Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 13 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Θα υπάρχει αρκετή πίεση, γι' αυτό φροντίστε, πριν βγάλετε συμπεράσματα, να γνωρίζετε καλύτερα τις καταστάσεις. Δείξτε κατανόηση, καθώς η υπερβολή είναι το φυσικό αποτέλεσμα μιας έντονης περιόδου με ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην παρασυρθείτε από ακραία συναισθήματα που θα σας αποπροσανατολίσουν. Ασκώντας την τακτική του ψυχρού πολέμου, δεν μπορείτε να βλάψετε τον εαυτό σας. Μέσα από συζητήσεις κατοχυρώστε κάποια κεκτημένα σας που οι άλλοι δεν παραδέχονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες και όχι με κοινότοπες, που τις έχετε ήδη βαρεθεί. Βρείτε τον κατάλληλο χρόνο για να κάνετε ουσιαστικό διάλογο με κάποιον φίλο σας, να ξεκουραστείτε και να τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να φανείτε πιο διαλλακτικοί με συνεργάτες σας που δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Κάντε πράξη τα πιο τρελά σας όνειρα με τη βοήθεια της διαίσθησής σας. Μην καταπιέζετε τους συνεργάτες σας με υπερβολικές απαιτήσεις, όταν αυτοί δεν σας ζητούν τίποτα.

ΛΕΩΝ: Εάν πλήττετε παράφορα με την επαγγελματική ζωή σας, μην το λέτε και, απλά, αλλάξτε την. Κάποιες φορές η ακραία συμπεριφορά σας φτάνει τους άλλους σε οριακά σημεία. Φροντίστε να γνωρίζετε καλά τα δεδομένα, πριν κάνετε οποιαδήποτε βαρυσήμαντη δήλωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρώτα πάρτε πρωτοβουλίες σε σοβαρά θέματα και μετά αφήστε τους άλλους να τα διεκπεραιώσουν. Μην επιτρέπετε στο οικογενειακό περιβάλλον σας να σας πνίγει, όσο κι αν τους αγαπάτε. Κινηθείτε ευέλικτα και με διπλωματία για να αποφύγετε καβγάδες και εντάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Αντισταθείτε με σθένος σε καταστάσεις που προσπαθούν να σας γυρίσουν στο παρελθόν. Στηριχτείτε στις ικανότητές σας και μην πιάνεστε από τα μεγάλα λόγια που ακούτε. Για να είστε όλοι ωφελημένοι, αξιοποιήστε τις ικανότητές σας αλλά και τους ανθρώπους που υπάρχουν γύρω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διαφυλάξτε τις σχέσεις σας όσο καλύτερα μπορείτε και κινηθείτε μόνο με γνώμονα τη λογική. Αργότερα θα επιδείξουν μεγαλύτερη προθυμία άτομα που υπάρχουν στη ζωή σας αλλά και νέα πρόσωπα, και θα εισπράξετε την εκτίμηση και τη συμπάθειά τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Νεύρα, επιθετικότητα και γενικά η άσχημη συμπεριφορά δεν πρόκειται να σας βοηθήσουν. Μην είστε απαιτητικοί από τις σχέσεις σας, αφού είναι ακόμα πολύ νωρίς για να διαμορφωθεί μια κατάσταση που να σας αρέσει σε όλα τα επίπεδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας θα έρθει να πλήξει τον οικονομικό σας τομέα με συνεχόμενα λάθη, ενώ παράλληλα θα σας απασχολήσουν και κληρονομικά θέματα. Προωθήστε τα οικονομικά σας, όχι όμως και τα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην πάρετε μέρος σε εντάσεις που θα πλήττουν τον χώρο, γιατί αυτός ο μήνας σάς πάει σχετικά κόντρα. Η επικοινωνία σας δεν θα βρίσκεται και στα καλύτερά της, και λόγια που θα πείτε σε στιγμές αγανάκτησης θα αποβούν σε βάρος σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ανεπιθύμητες εκκρεμότητες ή λογαριασμοί θα έρθουν στο προσκήνιο, κάνοντας και τα πιο απλά να σας φαίνονται εξαιρετικά δύσκολα. Αποφύγετε να δεσμευτείτε, εάν δεν έχετε γνώση των πραγματικών καταστάσεων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα