Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 21 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Βάλτε τις βάσεις για να χτίσετε το αύριο και τολμήστε να το ονειρευτείτε. Εχετε την ικανότητα να κατευθύνετε τη δυναμικότητά σας εκεί που χρειάζεται. Ο σωστός προγραμματισμός θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρπάξτε την ευκαιρία και χαρείτε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας, που είναι ιδιαίτερα τρυφερός. Αν δεν θέλετε να σας προλαβαίνουν οι εξελίξεις, μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Διώξτε από κοντά σας άτομα που σας φέρνουν αρνητική ενέργεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αντί να πνίγετε τον ενθουσιασμό σας, δώστε τα όλα σε μια σχέση που αξίζει τον κόπο. Μην επιτρέψετε να σας πλησιάσουν άτομα που έχουν φερθεί άσχημα στο παρελθόν. Πάρτε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας προτού σας προλάβουν τα γεγονότα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επαγγελματικά θέματα θα απαιτήσουν τη διάθεση του προσωπικού σας χρόνου. Ο,τι προβλήματα και αν προκύψουν με το ταίρι σας, θα είναι αντιμετωπίσιμα. Υπάρχει περίπτωση τα νέα δεδομένα να μη σας ευχαριστήσουν.

ΛΕΩΝ: Το ταίρι σας θα κάνει ό,τι μπορεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας προτού καν του το ζητήσετε. Εάν σας επιτραπεί να δράσετε, θα καταφέρετε να κερδίσετε περισσότερα. Αποφύγετε τα λάθη για να ξεφύγετε από ανεπιθύμητες καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Λάβετε τα απαραίτητα μέτρα, γιατί θα αποκαλυφτούν όσοι δεν είναι με το μέρος σας. Οτιδήποτε και αν κάνετε, πατήστε στη γη, γιατί ίσως η προσγείωση να είναι ανώμαλη. Εκφραστείτε για να εκτονωθείτε και μην κρύβεστε από αυτούς που σας ξέρουν καλά.

ΖΥΓΟΣ: Υποχωρήστε, καθώς οι κόντρες με κοντινά πρόσωπα θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Για να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητές σας, ζητήστε βοήθεια και προγραμματίστε σωστά τις δουλειές σας. Είναι απαραίτητο να κινητοποιηθείτε και να κάνετε νέα σχέδια για το άμεσο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η τύχη θα σας βοηθήσει σε κάθε σας δραστηριότητα, οπότε κινηθείτε σωστά. Αφού η καρδιά σας ανήκει αλλού, μην την προδίδετε από ένα πείσμα. Δεν θα αποφύγετε την κούραση, αν τα αφήνετε όλα για την τελευταία στιγμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η σκέψη σας είναι διαρκώς σε αυτά που περνούν κάποια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σταθείτε δυναμικά στο ύψος των περιστάσεων και μην αμφιταλαντεύεστε. Μη χαλαρώσετε, γιατί, αν η απόδοσή σας πέσει, κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε νέες ισορροπίες ανάμεσα στις ευκαιρίες δημιουργίας και τα εμπόδια. Ο καινούργιος κύκλος που θα ανοίξει θα σας κάνει πιο δυνατούς και θα σας προετοιμάσει για τις μεγάλες επιτυχίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν, αν επικεντρωθείτε στη δουλειά σας. Εκδηλώστε τα πραγματικά σας αισθήματα και πάψτε να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας. Μη τα βάζετε με άτομα που δεν φταίνε σε τίποτα.

ΙΧΘΥΕΣ: Αρχίζει να γίνεται ιδιαίτερα έντονη η ανάγκη σας για συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια. Προσπαθήστε να είστε λιγότερο ρομαντικοί και περισσότερο πρακτικοί, ώστε να αποκτήσετε μεγαλύτερη αίσθηση του μέτρου και πειθαρχία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα