Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 13 Ιουνίου

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 13 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Οταν θεωρείτε τις αποφάσεις σας τελεσίδικες, εννοείται ότι δεν μπορείτε να αφήνετε και αμφιβολίες. Φροντίστε να αξιοποιήσετε τις ιδέες σας για να έχετε πρακτικές λύσεις. Διατυπώστε και εκφράστε ό,τι θέλετε με μεγαλύτερη προσοχή, για να μην πληγώσετε άτομα που δεν πρέπει.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην επιτρέψετε σε τρίτους να σας αποπροσανατολίσουν από τους βασικούς στόχους σας. Προτιμήστε να πείτε ευγενικά στους συνεργάτες σας τι είναι εκείνο που σας ενοχλεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οσες αξίες δεν σας αντιπροσωπεύουν, βγάλτε τις από τη ζωή σας. Μην ψάχνετε συνέχεια αφορμές για να προσάψετε κάτι αρνητικό στον σύντροφό σας. Δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία για να μην τα βλέπετε όλα μαύρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν κάποιοι είναι δύσπιστοι μαζί σας, μην προσπαθείτε με το ζόρι να τους πείσετε. Μην επιδιώκετε ακατόρθωτα πράγματα για να προωθήσετε τα καινούργια σχέδιά σας. Θέματα που αφορούν άλλους δεν χρειάζεται να σας απασχολούν διαρκώς και να σας αναλώνουν.

ΛΕΩΝ: Αφού ο σύντροφός σας σάς φροντίζει, σας εμπιστεύεται και σας συμπεριφέρεται τρυφερά, δεν είναι ανάγκη να είστε τόσο καχύποπτοι. Οι κρίσεις ανεξαρτησίας που σας πιάνουν θα τον ενοχλήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν δεν θέλετε να ξεσηκώσετε διαμαρτυρίες σε βάρος σας, να είστε πιο διακριτικοί και ευγενικοί. Με το να επιμένετε στις απόψεις σας θα πετύχετε το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλετε. Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά.

ΖΥΓΟΣ: Ρίξτε το βάρος των δραστηριοτήτων σας εκεί που πρέπει για να βρείτε λύσεις. Δώστε τέλος σε μια σχέση που είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει δυνατότητες εξέλιξης. Υπολογίστε σωστά τις κινήσεις σας προτού πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν τον οικονομικό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν οι άλλοι σάς καταπιέζουν με τις απόψεις τους και σας εκμεταλλεύονται, απλά μην τους το επιτρέπετε. Μη χαρίζεστε σε κανέναν και αφήνετε στην άκρη τον αγώνα σας για καταξίωση. Προβείτε σε αντικαταστάσεις εάν κάποιες σχέσεις σας έχουν υποστεί ζημιές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχολούμενοι με τον χώρο σας θα αισθανθείτε ψυχικά ανανεωμένοι και με εναλλακτικές λύσεις θα βγείτε νικητές. Μετριάστε την ένταση ανάμεσα σε εσάς και στον σύντροφό σας και περάστε μαζί όμορφες ημέρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να είστε πιο συντηρητικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας προτού βρεθείτε ξεκρέμαστοι. Το να περιμένετε βοήθεια από φίλους που έχουν ακόμη πιο πολλά προβλήματα από εσάς είναι ανούσιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείτε τις ανάγκες σας και μην ασχολείστε μόνο με τις υποχρεώσεις σας. Μη βγάζετε συμπεράσματα από κακόβουλα σχόλια κάποιων που επιδιώκουν να τα μάθετε. Για να βρείτε πρακτικές λύσεις στα εργασιακά σας θέματα δεν χρειάζεται να είστε ισχυρογνώμονες.

ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίστε να αντιληφθείτε έγκαιρα τη σημασία που έχουν κάποια πρόσωπα στη ζωή σας. Αποφασίστε να κάνετε μια συζήτηση με τον σύντροφό σας που θα δώσει νέα πνοή στη σχέση σας. Μην κολακεύεστε από άτομα που σας πλησιάζουν, γιατί πιστεύουν ότι τους είστε χρήσιμοι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα