Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου

Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου

Η Σελήνη στον Καρκίνο θεωρείται ότι είναι στη «θέση» της οπότε είναι μια πολύ δυνατή Σελήνη για όσους την έχουν, καθώς έχει όλα τα προτερήματα που της δίνουν το Νερό και ο Καρκίνος. Η Σελήνη στην ουσία δείχνει την προστασία που μπορεί να παρέχει το άτομο στον εαυτό του και αυτό το κάνει με τον καλύτερο τρόπο.

Αν στο γενέθλιο χάρτη σας έχετε Σελήνη στον Καρκίνο, είστε προστατευτικοί, συμπονετικοί και εμπιστεύεστε τα συναισθήματά σας. Είστε όμως και κυκλοθυμικοί κι επιφυλακτικοί με θέματα που δε γνωρίζετε ή με οτιδήποτε σας είναι ξένο. Επηρεάζεστε αρκετά, ενδεχομένως να σας επιβάλλονται εύκολα και όταν αυτό συμβαίνει βγάζετε παράπονο ή γίνεστε γκρινιάρηδες.

Οι ενστικτώδεις εντυπώσεις σας είναι πολύ ακριβείς, αλλά οι πράξεις σας δε βασίζονται πάνω τους. Οι αντιδράσεις μερικές φορές μπορεί να είναι αργές και αβέβαιες. Είστε ευαίσθητοι σε εξωτερικές επιρροές και κάθε τόσο δέχεστε αρνητικές δονήσεις από τους άλλους ανθρώπους. Αυτό μπορεί να σας κάνει κατσούφηδες και δυστυχισμένους, κυρίως αν αυτά σας τα συναισθήματα αφήσετε να επηρεάσουν την προσωπική σας σχέση. Συχνά κρύβετε τα πραγματικά σας αισθήματα και τις ισχυρές σας συγκινήσεις κάτω από ένα σκληρό «τσόφλι».

Έχετε περιποιητική φύση και σας αρέσει να κανακεύετε τους άλλους και να δείχνετε κατανόηση στα συναισθήματά τους. Βγάζετε τρυφερότητα και φροντίδα κι έχετε μια ιδιαίτερη αγάπη για το σπίτι και την οικογένεια. Αυτή είναι η πρωταρχική σας προσκόλληση. Τείνετε περισσότερο προς την ήρεμη, ειρηνική, ρομαντική αγάπη, παρά προς τα μεγάλα πάθη. Η θέση αυτής της Σελήνης δίνει έναν πολύ βαθύ και ισχυρό δεσμό με την μητέρα σας, αν όμως ο ομφάλιος λώρος δεν κοπεί έγκαιρα, οι σχέσεις σας, ως ενήλικες, μπορεί να είναι προβληματικές.Είστε πολύ του σπιτιού και της οικογένειας και πάντα χρειάζεστε ένα σπίτι-βάση για να καταφεύγετε και να νοιώθετε ασφαλείς. Δύσκολα ταξιδεύετε και κάνετε αλλαγές στη ζωή σας.

Έχετε ανεπτυγμένη διαίσθηση και λαμβάνετε όλες τις ψυχικές καταστάσεις, τόσο συνειδητά όσο και ασυνείδητα. Συγκινείστε εύκολα, μερικοί από εσάς έχετε μεταφυσικές ανησυχίες και βλέπετε προφητικά όνειρα.

Γενικά, είστε αρκετά οικονόμοι, σας αρέσει η αποταμίευση και προσεκτικοί με την περιουσία σας και τα χρήματα σας. Δεν σας αρέσει να βλέπετε να σπαταλιούνται ή να τα κακοδιαχειρίζονται. Η αγάπη σας για το σπίτι και την οικογένεια μπορεί επίσης να εκδηλωθεί και ως πραγματικός πατριωτισμός. Η επαφή με τη φύση και κυρίως με τη θάλασσα σας ανακουφίζει.

Εχετε κλίση καλλιτεχνική, δημιουργική και δραματική και ίσως φυσικό ταλέντο προς τη μουσική, την ποίηση και την ηθοποιία.

Σαν επάγγελμα, μπορεί να επιλέξετε κάτι σχετικό με τη θάλασσα, την αρχαιολογία ή τα μαθηματικά. Λόγω της μεγάλης δεκτικότητας που έχετε, το επάγγελμα του ηθοποιού είναι πολύ καλό για σας γιατί μπορεί να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας με έναν καταπληκτικό και δραματικό τρόπο και να έχετε μεγάλη απήχηση στο κοινό. Επίσης, η μαγειρική είναι κάτι που σας πηγαίνει πολύ. Ακόμα, όποιο επάγγελμα έχει σχέση και με τη συντήρηση ή τη διαχρονικότητα του παρελθόντος.

Στον χάρτη μιας γυναίκας δείχνει την μεγάλη ευαισθησία, έντονο μητρικό ένστικτο. αλλά και την αγάπη προς την οικογένεια. Κυριαρχεί πάντα στο οικογενειακό περιβάλλον αλλά πληγώνεται εύκολα.

Στον χάρτη ενός άντρα δείχνει ότι έχει παραπάνω ευαισθησία από το κανονικό. Όταν ψάχνει για σύντροφο, τον έλκουν οι γυναίκες που είναι περισσότερο μητέρες-σύζυγοι, παρά ερωμένες.

astrology

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα