Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρα 9 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Ανέλπιστη τύχη και μεγάλη εύνοια να περιμένετε στα ερωτικά σας. Βάλτε «X» στη μοναξιά που δεν σας ταιριάζει, μια που δεν θα χρειάζεται πλέον να σπαταλιέστε σε περίεργες και χωρίς νόημα σχέσεις, αλλά σε μία που θα είναι ιδανική.

ΤΑΥΡΟΣ: Η βελτίωση στην αισθηματική σας ζωή θα σας προσφέρει ακόμα και το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης. Ανακαλύψτε τα ένστικτα της έλξης και της επιθυμίας, ώστε να πάρετε πολύτιμες πληροφορίες για τον τρόπο έκφρασης των συναισθημάτων στις διαπροσωπικές σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ημέρα σάς κάνει ακόμα πιο ευαίσθητους, αλλά όχι ευάλωτους ώστε να μην μπορείτε να ξεχωρίσετε το καλό από το κακό, ακόμα κι αν προκύψουν απρόβλεπτες καταστάσεις. Ησυχο κλίμα θα επικρατεί στις συζητήσεις που θα κάνετε με τα άτομα της οικογένειάς σας αλλά και με τον σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό σάς οπλίζει με ανέλπιστη τύχη, εύνοια και ευτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σας, οπότε επανεξετάστε σχέδια που είχατε εγκαταλείψει και αποφασίστε να τα υλοποιήσετε. Εάν έχετε στο πρόγραμμά σας και κάποιο ταξίδι, θα αποδειχθεί κερδοφόρο.

ΛΕΩΝ: Νιώστε πιο σίγουροι για τι κινήσεις σας και σημειώστε σημαντική πρόοδο σε επίπεδο σχέσεων. Συνδυάστε το χαμόγελο και την ευθύτητα στις συναλλαγές σας. Θα κάνετε κάποιες ανακατατάξεις και θα ωθηθείτε σε αναθεωρήσεις των φιλικών σας σχέσεων, που όμως θα είναι για δικό σας όφελος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας και βάλτε περισσότερο χρώμα στη ζωή σας. Τολμήστε και πρωτοτυπήστε ταυτόχρονα για να εντυπωσιάσετε τους πάντες με τη φινέτσα, το στιλ και πάνω απ' όλα τον αέρα σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι συζητήσεις και οι προτάσεις για νέες συνεργασίες και συμφωνίες θα «πέφτουν βροχή». Επικοινωνήστε με τον σύντροφό σας σε αρμονικό περιβάλλον, χωρίς τις συνηθισμένες εντάσεις που υπήρχαν τον τελευταίο καιρό, και θα έρθουν καλύτερες μέρες και ακόμα καλύτερες νύχτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συνεχίστε να κάνετε οικονομίες, για να μπορέσετε να λικνιστείτε στον χορό της σπατάλης. Πειραματιστείτε με τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε και μετά θέστε τους μακροχρόνιους στόχους σας, φροντίζοντας να συλλέγετε πληροφορίες για τα μελλοντικά εργασιακά ενδιαφέροντά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείτε με πρακτικό μυαλό τι σας συμφέρει να κρατήσετε και τι όχι, γιατί, ακόμα κι αν δεν καταλήξετε σε κάποια συμφωνία, δεν είναι κακό μέσα από τις γνωριμίες που θα κάνετε να αναπτύξετε την κοινωνική ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πιο ευνοϊκή μαζί σας δεν θα μπορούσε να είναι η τύχη απ' ό,τι τώρα. Η εύνοια σε όλο της το μεγαλείο και σε όλους τους τομείς. Ακολουθήστε έξυπνες στρατηγικές και δεν θα βγείτε χαμένοι. Εκφραστείτε ελεύθερα στον σύντροφό σας, ενώ παράλληλα θα είναι διάχυτος ο ερωτισμός σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε μια καινούργια αρχή, αφιερώνοντας πιο πολύ χρόνο στον εαυτό σας, και θεμελιώστε τη ζωή σας σε βάσεις που στηρίζονται στην καθαρή γνώση της βαθύτερης αλήθειας. Στηρίξτε το μέλλον που θέλετε να δημιουργήσετε και, προπαντός, να έχετε την αίσθηση της σταθερότητας.

ΙΧΘΥEΣ: Απαιτήστε αυτά που πρέπει και θέλετε στον έρωτα και αναζητήστε την ισορροπία στη ζωή σας. Αναδιοργανωθείτε και αγγίξτε την ευτυχία, για να ικανοποιηθούν όλες οι φαντασιώσεις και οι προσδοκίες σας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα