Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 14 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Εάν θέλετε να γίνετε πιο αποδοτικοί, φροντίστε να οργανωθείτε περισσότερο. Βασιστείτε στις δυνάμεις σας και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους. Μην επαναστατείτε επειδή απαιτείτε περισσότερη δουλειά και λιγότερη διασκέδαση.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν βρεθείτε σε συζήτηση που θίγει άτομα τα οποία δεν είναι παρόντα, απαιτείται να αποχωρήσετε διακριτικά. Οι εμπειρίες που έχετε συλλέξει θα σας δώσουν το έναυσμα για να προχωρήσετε πιο ουσιαστικά και να ασχοληθείτε περισσότερο με την καλυτέρευση και αναβάθμιση της ζωής σας σε όλους τους τομείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απελευθερωθείτε από σκέψεις άνευ ουσίας, που σας κρατούν σε αδιέξοδο. Χρειάζονται προσοχή σε εκκρεμότητες που αφορούν συναλλαγές σας και άμεση ρύθμιση οικονομικών σας θεμάτων που είναι άμεσα συνδεδεμένα με τα επαγγελματικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας. Εάν νιώσετε φοβίες, ανασφάλειες και αμφιβολίες να βγαίνουν στην επιφάνεια και να σας γεμίζουν αγωνία, μη φανείτε δύσπιστοι και βάλτε μπροστά για καινούργια σχέση.

ΛΕΩΝ: Με τόσες δυσκολίες και εντάσεις που θα υπάρξουν είναι σίγουρο πως η ψυχολογία σας θα έχει σκαμπανεβάσματα. Επιλέξτε με προσοχή αυτά που πιστεύετε ότι σας ταιριάζουν και παράλληλα φροντίστε να τα ερευνήσετε για να μπορέσετε να προσαρμοστείτε πιο εύκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκφράστε με ήπιο τρόπο τα παράπονα που δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε και μην αφήσετε τον εαυτό σας να πέσει σε μελαγχολία. Αναμοχλεύονται συναισθήματα, πρακτικές σκοπιμότητες και κάθε είδους συναλλαγές και προοπτικές που θα σας αλλάζουν συνέχεια κατεύθυνση.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να φτιάξετε τη διάθεσή σας και τα κακόβουλα σχόλια να σας αφήνουν αδιάφορους. Αν είστε ικανοποιημένοι με τη σχέση σας, μπείτε στη λογική μιας δέσμευσης ή κάποιας επισημοποίησης, βγάζοντας τελείως από το ημερήσιο πρόγραμμά σας καβγάδες και διαφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκφράστε την τρυφερότητά σας και κάντε την καθημερινότητά σας πιο γλυκιά και πιο συναρπαστική. Εάν όντως υπάρχουν πράγματα που βλέπετε και δεν σας βγάζουν εκεί που ονειρεύεστε, δώστε τέλος πριν κάνετε κακό σε εσάς και τον σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεμπερδέψτε οριστικά με κάποια θέματα για να νιώσετε ασφάλεια. Δράστε με γνώμονα τη λογική και έπειτα με το συναίσθημα, γιατί διαφορετικά θα παρασύρεστε από τα πάθη σας και θα συμπεριφέρεστε ανάλογα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να δείξετε καλή θέληση, αφού τα λόγια δεν θα συμβαδίζουν με τις πράξεις σας. Η υπερευαισθησία με την οποία θα αντιμετωπίζετε τα πάντα θα σας κάνει κάποιες φορές να νιώθετε προδομένοι, γι' αυτό πρέπει να είστε πιο ρεαλιστές στις απαιτήσεις σας αλλά και σε αυτά που πιστεύετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα σας κάνει καλό να μείνετε λίγο μόνοι για να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας. Φροντίστε να μετράτε τα λόγια σας και μην ανοίγεστε σε πρόσωπα που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σας ή τα διακρίνει έλλειψη επαγγελματισμού.

ΙΧΘΥΣ: Η δυσαρέσκεια που εισπράττετε προέρχεται από τη δική σας διογκωμένη φαντασία, που τα πλάθει όπως θέλει. Η καχυποψία δεν είναι εύκολο να απαγκιστρωθεί από το μυαλό σας, αν δεν το ελέγξετε άμεσα και αποτελεσματικά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα