Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 5 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Περιφρονήστε την ειρωνική διάθεση κάποιου συνεργάτη σας, ώστε να πέσουν στο κενό οι προσπάθειές του. Σχέδια χωρίς ρεαλιστικές βάσεις, που καθυστερούν τις εξελίξεις, να τα ξεχάσετε. Η διασκέδαση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα άτομα της οικογένειάς σας θα γίνουν η αιτία να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφό σας. Δεν πρέπει να κάνετε λάθη τακτικής, γιατί είναι πιθανό να προκύψουν παρεξηγήσεις και διαφωνίες με τους συνεργάτες αλλά και με φιλικά πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διευθετήστε οικονομικές εκκρεμότητες που πρέπει επειγόντως να τακτοποιηθούν. Οι προστριβές με τους άλλους θα κάνουν την εμφάνισή τους και είναι πολύ πιθανό να ταλαιπωρηθείτε από την εμφάνιση εγωισμών και συμφερόντων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Γίνετε πιο ξεκάθαροι και συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάτε και θα δείτε πολλά πράγματα να αλλάζουν. Απαλλαγείτε από άγχη και ανανεωθείτε εκ νέου, κάνοντας τομές στη ζωή σας και αποβάλλοντας ό,τι σάς είναι άχρηστο.

ΛΕΩΝ: Ανασυγκροτηθείτε για να κερδίσετε τον χρόνο που έχετε χάσει κάνοντας άσκοπα πράγματα. Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα καλυτερεύει και ίσως είναι καλύτερα να αποφασίσετε να κάνετε κάποιο ταξίδι προτού σας καταβάλει πάλι το άγχος της καθημερινότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αποφεύγετε να βλέπετε κατάματα την πραγματικότητα, γιατί δεν θα κερδίσετε τίποτα. Αλλάξτε επαγγελματικό προσανατολισμό, καθώς ο φθόνος κάποιων ατόμων μπορεί να σας κάνει τη ζωή σας πιο δύσκολη.

ΖΥΓΟΣ: Μη δίνετε λαβές με τη συμπεριφορά σας σε παρασκηνιακούς τύπους. Η οικειότητα που έχετε και η καλή θέληση των άλλων πρέπει να σας κάνουν να καταλάβετε ότι τα βιώματά σας σας ξεχωρίζουν από τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην κάνετε παρέα με άτομα που σας καθηλώνουν στο παρελθόν με αρνητικές σκέψεις. Κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και συζητήσεις που γίνονται με κλειστά χαρτιά στον εργασιακό σας χώρο, γιατί αλλιώς θα βρεθείτε εσείς εκτεθειμένοι αντί των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο αγώνας σας θα δικαιωθεί μόνο αν καταλάβετε τις ουσιαστικές ανάγκες και των άλλων. Οι ευκαιρίες και οι προοπτικές επαγγελματικής καταξίωσης θα είναι σαφώς περισσότερες, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που θα κάνετε την επανάστασή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα προβλήματα του οικογενειακού χώρου θα σας σπρώξουν στο να χάσετε τον έλεγχο και να συμπεριφερθείτε άσχημα σε αγαπημένα πρόσωπα, ενώ η βασική αιτία θα εντοπίζεται στα διαφορετικά πιστεύω του καθενός σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το γεγονός ότι βρίσκεστε σε φάση αλλαγής των πεποιθήσεων και των νοοτροπιών σας δεν συμβαδίζει με την τύχη σας. Τα εμπόδια, οι καθυστερήσεις και οι παρανοήσεις θα έχουν την τάση να διαμορφώνουν ό,τι καινούργιο σάς προκύπτει.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και συγκρατημένοι στις αποφάσεις σας, ώστε να μη δημιουργήσετε από μόνοι σας προβλήματα στο μέλλον, όταν όλα θα έχουν βρει τους κανονικούς τους ρυθμούς.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα