Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 19 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους χωρίς να γίνεστε επιθετικοί και, αν δεν μπορείτε, εξαφανιστείτε φέρνοντας τους άλλους προ τετελεσμένων γεγονότων. Μην προσπαθείτε να είστε ευχάριστοι, γιατί έτσι δεν θα προοδεύσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ναι μεν πρέπει να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας, αλλά σας χρειάζονται οι συνεργασίες. Η μόνη λύση είναι να κινηθείτε διπλωματικά και με ευελιξία, για να ξεπεραστούν οι εντάσεις και τα διλήμματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παραμερίστε τα έντονα συναισθήματα και πράξτε λογικά και δίκαια, για να φέρετε τις υποθέσεις που σας απασχολούν στα μέτρα σας. Με το να τις αφήνετε στην τύχη δεν θα κερδίσετε τίποτα. Εάν έχετε αντιρρήσεις για τη σχέση σας μιλήστε ξεκάθαρα και μην αναβάλλετε συνέχεια τις σημαντικές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να μάθετε να υποχωρείτε όταν έχετε άδικο και να επιμένετε όταν είστε σωστοί. Πάντα τα μπερδεύετε και πράττετε το αντίθετο. Τώρα, όμως, είναι καιρός να το σταματήσετε. Αποφύγετε μυστικά που, αν αποκαλυφθούν, θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σημαντικών ανθρώπων.

ΛΕΩΝ: Οι κινήσεις που θα κάνετε θα έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες. Βάλτε τις βάσεις που θα φέρουν δημιουργικότητα, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ικανοποιητικό και αποδεκτό από τους άλλους και, παράλληλα, προς όφελός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολλά από αυτά που θεωρείτε δεδομένα ίσως έχουν διαφορετική εξέλιξη. Μπορείτε να διαπραγματευτείτε τα πάντα, αλλά χρειάζεται να είστε επιφυλακτικοί και σε επαγρύπνηση. Δείτε το συμφέρον σας μακροπρόθεσμα και μην τα βάζετε με άτομα που είναι ανώτερά σας στον εργασιακό χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Ανανεώστε τις ιδέες σας, για να ενταχθείτε με ομαλό τρόπο στις καινούργιες καταστάσεις. Είναι απαραίτητο να προβάλλετε τον εαυτό σας με σωστά επιχειρήματα, γιατί σας αξίζει μια καλύτερη θέση. Τολμήστε να συζητήσετε ό,τι σας απασχολεί και μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί το κύριο χαρακτηριστικό σας να είναι η αυτοσυγκράτηση, αλλά επειδή χρειάζεται να βάλετε σε τάξη την προσωπική σας ζωή αυτό δεν φτάνει. Χρειάζεται και διπλωματία. Προχωρήστε σε επαναστατικές αλλαγές που θα αφορούν την προσωπική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε τα παιδικά πείσματα και τις ξεροκεφαλιές και κάντε τις σωστές επιλογές, για να μη μετανιώσετε πικρά. Φέρτε στην επιφάνεια τη δημιουργικότητα που κρύβετε μέσα σας, γιατί το χρειάζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να πείσετε τους άλλους για αυτά που θέλετε, κάντε έργα και μη λέτε πολλά λόγια. Μόνο έτσι θα έχετε τη συγκατάθεσή τους και θα ξέρετε προς τα πού βαδίζετε. Εάν δεν συμφωνείτε με τις απόψεις των άλλων, δεν χρειάζεται να τους ειρωνεύεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αλληλοεξυπηρέτηση θα παίξει και αυτή τον ρόλο της, γι' αυτό ρίξτε βάρος σε θέματα σχέσεων. Από το πώς θα κάνετε τις επαφές σας θα εξαρτηθούν και οι εξελίξεις. Κρατήστε σταθερή στάση και μην αλλάζετε συνέχεια στόχους και σχέδια.

ΙΧΘΥΣ: Χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά για να στρώσουν τα πράγματα. Αποφύγετε τις βιασύνες, μια και ο επαγγελματικός τομέας και οι συνεργασίες σας θα έχουν ιδιαίτερη εύνοια. Δεν είναι απαραίτητο, όταν οι άλλοι φέρονται δυναμικά, να γίνεστε επιθετικοί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα