Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 13 Μαρτίου

Τι λένε τα άστρα για την αυριανή μέρα του ζωδίου σου; Διάβασε παρακάτω αναλυτικά...

Κριός

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία ενδέχεται να αλλάξει υπέρ σου το σκηνικό στη δουλειά σου και τα καλά νέα είναι πως αν βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση, τότε μπορείς να ελπίζεις σε μια κρυφή βοήθεια ή προστασία. Επιπλέον, αν ψάχνεις για δουλειά, θα καταφέρεις να βρεις αυτό που ζητάς, εξασφαλίζοντας, μάλιστα, σχετικά υψηλές αποδοχές.

Παράλληλα όμως, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου δεν είναι καλός οιωνός για τα προσωπικά σου, ενώ σου αναθέτει και κάποιες ευθύνες που δεν είναι δικές σου, με κίνδυνο να επικεντρωθείς μόνον σε αυτές, θυσιάζοντας τις προτεραιότητές σου.

Ταύρος

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να πετύχεις μια συμφωνία, αλλά και να βελτιώσεις τις συνθήκες της διαβίωσής σου, με μόνη προϋπόθεση να «δεις» τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Επιπλέον, το τρίγωνο Ήλιου-Δία σε φέρνει κοντά σε άτομα ή κύκλους που έχουν τον τρόπο και τα μέσα για να σε προωθήσουν ή να σε απαλλάξουν από βάσανα που σε ταλαιπωρούν.

Παράλληλα όμως, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και τη διατροφή σου, ενώ προσπάθησε να είσαι τυπικά «εντάξει» με τα χαρτιά σου.

Δίδυμοι

Κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι πιθανό να υπάρξουν πολλά ευχάριστα, ιδίως στα επαγγελματικά σου κι αν ενδιαφέρεσαι για ένα νέο ξεκίνημα, με το τρίγωνο Ήλιου-Δία στη «φαρέτρα» σου, θα έχεις σίγουρα μια μοναδική ευκαιρία για να το υλοποιήσεις, πιθανότατα μάλιστα και με τη συνδρομή ενός ισχυρού προσώπου.

Μπορείς βέβαια, απλά, να απολαύσεις τις ανέσεις και τις ευκολίες που σου προσφέρονται χωρίς περαιτέρω βλέψεις. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οικονομική εμπλοκή με φίλο/η.

Καρκίνος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου θέλει να αναλάβεις μεγαλύτερες ευθύνες, ίσως, μάλιστα, χρειαστεί να λύσεις προβλήματα άλλων, γεγονός που σίγουρα θα «κόψει» κάτι από τον ελεύθερο χρόνο σου. Το σοβαρότερο όλων όμως είναι μια στενοχώρια που θα πάρεις από έναν «δικό σου» άνθρωπο ή κάποιον συνεργάτη σου.

Στον αντίποδα, ωστόσο, αναμένονται χαρές και πανηγύρια σε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή, οπότε αν «δεις τα σκούρα», δεν έχεις παρά να βγεις έξω κι από παρέες... άλλο τίποτα! Μπορείς ακόμη να αναζητήσεις βοήθεια και καταφύγιο σε ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

Λέων

Μάλλον έφτασε η στιγμή για να γευθείς κι εσύ τα καλά της τύχης, αφού το τρίγωνο Ήλιου-Δία μπορεί να σου φέρει έξτρα έσοδα, που με τη σειρά τους θα σου επιτρέψουν να προβείς σε αγορές. Κι επειδή όλα είναι θέμα διαχείρισης, πρόσεξε, απλά, μη σπαταλήσεις τα χρήματά σου ή δανειστείς χωρίς πραγματικά να το χρειάζεσαι.

Επιπλέον, ευνοούνται και τα περιουσιακά σου. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο για την υγεία και τη διατροφή σου, ενώ ενδέχεται να συμβάλλει και σε μια μάλλον πληκτική συνάθροιση!

Παρθένος

Το σύμπαν σε προτρέπει να τολμήσεις εκεί που μέχρι χθες φοβόσουν ή πίστευες ότι δε θα τα καταφέρεις, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου, κάτι που θα διαπιστώσεις να συμβαίνει τόσο στα μεγάλα, όσο και τα μικρότερα ζητήματα που σε απασχολούν.

Επιπλέον, το τρίγωνο Ήλιου-Δία ευνοεί τις συνεργασίες σου κι αν σου γίνει μια πρόταση, μη διστάσεις να την αποδεχθείς. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η με τα έξοδά σου, ενώ μπορεί να σου φέρει και μια στενοχώρια ή μια συναισθηματική απογοήτευση.

Ζυγός

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία μπορεί να προκαλέσει θετικές εξελίξεις τόσο στα οικονομικά, όσο και τα εργασιακά σου, απαλλάσσοντάς σε από άγχη και σκοτούρες που σε ταλάνιζαν μέχρι χθες. Επιπλέον, αν προβληματίζεσαι για ένα θέμα υγείας, σήμερα θα δεις «φως στο τούνελ»!

Από την άλλη πλευρά όμως, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου δεν είναι καλός οιωνός για τα προσωπικά σου, αφού παραπέμπει σε εμπλοκές και προβλήματα, που από ό,τι φαίνεται δε πρόκειται να λυθούν σύντομα. Ίσως, μάλιστα, χρειαστεί να περιθάλψεις έναν δικό σου άνθρωπο.

Σκορπιός

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία σε καλεί να είσαι έτοιμος/η, ώστε να αξιοποιήσεις άμεσα τις ευκαιρίες που δρομολογούνται, ιδίως στην προσωπική σου ζωή, μετατρέποντας μια ενδεχόμενη κρίση σε εφαλτήριο προόδου. Αν, μάλιστα, προκαλέσεις την τύχη σου, ακόμα καλύτερα για σένα, αφού θα έχεις ακόμη μεγαλύτερο πλεονέκτημα.

Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να «μυηθείς» σε νέα ενδιαφέροντα ή χόμπι. Από την άλλη πλευρά βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου ίσως σου φέρει καθυστερήσεις στις επαφές σου, αλλά κι έναν υπερβολικό φόρτο εργασίας.

Τοξότης

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία τείνει να αλλάξει προς το θετικό κάποιες από τις σταθερές σου στο σπίτι ή την οικογένειά σου, αρκεί βέβαια κι εσύ να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται. Αν, μάλιστα, τολμήσεις να κάνεις το «μεγάλο βήμα», τότε θα εγκαινιάσεις μια πορεία προόδου προς τα εμπρός.

Επιπλέον, ενδέχεται να απελευθερωθεί μια προοπτική που μέχρι σήμερα ήταν αδρανής. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου βάζει «στοπ» σε οικονομικές και προσωπικές υποθέσεις, όπου θα πρέπει να επιδείξεις τη μέγιστη δυνατή προσοχή.

Αιγόκερως

Σήμερα, είναι πιθανό να γνωρίσεις άτομα, που έχουν να σου προσφέρουν κάτι κι αν ποντάρεις σε εξυπηρετήσεις και χάρες, θα τις έχεις! Επιπλέον, το τρίγωνο Ήλιου-Δία σε καλεί να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο, αλλά και να προμηθευτείς συσκευές ή αξεσουάρ που κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητά σου.

Ίσως, μάλιστα, σου προκύψει ένα όμορφο ταξίδι ή να λάβεις μια ευχάριστη είδηση. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου αντενδείκνυται για προσωπικά και οικογενειακά θέματα, που ίσως πάρουν μια δύσκολη τροπή.

Υδροχόος

Την ίδια στιγμή που το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε «ζορίζει» στα εργασιακά σου, το τρίγωνο Ήλιου-Δία τείνει να αλλάξει προς το καλύτερο το οικονομικό «καθεστώς» σου κι αν πραγματικά θέλεις να επωφεληθείς από τα νέα δεδομένα, θα πρέπει να είσαι ανοικτός/η και σε πρακτικές που δεν είναι ποιοτικές, αλλά κρύβουν χρήμα!

Επιπλέον, δεν αποκλείεται να κάνεις μια σπουδαία αγορά ή να σου δωρίσουν κάτι που επιθυμείς. Παράλληλα όμως, μην αμελήσεις ζητήματα σχετικά με την υγεία και τη διατροφή σου κι αν είναι να αρχίσεις μια δίαιτα, καν’ το άμεσα.

Ιχθύες

Σήμερα, θα βρεις πολλά «πατήματα» για να εκφραστείς και να συγκεντρώσεις το ενδιαφέρον των άλλων επάνω σου, καλό είναι όμως να κινηθείς σε μια δημιουργική κατεύθυνση κι όχι να αρκεστείς σε ευφάνταστες δραματοποιήσεις, με επίκεντρο τα προσωπικά σου!

Επιπλέον, επειδή η τύχη είναι με το μέρος σου, δεν είναι διόλου κακή ιδέα να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου οφείλεις να περιορίσεις τα έξοδά σου και να καλύψεις πρωτίστως τις υποχρεώσεις σου, ενώ μπορεί να πάρεις μια στενοχώρια από έναν φίλο ή μια φίλη.

Άση Μπήλιου: Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλα τα ζώδια

astrology

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα