Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 10 Ιουλίου

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 10 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Προχωρήστε στη σχέση σας και σκεφτείτε μια πιο επίσημη δέσμευση. Εχει έρθει ο καιρός να λάμψετε, να αναδειχθείτε, να βελτιώσετε την εικόνα σας και τις δημόσιες σχέσεις σας, αλλά να κάνετε παράλληλα και κάτι ουσιαστικό για τον έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι πολύ πιθανόν για κάποιους από εσάς να ξαναγεννηθεί ένας έρωτας που πιστεύατε ότι ανήκει οριστικά στο παρελθόν. Η φλόγα θα δυναμώσει ξανά, αλλά η έκβασή του θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τις αποφάσεις που θα πάρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώστε και πάρτε αγάπη, χωρίς να κάνετε υποχωρήσεις και χωρίς να προδίδετε τον εαυτό σας. Οσοι είστε μόνοι μη χάσετε την ευκαιρία να κυκλοφορήσετε και να κάνετε νέες γνωριμίες, ώστε να χρωματίσετε τη διάθεσή σας και να γίνετε πιο σέξι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επειδή περνάτε κάποια σκαμπανεβάσματα, μην υποτιμάτε τη δύναμη της σχέσης σας. Πρέπει να καλύψετε άμεσα τις νέες επαγγελματικές ανάγκες σας. Συγκεντρωθείτε όσο μπορείτε σε θέματα που αφορούν την καριέρα σας.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε να βρίσκεστε με άτομα που σας επηρεάζουν ψυχολογικά. Μην πάρετε μέρος σε συζητήσεις που δεν ξέρετε πού μπορεί να σας οδηγήσουν. Η μέρα είναι κατάλληλη για να διευθετήσετε τις κοινωνικές σας δραστηριότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες σε υποθέσεις που μπορούν να αποδώσουν άμεσα. Μην επιτρέψετε σε κακόβουλους ανθρώπους να σας φοβίσουν για το μέλλον σας. Αν σκεφτείτε πρακτικά, θα δείτε ότι όσα έχουν συμβεί ίσως είναι για το καλό σας.

ΖΥΓΟΣ: Τα προβλήματα μπαίνουν σιγά σιγά στην άκρη και η ψυχολογία σας θα είναι απόλυτα ικανοποιητική, ώστε να προχωρήσετε σε κατακτήσεις. Οσοι επιλέξετε τώρα τον σύντροφό σας θα έχετε πολλές πιθανότητες να δημιουργήσετε μια υπέροχη σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για το μόνο που σας κατηγορεί ο σύντροφός σας ότι τον κουράζουν οι ξαφνικές αλλαγές στη διάθεσή σας. Κρατήστε στη σχέση σας μόνο ό,τι αρέσει και στους δυο σας και αποτινάξτε από πάνω σας πράγματα που δεν λειτουργούν πια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να δράσετε δυναμικά στον επαγγελματικό χώρο περιμένετε τις κατάλληλες συνθήκες. Προβείτε σε συζητήσεις που είναι απαραίτητες για τα καινούργια σας σχέδια. Μείνετε κοντά σε άτομα του περιβάλλοντός σας, που επικροτούν τις προσπάθειές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι αλλαγές στον χώρο της εργασίας σας θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά. Διεκδικήστε αυτά που επιθυμείτε, γιατί δεν έχετε την ανάγκη κανενός. Ζητήστε από τον σύντροφό σας να σας εκφράσει με ειλικρίνεια τα συναισθήματά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υπερασπιστείτε κάποιον φίλο σας που τον έχουν παρεξηγήσει άδικα. Αρπάξτε τώρα τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν στον επαγγελματικό χώρο. Δεχτείτε τη βοήθεια που θα σας προσφέρει ένας πολύ καλός συνεργάτης σας.

ΙΧΘΥΣΕ: Εξηγήστε με απλά λόγια στο ταίρι σας πως εκτός από πάθος έχετε ανάγκη και από ασφάλεια για να νιώσετε ευτυχισμένοι. Αν θέλετε να νιώσετε τρυφερά, όπως στην αρχή της γνωριμίας σας, εκμεταλλευτείτε τις θετικές επιρροές που θα σας δοθούν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα