Eurovision 2018: Τί λένε τα άστρα για το ποιος ή ποια θα κερδίσει το διαγωνισμό

Eurovision 2018: Τί λένε τα άστρα για το ποιος ή ποια θα κερδίσει το διαγωνισμό

Μετά και τον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision, η Κύπρος με την Ελένη Φουρέιρα και το «Fuego» παραμένει το πρώτο φαβορί για να κερδίσει τον διαγωνισμό, σύμφωνα τουλάχιστον με τις αποδόσεις που δίνουν οι εταιρείες στοιχημάτων.

Στην πρώτη δεκάδα φιγουράρουν ακόμη, το Ισραήλ με την Netta Barzilai, η Λιθουανία με την Ieva Zasimauskaite, η Σουηδία με τον Benjamin Ingrosso αλλά και δύο ντουέτα, ένα Γαλλικό (Madame Monsieur) κι ένα Ιταλικό (E. Meta- F. Moro). Λίγο πιο… πίσω, ακολουθούν η Νορβηγία με τον Alexander Rybak και η Γερμανία με τον Michael Schulte.

Ποιος ή ποια έχει αστρολογικά τις καλύτερες πιθανότητες για να κερδίσει τελικά την πρωτιά;

Αφήνοντας αναγκαστικά έξω τα ντουέτα, αφού δεν είναι εύκολο να εντοπιστεί ο «αρχηγός» τους, ώστε να γίνει μια αξιολόγηση, από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες ξεχωρίζουν… αυτομάτως η Ελένη Φουρέιρα, η Netta Barzilai, o Benjamin Ingrosso, o Alexander Rybak και ο Michael Schulte, που έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους όψη του Δία με τον Ουρανό. Κι αυτό γιατί στην τρέχουσα Νέα Σελήνη (αυτή του Απριλίου) οι δύο πλανήτες είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο, δίνοντας ουσιαστικά «ψήφο εμπιστοσύνης» στους «εκλεκτούς» τους.

Ανάμεσα στους πέντε, λοιπόν, φαίνεται πως θα κριθεί ο τίτλος, με την επιφύλαξη πάντα των… ντουέτων, που δεν μπορούν να αξιολογηθούν (ιδιαίτερα οι Γάλλοι, για τους οποίους δεν υπάρχει καν ημερομηνία γέννησης στην επίσημη παρουσίαση τους).

Κατ’ αρχάς, η Υδροχόος Netta δε φαίνεται να έχει το κάτι παραπάνω στον γενέθλιο χάρτη της κι αυτό σίγουρα είναι μείον για το Ισραήλ.

Ο Rybak και ο Schulte είναι Ταύροι, αποκτώντας ένα μικρό προβάδισμα λόγω… Δία, που τους «προμοτάρει» από τον Σκορπιό. Μάλιστα ο δεύτερος έχει το «πακέτο» στον γενέθλιο χάρτη του, κάτι που τον καθιστά το πρώτο φαβορί για να κερδίσει τον διαγωνισμό. Γερμανία, λοιπόν, «λένε» τα άστρα, σε κάθε περίπτωση όμως η προτίμησή τους δεν μπορεί να θεωρηθεί «εγγυημένη», αφού λείπουν βασικά στοιχεία αξιολόγησης των συμμετεχόντων, όπως για παράδειγμα η ώρα γέννησης.

Από την άλλη πλευρά, η Ιχθύς Ελένη Φουρέιρα «κουβαλά» από το γενέθλιο χάρτη της ένα τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, μια όψη που συνήθως δεν βοηθά σε ανάλογες περιπτώσεις, αφού μπορεί να την φτάσει μέχρι την δεύτερη θέση αλλά δύσκολα στην πρώτη. Αλλά και ο  Παρθένος Ingrosso «κουβαλά» ένα τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου από την τρέχουσα ηλιακή επιστροφή του, έχοντας περίπου τις ίδιες προδιαγραφές.

Εμείς πάντως ευχόμαστε να το… σηκώσει η Ελένη Φουρέιρα στην Λισαβόνα, δεκατέσσερα χρόνια μετά την Εθνική Ελλάδος!

astrology

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα