Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 17 Ιουνίου

Το τετράγωνο Σελήνης – Δία θα φέρει εντάσεις.

ΚΡΙΟΣ
Λογικά δεν έχεις παράπονο, κατάφερες να ολοκληρώσεις πολλές και σημαντικές υποχρεώσεις την εβδομάδα που πέρασε, ωστόσο υπάρχουν ακόμη ζητήματα που σε απασχολούν. Με αισιοδοξία και λογική θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τα οικονομικά προβλήματα που σε προβληματίζουν. Στα αισθηματικά σου δεν υπάρχει κάτι που να σε ενοχλεί. Θα περάσεις μία όμορφη ημέρα με τον αγαπημένο σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Πήρες πρωτοβουλίες και κατάφερες να κάνεις πραγματικότητα ακόμη και τα πιο δύσκολα σχέδια για αυτή την εβδομάδα. Καιρός να ηρεμήσεις λίγο και να απολαύσεις την παρέα ανθρώπων που έχεις παραμελήσει. Στα οικονομικά θα χρειαστείς βοήθεια για να ανταπεξέλθεις σε κάποια ζητήματα. Να θυμάσαι ότι το κλειδί στην επικοινωνία με τον αγαπημένο σου είναι η ειλικρίνεια!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Βλέπεις με καλό μάτι το ενδεχόμενο να αλλάξεις δουλειά. Είσαι θετική στις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σου και σίγουρα θα αναζητήσεις την καλύτερη για εσένα. Η διαχείριση των οικονομικών δεν είναι το φόρτε σου. Προσπάθησε να βρεις νέες πηγές εσόδων. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Καλό είναι να συζητήσεις με τον αγαπημένο σου αυτά που σε προβληματίζουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και το ξέρεις καλά. Θα έχεις και σήμερα συζητήσεις για τα επαγγελματικά σου, φρόντισε όμως να μην γίνουν κουραστικές. Κάνε υπομονή και το αμέσως επόμενο διάστημα θα σε ανταμείψει στα οικονομικά σου. Μην γίνεσαι επιθετική προς τον σύντροφό σου. Άκουσέ τον και μην τον «δικάζεις» χωρίς να ξέρεις όλη την αλήθεια.

 

ΛΕΩΝ
Νιώθεις πιο ανάλαφρη από ποτέ γιατί κατάφερες να ολοκληρώσεις σημαντικές υποχρεώσεις και πλέον κοιτάζεις το μέλλον με ευτυχία. Η ανυπομονησία σου δεν θα σε οδηγήσει σε τίποτα θετικό όσον αφορά τα οικονομικά σου. Στα αισθηματικά σου είσαι καλά. Έχεις την υποστήριξη και την κατανόηση από τον άνθρωπο που αγαπάς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επιθυμείς διακαώς να αλλάξει κάτι στα επαγγελματικά σου. Υπάρχουν στιγμές που δουλεύεις πολύ και αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση. Να θυμάσαι ότι ο επιμένων νικά! Στα οικονομικά σου το τελευταίο διάστημα προβληματίζεσαι πολύ. Τα χρέη του παρελθόντος είναι αρκετά και πρέπει να απαλλαγείς από αυτά. Με την αυτοπεποίθησή σου θα μπορέσεις να κερδίσεις αυτό που θέλεις στην ερωτική σου ζωή.

 

ΖΥΓΟΣ
Η στρατηγική που ακολούθησες στα επαγγελματικά σου είχε αποτέλεσμα και κατάφερες να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τώρα ξέρεις ότι σε περιμένει δουλειά, όμως είσαι ικανοποιημένη και ανυπόμονη για το μέλλον. Άλλαξε τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σου, αλλιώς δεν θα υπάρξει καλό αποτέλεσμα. Στον τομέα των αισθηματικών σου είσαι πολύ ικανοποιημένη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έθεσες στόχους και τους πέτυχες. Τώρα είναι η ώρα να καταστρώσεις νέα σχέδια για το μέλλον σου και την επαγγελματική επιτυχία σου. Στα οικονομικά σου δεν μπορείς ακόμη με σιγουριά να πεις ότι είσαι ικανοποιημένη, ωστόσο βαδίζεις προς αυτή την κατεύθυνση. Στην προσωπική σου ζωή ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα φέρει αναταράξεις. Μην σου γίνει αυτοσκοπός να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Άσε τα γεγονότα να μιλήσουν από μόνα τους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο δυναμισμός και ο προγραμματισμός σου σού επέτρεψαν να πετύχεις πολλά από τα σχέδιά σου αυτή την εβδομάδα. Συνέχισε δυναμικά και θα δεις την καριέρα σου να εκτοξεύεται. Ο εγωισμός σου δεν σε αφήνει να δεις καθαρά και να κάνεις τις σωστές επιλογές για τα οικονομικά σου. Εάν δυσκολεύεσαι, δεν είναι καλό να ζητήσεις βοήθεια. Μην ταξιδεύεις σε έναν φανταστικό κόσμο. Ο σύντροφός σου είναι εδώ, το ίδιο και τα προβλήματά σας, που αν δεν λύσετε από κοινού, τότε μόνο θα διογκώνονται.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έκανες πολλά και θετικά βήματα την εβδομάδα που πέρασε. Σίγουρα είχες και τις ατυχίες σου, όμως μέσα από όλα αυτά βγήκες πιο δυνατή και έτοιμη για το μέλλον σου στο χώρο της εργασίας σου. Διαχειρίσου καλύτερα τα οικονομικά σου ζητήματα από εδώ και πέρα. Η ψυχραιμία είναι το κλειδί για την αντιμετώπιση κάθε δύσκολης κατάστασης. Στην προσωπική σου ζωή, καιρός να γίνεις πιο εξωστρεφής αν θέλεις να κάνεις νέες γνωριμίες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχεις κάθε λόγο να χαμογελάς και να απολαμβάνεις την επιτυχία σου. Κατάφερες πολλά την εβδομάδα που πέρασε και στάθηκες όρθια παρά τα εμπόδια που συνάντησες. Να φανείς δυνατή γιατί οι προκλήσεις δεν σταματούν. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο, αρκεί να μείνεις προσηλωμένη σε αυτόν τον στόχο. Όσο για τα αισθηματικά σου , νιώθεις έτοιμη να κάνεις ένα καινούργιο βήμα στη ζωή σου. Μην φοβηθείς, προχώρα.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Φταίει ο έρωτας… Η συγκέντρωσή σου έχει πάει περίπατο και φαίνεται ότι αυτό σου δημιούργησε μερικά προβλήματα στη δουλειά σου. Η επικοινωνία με τους γύρω σου δεν μπορείς να πεις ότι είναι εύκολη υπόθεση, εσύ ωστόσο δεν νοιάζεσαι. Μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις και πάρεις αποφάσεις για τα οικονομικά σου που δεν θα σου βγουν σε καλό. Στα αισθηματικά σου, είπαμε, φταίει ο έρωτας… Η αφοσίωση στον σύντροφό σου είναι αξιοθαύμαστη!

tlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα