Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες για να προβάλλετε τον εγωισμό σας και να πιέζετε καταστάσεις. Οι αντιθέσεις ανάμεσα σ' εσάς και στην οικογένειά σας θα συνεχίσουν να σας ταλαιπωρούν. Ατυχείς συγκυρίες θα προκαλέσουν αναστάτωση στην ερωτική ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί η καθημερινότητά σας να είναι κουραστική, όμως ακόμα δεν είστε έτοιμοι να επαναστατήσετε ή να προβείτε σε λύσεις που δεν σας ταιριάζουν για να τις εφαρμόσετε. Θα αποδειχτείτε αρκετά σπάταλοι για τους άλλους, αλλά όχι για τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα οικονομικά και τα εργασιακά σχέδιά σας δεν είναι τόσο άσχημα. Εκεί όπου υστερείτε είναι σε προσωπικό επίπεδο. Κόψτε τα καπρίτσια και θα νιώσετε ικανοποιημένοι. Προτιμήστε να βρεθείτε μόνο με ανθρώπους που σας φτιάχνουν τη διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μιλήστε με τους συνεργάτες σας και μοιραστείτε ευθύνες, ώστε να μη νιώθετε υποχρεωμένοι να βρίσκετε εσείς λύσεις για ό,τι συμβαίνει. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείτε για πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν αξίζουν.

ΛΕΩΝ: Μη βασίζεστε στους άλλους σε οικονομικό επίπεδο, ενώ οι κοινωνικές σχέσεις σας πρέπει να επαναπροσδιοριστούν. Η αλλαγή της φιλοσοφίας σας θα είναι ορατή από όλους. Εφόσον δεν γίνεται να αλλάξετε τρόπο ζωής, τουλάχιστον προσπαθήστε να ανανεωθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακόμα και αν δεν το βλέπετε, για κάθε αδιέξοδο υπάρχει και η λύση. Με συγκροτημένη σκέψη και αισιοδοξία θα οδηγηθείτε στον σωστό δρόμο. Μπορείτε να δώσετε προτεραιότητα στα οικονομικά σας, αλλά μην επιτρέψετε να σας κανονίζουν τη ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Για να αποφύγετε δυσάρεστες εμπειρίες, στρωθείτε στη δουλειά, εστιάστε στα οικονομικά σας και δώστε λύσεις. Οι αλλαγές σας θα είναι θεαματικές. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις σε συμφωνίες ή συναντήσεις θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη σας πιάνει πανικός επειδή αρκετές από τις φιλικές και τις επαγγελματικές σχέσεις σας περνούν δυσκολίες. Δεν τις προκαλείτε μόνο εσείς, αλλά και οι αποφάσεις των άλλων. Είναι αναγκαίες κάποιες ριζικές αλλαγές στον οικογενειακό χώρο για να προχωρήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε να είστε εριστικοί με τους άλλους, για να μη χαλάσετε σημαντικές φιλίες. Οι προσωπικές ανάγκες σας είναι μεγαλύτερες από το κοινωνικό προφίλ σας. Μπορείτε να φτιάξετε το κλίμα στην προσωπική ζωή σας, αν αυτό που επικρατεί δεν είναι θετικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε προσοχή στην υγεία και στις σχέσεις σας, ενώ παράλληλα προσπαθήστε να αποφύγετε λάθη τακτικής και να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με τους άλλους. Κάντε μια βόλτα με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα για να ξεσκάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν μάθετε να συμβαδίζετε πιο αρμονικά με οικογενειακά πρόσωπα και συνεργάτες, θα αποκομίσετε ηθική υποστήριξη αλλά και υλικό κέρδος. Για να φτάσετε σε σωστά συμπεράσματα, εξετάστε σωστά τα γεγονότα.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσπαθήστε να είστε ενημερωμένοι όταν πρέπει να διαπραγματευτείτε, ενώ μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για επαγγελματική και οικονομική ανάκαμψη. Ζητήστε βοήθεια από τα κατάλληλα πρόσωπα, αν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα