Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 12 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Συγκρατηθείτε στις αγορές που θα κάνετε για να μην αδειάσει το πορτοφόλι σας. Εξηγήστε τις διαφωνίες που έχετε όσον αφορά σχέδια άλλων με ήρεμους τόνους. Μπορεί να μη σας είναι εύκολο να κάνετε μεγάλες αλλαγές, αλλά χρειάζεται.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να ζωντανέψει η ερωτική σας ζωή, χρειάζεται περισσότερη δράση. Πάψτε να στηρίζεστε σε λόγια που είναι όμορφα και σας φαίνονται αληθινά. Ακόμα και αν δεν το θέλετε, θα υπάρξει λόγος που θα αλλάξει τα σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήσετε στη μοίρα τους θέματα κληρονομικά ή φορολογικά. Δείτε τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία, χωρίς να περιμένετε θαύματα. Παραμείνετε πιστοί σε ρεαλιστικούς στόχους για να μην απογοητευτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οσες διαφορές και αν έχετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε και να βρείτε λύσεις. Κάντε μια προσπάθεια να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Κάντε καινούργια πράγματα αποφεύγοντας να τα κοινοποιείτε σε όλους.

ΛΕΩΝ: Αξίζει να προσπαθήσετε να αφήσετε πίσω τις κακές συνήθειες του παρελθόντος. Αναθερμαίνονται οι σχέσεις σας και έρχεστε πιο κοντά με τους φίλους σας. Αφού καταπιέζεστε, μη μένετε σε μια σχέση που υπάρχει από συνήθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα νέα που θα μάθετε σήμερα θα σας ξαφνιάσουν, αλλά μη φοβηθείτε. Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας για να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Μην πιστεύετε αδίκως ότι κάποια άτομα θα αλλάξουν στάση απέναντί σας.

ΖΥΓΟΣ: Αρχίστε να βλέπετε τις προσωπικές σας σχέσεις με άλλο μάτι. Αν επενδύσετε στη σκληρή δουλειά, στο τέλος θα βγείτε κερδισμένοι. Με μικρές αλλαγές μπορείτε να ομορφύνετε τον προσωπικό χώρο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να βάλετε λίγο πάθος στη σχέση σας και όλα θα πάνε καλά. Οι σωστές δημόσιες σχέσεις θα σας ανεβάσουν ένα ακόμα σκαλοπάτι. Αλλάξτε λίγο την εμφάνισή σας και θα νιώσετε πιο όμορφοι από ποτέ.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην εμπιστεύεστε εύκολα ανθρώπους που μπορούν να σας πληγώσουν. Βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε και να μην έχετε άγχος. Ξεπεράστε τυχόν δυσκολίες χωρίς να χάνετε το θάρρος σας. Κανονίστε ένα ραντεβού με κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Πιστεύετε ότι όλα είναι δυνατά και όλα μπορούν να συμβούν, γι' αυτό τίποτα δε σας σταματά. Ισως έχετε δίκιο, αλλά κρατήστε και μια επιφύλαξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη φοβάστε να ανοιχτείτε και να ρισκάρετε όσον αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Συναντηθείτε με φίλους που σας έχουν πραγματική ανάγκη. Είναι σκόπιμο να φερθείτε με διπλωματικό τρόπο στους συνεργάτες σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αυξήστε την παραγωγικότητά σας, επανεξετάστε πρακτικές και εκσυγχρονίστε τους τρόπους που δουλεύετε. Προσέξτε περισσότερο τις οικονομικές σας αποφάσεις προτού αποτολμήσετε μια σοβαρή τοποθέτηση χρημάτων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα