Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 11 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα αυξήσουν τα εισοδήματά σας και αφήστε για αργότερα τους μεγαλεπήβολους στόχους. Το κλίμα στον χώρο εργασίας θα είναι φορτισμένο, με αποτέλεσμα οι προστριβές με τους συνεργάτες σας να είναι πιθανό να φέρουν ρήξη ανάμεσά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα υπάρχει αναστάτωση στον οικογενειακό χώρο αλλά και με τα φιλικά σας πρόσωπα. Φροντίστε την εξωτερική εμφάνισή σας για να φτιάξετε τη διάθεσή σας και ασχοληθείτε με καινούργιες δραστηριότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην κάνετε επεκτατικές κινήσεις και μην πάρετε κανενός είδους ρίσκο. Δεν ευνοούνται οι διαπροσωπικές σχέσεις σας και απαιτείται να δείξετε καλή θέληση για να επικρατήσει η αρμονία και ευχάριστο κλίμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το πώς θα συμπεριφερθείτε έχει σημασία, αφού οι εντάσεις θα εισχωρήσουν και στο φιλικό περιβάλλον σας. Φροντίστε στις δύσκολες στιγμές να παρακάμπτετε τα πείσματα και σκεφτείτε πως τα πάντα είναι προς διαπραγμάτευση.

ΛΕΩΝ: Εάν ο χρόνος σας το επιτρέπει, τακτοποιήστε θέματα που θα αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες. Φροντίστε να μη χάσετε την ψυχραιμία σας και πείτε λόγια που θα πληγώσουν και θα είναι δύσκολο να ξεχαστούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καλλιεργήστε τις επαφές σας που θεωρείτε καλύτερες και αποδοτικότερες και προσεγγίστε τις χωρίς προκαταλήψεις, έχοντας αμοιβαία κατανόηση ως προς τις διαφορές που αντιμετωπίζετε στις επιμέρους νοοτροπίες.

ΖΥΓΟΣ: Οι ανατροπές θα είναι πολλές και κάποιες από αυτές θα επηρεάσουν τον επαγγελματικό τομέα. Διαταράσσεται η ισορροπία με τους συνεργάτες σας και δεν πρέπει να κινηθείτε βιαστικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δημιουργήστε καινούργιες στρατηγικές για να μπορέσετε να έχετε επιτυχή ανάκαμψη των οικονομικών σας. Μη χαλάτε την ψυχική ισορροπία σας στηριζόμενοι σε ριψοκίνδυνες καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατηθείτε μακριά από περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές, μια και τα οικονομικά σας θα είναι στάσιμα. Χειριστείτε προσεκτικά τις επενδύσεις σας και αποφύγετε να είστε βιαστικοί ή παρορμητικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εξετάστε λεπτομερώς τις συμφωνίες που θα κλείσετε. Χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που θέλετε να εκθέσετε τις ιδέες σας, ώστε να μην προσβάλετε τους συνεργάτες σας με παρακινδυνευμένες κινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάρτε την πρωτοβουλία να οργανώσετε μια έκπληξη στον σύντροφό σας. Αποτραβηχτείτε για λίγο από την ενεργό δράση και βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε. Φτιάξτε το κέφι σας ευρισκόμενοι με φίλους που έχετε κοινούς στόχους.

ΙΧΘΥΕΣ: Τις απόψεις που έχετε πείτε τις με τόλμη και αποφασιστικότητα για να μπορέσετε να πείσετε. Μην επιτρέπετε στους άλλους να παρεμβαίνουν στα προσωπικά σας. Διορθώστε ό,τι δεν σας εκφράζει και δεν σας ικανοποιεί στον επαγγελματικό τομέα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα