σας βοηθήσουν περισσότερο. Φροντίστε να απέχετε από εντάσεις και πλησιάστε τον σύντροφό σας με τρυφερότητα και αγάπη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να βρείτε τον ένοχο σε κάτι που σας απασχολεί, μη ρίχνετε σπόντες σε όσους είναι αθώοι. Ανοίξτε διάλογο με τον σύντροφό σας, μια και η επικοινωνία σας θα βρίσκεται σε καλά επίπεδα και θα είναι ικανή να λύσει οποιαδήποτε παρεξήγηση υπήρχε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείτε με αισιοδοξία τη ζωή και αφήστε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις. Βάλτε νέες βάσεις στις συνεργασίες και στις σχέσεις σας, ώστε να προχωρήσετε ό,τι σχεδιάζετε και θέλετε να το πραγματοποιήσετε, αρκεί να μην αφήσετε τα πάθη να σας γίνουν λάθη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκφράστε τα συναισθήματά σας και μην τα καταχωνιάζετε στο χρονοντούλαπο. Με έκπληξη θα ανακαλύψετε πως αν αποστασιοποιηθείτε από διάφορες κουραστικές καταστάσεις θα βρείτε σωστές λύσεις που θα διαχωρίζουν τα προβλήματά σας σε χρήσιμα και περιττά.

ΙΧΘΥΣ: Ξεφύγετε από καταστάσεις που γνωρίζετε ότι αποτρέπουν θετικές εξελίξεις. Δείτε τα πάντα κάτω από άλλη οπτική γωνιά και επικεντρωθείτε στα θέματα της προσωπικής σας ζωής και της απελευθέρωσής σας από περιορισμούς, για να αισθανθείτε και εσείς πιο άνετα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα