Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 12 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Εάν κάποιος σας πίκρανε χωρίς να το θέλει, συγχωρήστε τον και μην είστε σκληροί. Φροντίστε να είστε ανοιχτοί σε προτάσεις, για να έχετε την πολυτέλεια να διαλέξετε εσείς τις ευκαιρίες που σας ταιριάζουν και όχι αυτές εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε να ρισκάρετε οικονομικά, για να μη βρεθείτε αργότερα σε δυσμενή θέση. Ολοκληρώστε τυχόν εκκρεμότητες, πριν έρθει στην επιφάνεια κάποια δύσκολη στον χειρισμό της κατάσταση. Βγάλτε απ' το μυαλό σας μια παλιά σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ηρεμία και η ξεκούραση θα αποδειχθούν οι πιο σοφές επιλογές. Επαναπροσδιορίστε τη θέση σας απέναντι σε κάποια άτομα που σας ενδιαφέρουν και εισπράξτε αντίστοιχα τη θετική τους ανταπόκριση ως επιβράβευση της μέχρι τώρα συμπεριφοράς σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πριν αναζητήσετε την αλήθεια, σιγουρευτείτε ότι την αντέχετε. Προωθήστε με αποφασιστικότητα τα σχέδιά σας, καθώς η μέρα έχει τη δυνατότητα να σας δώσει καλές προϋποθέσεις για να επιτύχετε σημαντική πρόοδο.

ΛΕΩΝ: Αν δεν μπορείτε να λειτουργήσετε όταν κάποια άτομα είναι παρόντα, φαίνεται το ενδιαφέρον σας για αυτά. Συνειδητοποιήσετε ότι θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να ολοκληρώσετε κάποια προετοιμασία που θα σας φέρει την επιτυχία αργότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεκολλήστε από το παρελθόν, ακόμα και αν κάποιος σας το υπενθυμίζει. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι περιστάσεις ίσως να μην μπορέσουν να σας στηρίξουν απόλυτα να πετύχετε τους ρυθμούς ανάπτυξης που περιμένετε.

ΖΥΓΟΣ: Οριοθετήστε με σαφήνεια τους μελλοντικούς εφικτούς στόχους σας, καθώς ο επαγγελματικός χώρος θα δεχτεί αρκετές καλές επιρροές και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε δεόντως τις περιστάσεις, αν θέλετε να υπάρξει αξιόλογη πρόοδος στη δουλειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί να μην αντέξετε τις εντάσεις, γι' αυτό μην τις προκαλέσετε. Αντιμετωπίστε ό,τι συμβαίνει με σύνεση και λογική, αποφεύγοντας να ρίξετε κι άλλο λάδι στη φωτιά. Προσέξτε μη φανείτε αλαζόνες σε άτομα που δεν πρέπει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί η μέρα να μη βοηθάει σε συλλογικές δραστηριότητες, αλλά η αισιοδοξία σας θα είναι έντονη, βοηθώντας σας να μην πέσετε σε μελαγχολία αλλά και να μην υπερεκτιμήσετε κάποιες ιδέες ή σχέδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε προσεκτικοί σε πιθανές εξαπατήσεις σε οικονομικά ζητήματα και συναλλαγές που θα κάνετε και μη δείξετε περισσότερη γενναιοδωρία απ' ό,τι πρέπει σε φιλικά πρόσωπα, ακόμα και αν κρίνετε ότι μπορείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καλά θα κάνετε να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί στις κινήσεις σας. Θα χρειαστεί να κάνετε πολλές συζητήσεις και επαφές για θέματα που αφορούν την καριέρα σας, γι' αυτό φυλαχτείτε από ξαφνικές αποκαλύψεις που μπορεί να σπιλώσουν την καλή εικόνα σας.

ΙΧΘΥΣ: Θα υπάρξουν σημαντικές προεκτάσεις στην αισθηματική σας ζωή, αλλά και στον οικονομικό τομέα. Ορισμένες συναλλαγές θα πρέπει να γίνουν με μεγάλη προσοχή, για να μην πέσετε θύμα εξαπατήσεων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα