Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 17 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Η παρέα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα σας απαλλάξει από το πολύ άγχος. Μπορεί οι βιαστικές λύσεις να μην είναι οι καλύτερες, αλλά, αν το απαιτεί, η περίσταση δώστε τες. Μην εξιδανικεύετε πρόσωπα που μέχρι στιγμής δεν έχουν βοηθήσει σε τίποτα.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε τα ψώνια σας με σύνεση και μην ξοδεύετε περισσότερα απ' όσα αντέχει η τσέπη σας. Ο έρωτας θα έρθει και θα σας χτυπήσει την πόρτα και, αν δεν θέλετε να τον χάσετε, μην αφεθείτε στη δίνη των εξελίξεων της καριέρας, αλλά αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Υπολογίζοντας κάθε λεπτομέρεια, θα πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Πρέπει να μάθετε να ανοίγετε τους ορίζοντές σας και να βλέπετε και λίγο πιο πέρα, αν θέλετε να υπάρξει αποκατάσταση σε όσες σχέσεις σας είναι διαταραγμένες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν βλέπετε ότι τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν είναι και τόσο πρόθυμα να βοηθήσουν, μην πιέζετε καταστάσεις. Μια βόλτα με αγαπημένα πρόσωπα θα σας βοηθήσει να ξεχαστείτε και να χαλαρώσετε.

ΛΕΩΝ: Δείχνοντας πνεύμα συνεργασίας, θα ξεπεράσετε προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Στον εργασιακό τομέα θα υπάρχει σταθερότητα, βοηθώντας να περνάτε πιο εύκολα τις θέσεις σας και να σταθεροποιήσετε την επιτυχία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να μην αφήσετε το περιθώριο να σας πληγώσουν, μην έχετε μεγάλες προσδοκίες. Θα είστε ιδιαίτερα ζωντανοί, ευδιάθετοι και δημιουργικοί, ενώ θα καταφέρνετε να γίνεστε και το επίκεντρο σε όποιον χώρο κι αν βρίσκεστε.

ΖΥΓΟΣ: Οσο εύκολα λέγονται τα όμορφα λόγια τόσο πιο εύκολα μπορεί να σας απογοητεύσουν. Μην έχετε ενοχική διάθεση επειδή νιώθετε κουρασμένοι και θέλετε να ξεκουραστείτε. Να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί να μην πάρετε όλα όσα ζητάτε, στην πορεία όμως το πλανητικό σκηνικό θα είναι αρκετά γενναιόδωρο μαζί σας. Απαλλαγείτε από άτομα που σας μπλοκάρουν και δεν σας αφήνουν να χαρείτε την καθημερινότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βελτιώνεται η προς τα έξω εικόνα σας και θα σας καταξιώσει ιεραρχικά στον επαγγελματικό χώρο, κάνοντάς σας να γεμίσετε αυτοπεποίθηση. Θα είστε αρκετά δυναμικοί για να βάλετε σειρά και τάξη στα θέματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μάθετε να δέχεστε και να αποδέχεστε τον χαρακτήρα των άλλων, όπως κι εκείνοι αποδέχονται εσάς χωρίς να σας ζητούν να αλλάξετε. Ανοίξτε τα χαρτιά σας σε συνεργάτες που εμπιστεύεστε και να είστε σίγουροι ότι θα νιώσετε καλά και θα εισακουστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάθε ευκαιρία για εσάς θα είναι πραγματικά μια δυναμική πρωτοποριακή στιγμή για προσωπική εξέλιξη. Οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη, γι' αυτό φροντίστε να είστε συνεργάσιμοι και επικοινωνιακοί.

ΙΧΘΥΕΣ: Ευνοούνται μεγάλα σχέδια, νέες ιδέες και μακρινά ταξίδια. Ανακαλύψτε αυτά που σας γεμίζουν με ενδιαφέρον για τη ζωή και κάντε πράξη τις θεωρίες σας, για να πραγματοποιηθούν αρκετά από τα όνειρά σας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα