Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 1 Ιουνίου

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 1 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Ασχοληθείτε με οικογενειακά ζητήματα που έχετε αφήσει εδώ και καιρό σε εκκρεμότητα. Πείτε την αλήθεια και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας. Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με τις ουσιαστικές ανάγκες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ορισμένες από τις επιλογές σας θα σας δικαιώσουν απέναντι στους συνεργάτες σας. Διαλέξτε αν σας ταιριάζει καλύτερα η εργασιοθεραπεία από την εργασιομανία. Μην προσκολλάστε σε οικογενειακά πρόσωπα και περιμένετε να λύσουν όλα τα προβλήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν δείχνετε τον εκνευρισμό σας και χάνετε την ψυχραιμία σας, θα δυσκολέψετε τις καταστάσεις. Απομακρυνθείτε διακριτικά από άτομα που βλέπετε ότι αναμοχλεύουν το παρελθόν σας. Μην αφήσετε εμμονές ή παλιά προβλήματα να σας καταβάλουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ενισχύστε το αίσθημα της αυτοσυντήρησης για να επιβάλετε τις απόψεις σας. Καθαρίστε το έδαφος από ανταγωνιστές και αντιπάλους, αλλά προσέξτε τον τρόπο. Βαδίστε σε άλλη βάση, σεβόμενοι ότι τα δεδομένα που έχετε έχουν κάπως αλλάξει.

ΛΕΩΝ: Διευθετήστε καταστάσεις που είναι σε εκκρεμότητα, για να περιορίσετε την ανασφάλειά σας. Για να μη βρεθείτε μπλεγμένοι χωρίς να το καταλάβετε, διαχωρίστε το φλερτ και το σεξ από τη φιλία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Από το να αφήνετε τα πάντα στην τύχη, προτιμήστε να οργανωθείτε. Χαλιναγωγήστε τον εγωισμό σας, για να μη σας βγει σε κακό. Ζυγίστε τις ενέργειές σας για να μην εκτεθείτε στην κριτική αυτών που σας ανταγωνίζονται.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να μη βρεθείτε μπροστά σε κακόβουλα κουτσομπολιά. Βγάλτε από το μυαλό σας κακές σκέψεις και μην αφήσετε αισθηματικές ανασφάλειες να σας χαλάσουν τη μέρα. Μην αφήνετε εκκρεμότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τολμήστε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα αν πιστεύετε ότι θα τα καταφέρετε μόνοι σας. Προσεγγίστε τα γεγονότα με περισσότερο συναισθηματισμό και λιγότερη ψυχρότητα, για να φτάσετε στη λύση του προβλήματος με περισσότερη ακρίβεια και όχι να μένετε θεατές των εξελίξεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε τους όρους σας σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο, χωρίς όμως να νιώθετε άσχημα επειδή θα χρειαστεί να επιβληθείτε λίγο περισσότερο σε ορισμένους. Θα πετύχετε κάποιες νέες στρατηγικές στον εργασιακό χώρο, όμως οι συνθήκες θα σας ωθήσουν σε αναπροσαρμογές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σίγουρα σας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων και σας αφορά μέχρις ενός σημείου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εξαρτιέστε από αυτήν. Να θυμάστε ότι η αυτοπεποίθησή σας μπορεί να βελτιωθεί μόνο αν είστε σταθεροί στις απόψεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην έχετε συνέχεια αντίθετη άποψη σε ό,τι ακούτε για να αποδείξετε ότι έχετε γνώμη. Δείξτε τον πραγματικό εαυτό σας αν έτσι νιώθετε καλύτερα, χωρίς να βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Ετσι και οι γύρω σας θα σας προσέξουν χωρίς να σας κρίνουν αρνητικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Πολλά από τα προβλήματά σας θα λυθούν αν ασχοληθείτε περισσότερο με τα άτομα που σχετίζονται με τις οικονομικές σχέσεις σας. Αποστασιοποιηθείτε από τα καθημερινά χρονοβόρα θέματα και περάστε ήσυχες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα