Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 10 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Κάντε ένα βήμα πίσω σε διαπραγματεύσεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τις διάφορες ανάγκες σας, ώστε να είστε πιο ευέλικτοι σε αλλαγές αλλά και στις εκτιμήσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Επικεντρωθείτε σε αυτά που σας ενδιαφέρουν περισσότερο και γίνετε πιο ανταγωνιστικοί. Προστατεύστε τα μυστικά σας και μην ανοίγεστε εύκολα σε ανθρώπους που προσπαθούν να σας αποσπάσουν πληροφορίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο σύντροφός σας γίνεται πιο συνεργάσιμος και θα σας απαλλάξει από αρκετά βάρη. Ενας κοινός στόχος θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Δουλέψτε σκληρά για να αποδείξετε την αξία σας, αλλά και για να μη σας συζητούν πίσω από την πλάτη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας προτού αποφασίσετε πώς θα κινηθείτε. Αποφύγετε να μεταφέρετε σχόλια που θα μπορούσαν να πάρουν άσχημη τροπή και να μετατραπούν σε παρανοήσεις και παρεξηγήσεις.

ΛΕΩΝ: Διώξτε από πάνω σας φόβους, αναστολές ή καταστάσεις που σας δυσκολεύουν τη ζωή και σας περιορίζουν. Προετοιμάστε το έδαφος, αν θέλετε να βάλετε σε εφαρμογή νέα σχέδια στον επαγγελματικό χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε για αργότερα σημαντικές αποφάσεις που δεν είστε έτοιμοι να πάρετε, καθώς ακόμα είστε αρκετά φορτωμένοι με υποχρεώσεις. Χρησιμοποιήστε έξυπνα τον ελεύθερο χρόνο σας για να χαλαρώσετε και να μην ξεσπάσετε σε λάθος ανθρώπους.

ΖΥΓΟΣ: Σκεφτείτε πόσο πίσω μένουν τα επαγγελματικά σας και τα οικονομικά σας αν δεν αλλάξετε πορεία. Τα έξοδά σας θα αυξηθούν, οπότε δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια καθυστέρησης. Εχετε πολλά να ασχοληθείτε και από κάπου πρέπει να αρχίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να γίνετε πιο αποτελεσματικοί χρησιμοποιήστε τη δύναμη της γνώσης. Εκφράστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα σκέψεις που σας βασανίζουν. Μιλήστε σε ήρεμους τόνους με συνεργάτες, από το να τα βάζετε με όσους δεν φταίνε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο έντονος εκνευρισμός θα σας οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα αιφνιδιάσουν τους γύρω σας. Αυξάνετε η ευαισθησία σας και επηρεάζεστε πιο εύκολα από τις αντιδράσεις των φίλων και των αγαπημένων σας προσώπων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αυτοσυγκράτηση στα οικονομικά σχέδια κρίνεται απαραίτητη για να μη βρεθείτε αντιμέτωποι με αυξημένα έξοδα. Σκεφτείτε σοβαρά προτού προβείτε σε οποιαδήποτε επένδυση. Μη δέχεστε όσα σας λένε χωρίς να εξετάσετε αν ισχύουν πραγματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να υπερασπιστείτε τη θέση σας να είστε ψύχραιμοι, ευπροσάρμοστοι και να κρίνετε αντικειμενικά τα γεγονότα. Δεν υπάρχει λόγος να είστε γενναιόδωροι με όσους δεν σας συμπεριφέρονται ανάλογα στη δική σας ανάγκη.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα βγουν στην επιφάνεια κρυμμένες ευαισθησίες τις οποίες θα πρέπει να φροντίσετε χωρίς αναβολή να καλύψετε, ώστε στη συνέχεια να μην πιεστείτε ή ασκήσετε πίεση στους γύρω σας εξαιτίας της μπερδεμένης σκέψης σας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα