Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 14 Αυγούστου Δευτέρα

ΚΡΙΟΣ: Πρέπει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας, ώστε να θέσετε σε εφαρμογή κάποια σχέδιά σας, κυρίως αυτά που αφορούν την αισθηματική σας ζωή. Προσέξτε μόνο την κεφάτη διάθεσή σας για να μην οδηγηθείτε σε λάθη τακτικής στον οικονομικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε άδικες προστριβές και μην τα βάζετε με άτομα που δεν έχουν σχέση με το πρόβλημά σας. Εκφράστε τα συναισθήματά σας για να προστατέψετε τη σχέση σας με τον σύντροφό σας. Μην αφήνετε τρίτα πρόσωπα να σας καθοδηγούν στις αποφάσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρά την καλή επικοινωνία σας, θα δυσκολευτείτε αρκετά να πετύχετε τα σχέδιά σας, αφού εξακολουθούν να υπάρχουν εμπόδια που θα απαιτούν από εσάς λύσεις. Ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν πρόσωπα της οικογένειάς σας, χωρίς να γίνεστε παρεμβατικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μεγάλες ευκαιρίες θα εμφανιστούν στο προσκήνιο, που μπορούν να σας οδηγήσουν στην επαγγελματική καταξίωση και την οικονομική ευημερία. Πάρτε τις αποφάσεις σας και προχωρήστε σε αλλαγές σε ό,τι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να είστε ψύχραιμοι απέναντι στα γεγονότα και μην αναστατώνεστε με το παραμικρό. Η ανάγκη μιας αμοιβαίας προσέγγισης, με τον σύντροφό σας, ώστε ο ένας να βασίζεται στον άλλον, θα σας ωθήσει να ανακαλύψετε τον ρόλο που σας ταιριάζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανεξαρτήτως του τι πρέπει και του τι είστε έτοιμοι να κάνετε, δείτε με ενθουσιασμό προτάσεις που θα σας κάνουν συνεργάτες σας, ακόμα κι αν τις θεωρείτε συντηρητικές. Πριν πάρετε αποφάσεις για ένα πρόβλημα που σας απασχολεί εντοπίστε τις ρίζες του.

ΖΥΓΟΣ: Ενα νέο οικονομικό σχέδιο και ο έλεγχος της άσκοπης σπατάλης είναι οι δύο στόχοι σας που θέλετε να περάσουν στη σκέψη σας ως καινούργιος τρόπος ζωής. Ακούστε τους συνεργάτες σας με προσοχή και εκφραστείτε με πάθος στα θέματα που σας απασχολούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η διάθεσή σας για επέκταση δεν θα περιοριστεί στο υλικό επίπεδο, αντιθέτως θα αναζητήσετε τρόπους για να βελτιώσετε τις γνώσεις σας και να αυξήσετε τις εμπειρίες σας που, όπως πιστεύετε, η αξία τους δεν είναι μόνο προσωρινή αλλά και μελλοντική.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ζητήστε ξεκάθαρες εξηγήσεις και μην αφήνετε ασάφειες να μπλοκάρουν τα σχέδιά σας. Στηριχτείτε στις δυνάμεις σας και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους. Οταν οι απόψεις σας δεν γίνονται δεκτές, σκεφτείτε μήπως πρέπει να τις αναθεωρήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανακαλύψτε τους λόγους που κάνουν κάποιους να έχουν περίεργη συμπεριφορά απέναντί σας. Προτιμήστε τη σιωπή από τη φλυαρία για να μην εκθέσετε δικούς σας ανθρώπους με πράγματα που θα πείτε. Ενδέχεται να περάσετε μια πολύ όμορφη βραδιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφού ξέρετε καλά πως τα προτερήματα του συντρόφου σας υπερτερούν, μπορείτε να αγνοήσετε τυχόν ιδιοτροπίες του. Καλό θα ήταν να αξιοποιήσετε κάποιες από τις ευκαιρίες που θα σας δώσει και έχουν σκοπό να αλλάξουν την πορεία της σχέσης σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να έχετε τον τελευταίο λόγο κρατήστε τις αποστάσεις σας, ώστε να διαπιστώσετε μέχρι πού θα τραβήξει μια κατάσταση που σας ενοχλεί. Μπορεί οι προθέσεις σας να είναι οι καλύτερες, αλλά ο τρόπος με τον οποίο τις εκφράζετε είναι αντίθετος από ό,τι νιώθετε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα