Ζώδια: Προβλέψεις Tρίτης 16 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Φυλάξτε δύναμη και ενέργεια γιατί είναι σίγουρο ότι θα σας χρειαστούν αργότερα. Να θυμάστε ότι τα φαινόμενα πολλές φορές απατούν, ακόμα κι αν είστε απόλυτα σίγουροι ότι κινείστε έξυπνα και κανείς δεν μπορεί να σας στριμώξει στη γωνία.

ΤΑΥΡΟΣ: Οσο κι αν αυξάνονται οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις σας απέναντι στους άλλους, τίποτα δεν είναι τόσο δύσκολο να πραγματοποιηθεί, αν το θέλετε πολύ. Επιτρέψτε στον ρομαντισμό σας να σας ζεστάνει την καρδιά, δίχως πάντως να ξεπερνάτε τα όριά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να επικρατεί ένα κλίμα δυσαρέσκειας στο περιβάλλον σας, αλλά δεν μπορεί να σας καταπιέσει, αν εσείς δεν προκαλέσετε κάποια άτομα. Παρά την καλή σας πρόθεση, έχετε ακόμα να αντιμετωπίσετε πρόσωπα που θα σας φέρνουν δυσκολίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το να επανέρχεστε συνέχεια στα ίδια και τα ίδια θα σας εμποδίσει στην προσπάθειά σας να λειτουργήσετε δυναμικά και να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Μην εμπλέκεστε σε περίεργες καταστάσεις, από τη στιγμή που δεν γνωρίζετε το ψυχικό τους κόστος.

ΛΕΩΝ: Η ανάγκη σας να βιώσετε κάτι ριζικά διαφορετικό από αυτά που κάνετε συνήθως θα σας προκαλέσει συνεχείς εκνευρισμούς και θα φέρει στην επιφάνεια τις ανασφάλειές σας, όπως όμως γνωρίζετε καλά, ο πανικός δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να καταλάβετε πως τα νέα ξεκινήματα απαιτούν ριζικές αλλαγές και ίσως δεν είστε έτοιμοι να δείξετε αποφασιστικότητα για να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε. Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών αναγκών σας και μη φορτίζεστε συναισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ: Μια ειλικρινής συζήτηση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ίσως σας κάνει να ανακαλύψετε κάποιες αλήθειες που αγνοούσατε έως σήμερα. Γι' αυτό, μην αφήσετε την εσωτερική σας σύγχυση να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κανείς δεν λέει «όχι» στην επανάσταση, αρκεί να υπάρχει αιτία. Αν θέλετε να εκφράσετε την αγάπη σας στον σύντροφό σας, κάντε το χωρίς διάθεση αντιδικίας. Δηλώστε τα όριά σας όσον αφορά κάποιες αποφάσεις και μην τα καταπατήσετε για κανέναν λόγο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να δείτε τις ευκαιρίες γύρω σας είναι απαραίτητο να επανεκτιμήσετε τις αποφάσεις σας. Μην αφήσετε τη συναισθηματική απομόνωση να σας δημιουργήσει προβλήματα. Μην επιτρέψετε σε τρίτους να μπουν στη σχέση σας και να την κριτικάρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν έχετε λόγους να εμμένετε στις απόψεις σας, αντιθέτως καλό θα ήταν κάνετε κάποιες παραχωρήσεις σε συζητήσεις που θα ανοίξετε, αφού έτσι κι αλλιώς μέσα από συμβιβασμούς καταφέρνετε πάντα να βρίσκετε γέφυρες επικοινωνίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να προλάβετε κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις στον επαγγελματικό χώρο ανοίξτε το θέμα άμεσα και διορθώστε το, ακόμα κι αν έχετε την υποψία ότι θα σας προδώσουν. Το ερωτικό κάλεσμα ενός ατόμου είναι σίγουρο πως θα σας απογειώσει.

ΙΧΘΥΕΣ: Μη βιάζεστε να γίνουν όλα μαζί, γιατί το καθετί θέλει τον χρόνο του. Εσείς πάντως μπορείτε να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε μόνο αν βάλετε τις δικές σας προθεσμίες. Σεβαστείτε τις προτιμήσεις των άλλων, που μπορεί τελικά να σας φανούν χρήσιμες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα