Τι θα φέρει για κάθε ζώδιο η αποψινή Πανσέληνος

Η Πανσέληνος της 30ης Απριλίου φαίνεται να επηρεάζει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Το ένστικτο και η λογική φαίνεται να κοντράρονται σε έναν αγώνα όμως που δεν είναι ισότιμος, που μπορεί να μην έχει κανόνες, που είναι πιθανό να μην έχει ακόμα και έπαθλο. Η ανάγκη να υπάρξει μία διαφορετικότητα στην υπάρχουσα κατάσταση είναι αυτό που προκαλεί αυτή τη σύγκρουση, αφού η απαίτηση για μία διαφορετική φωνή είναι μεγαλύτερη από άλλες φορές. Η επιμονή και η εμμονή είναι δύο στοιχεία που μπορεί να δυσκολέψουν την εξέλιξη συζητήσεων και δράσεων, αφού χρειάζεται να υπάρχει και μία ελαστικότητα που θα μαλακώσει τις πιθανές αντιδράσεις.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να ταρακουνήσει τη θέση κάποιων, με στόχο όμως να τεστάρει κατά πόσο μπορούν να επανέλθουν στην πορεία τους. Δημιουργεί την ανάγκη ή ευκαιρία να αλλάξει ο τρόπος σκέψης, ώστε να προστεθούν και νέα δεδομένα σε μία πορεία που δεν μπορεί να είναι τόσο άκαμπτη.

Κριός

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό φαίνεται να αυξάνει την ένταση του ενστίκτου και να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως είναι δυνατό να οδηγήσει τις εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή αφήνοντας στην άκρη τη λογική και το μυαλό. Η επιρροή της άλλης πλευράς στις ορέξεις σου είναι μεγάλη και αυτό μπορεί να σημαίνει πως λειτουργείς εντελώς παρορμητικά.

Ταύρος

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό  θα ταρακουνήσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και θα δράσει  αποφασιστικά ως προς το μέλλον αυτών. Η αντίδραση σου απέναντι σε ένα πρόσωπο που καταφέρνει να παίξει με τα όρια και τις αντοχές σου είναι ένα σημαντικό ζήτημα αυτή την εποχή, αφού πρέπει να λειτουργήσεις εντελώς πρακτικά και λογικά.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό φαίνεται να επηρεάζει τις ισορροπίες στον εργασιακό χώρο, να σε αναγκάζει να εργαστείς περισσότερες ώρες ή να συνειδητοποιείς πως πρέπει να κάνεις κάτι δραστικό ώστε να βρεις μία δουλειά μετά από τόσο μεγάλη περίοδο αναζήτησης.

Καρκίνος

Η έντονη και παθιασμένη Πανσέληνος στο Σκορπιό φαίνεται να λειτουργεί αποφασιστικά για την ερωτική σου ζωή και να είναι σε θέση να ευθυγραμμίσει τις επιθυμίες με την πραγματικότητα. Καλείσαι να αποφασίσεις αν θέλεις και μπορείς να γίνεις μέλος μίας κατάστασης που θα μπορούσε να έχει μακρύ δρόμο μπροστά της, υπογράφοντας όμως ένα συμβόλαιο με την ψυχή σου.

Λέων

Η δύσκολη Πανσέληνος στο Σκορπιό φαίνεται να δοκιμάζει τις εσωτερικές σου αντοχές, αφού θα πρέπει να έχεις ήδη οδηγήσει τις αντίστοιχες σωματικές σου στα όρια τους. Η συναναστροφή σου με άτομα μέσα στο σπίτι σου ή στον επαγγελματικό χώρο που βρίσκεσαι αποτελεί μία μεγάλη δοκιμασία, αφού μπορεί να χρειαστεί να υπομείνεις συμπεριφορές που φαντάζουν αδιανόητες για εσένα.

Παρθένος

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό μοιάζει να τεστάρει την ικανότητα σου να συνδέσεις ένστικτο και λογική, να οδηγηθείς σε συμπεράσματα που ενώνουν και τις δύο αυτές πτυχές της προσωπικότητας σου. Καλείσαι να αποκρυπτογραφήσεις κάποια νοήματα μέσα από συζητήσεις με κοντινά σου πρόσωπα, να προσπαθήσεις να δεις τι κρύβεται πίσω από λέξεις που μπορεί να κουβαλούν διφορούμενα μηνύματα.

Ζυγός

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό φαίνεται να δοκιμάζει τα οικονομικά σου, μέσα από σκέψεις για αγορές και επενδύσεις που δεν μπορούν να είναι αβάσιμες. Καλείσαι να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητες σου και να σκεφτείς μήπως θα πρέπει να θέσεις άλλα άτομα σε υψηλότερη ιεραρχία από εσένα, ώστε να ικανοποιήσεις τις δικές του ανάγκες.
Σκορπιός

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου φαίνεται να σε τεστάρει κατά πόσο μπορείς να επιλέξεις την υγιή διαβίωση από την αρρωστημένη παραμονή σε μία κατάσταση που δημιουργεί αμφιβολίες και ασάφειες για το αύριο. Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις την πόρτα σε μία σχέση ή περίσταση που παίζει με τις διαθέσεις σου, να τολμήσεις να μιλήσεις με λόγια που δείχνουν πως είσαι έτοιμος/η να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν.

Τοξότης

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό μπορεί να σε ενοχλήσει, να σε πονέσει, να σε τραυματίσει, γι αυτό καλά θα κάνεις να προσέχεις τα νώτα σου. Φρόντισε την υγεία σου και προσπάθησε να οπλίσεις τον εαυτό σου απέναντι σε τυχόν υπερβολές που θα κληθείς να φέρεις εις πέρας στην καθημερινότητα σου.
Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να επιλύσεις θέματα στη δουλειά σου χωρίς να χρειαστεί να σπάσεις δεσμούς. Μία συζήτηση μπορεί να ξεδιαλύνει πολλές διαφωνίες, αρκεί σε αυτή την κουβέντα να ακούνε δύο πλευρές και όχι να αποτελέσει έναν αποκλειστικό μονόλογο.

Υδροχόος

Η δύσκολη Πανσέληνος στο Σκορπιό φαίνεται να φορτίζει ιδιαίτερα κάποιες καταστάσεις στον προσωπικό ή επαγγελματικό τομέα και να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως καλείσαι να λειτουργήσεις με απόλυτα δυναμικό και αποφασιστικό τρόπο.

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό αποτελεί μία καλή ευκαιρία να πραγματοποιήσεις μία απόδραση από το χώρο διαβίωσης και εργασίας σου, να φροντίσεις να βρεθείς σε έναν τόπο στον οποίο έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι.

jenny

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα