Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 11 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Εχει σημασία να νιώθετε πως συνυπάρχετε όμορφα με τον σύντροφό σας, ακόμα και από μακριά. Οι μόνιμες εξαρτήσεις από καταστάσεις και πρόσωπα θα σας προβληματίσουν. Η σημερινή μέρα θα προωθεί τα επαγγελματικά σας σχέδια μέσα σε λογικά πλαίσια.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε στην άκρη αυτά που σας βαραίνουν ψυχικά και ακολουθήστε αυτά που σας γεμίζουν. Παθιασμένοι, ρομαντικοί, ενεργητικοί και γεμάτοι ιδέες, οδηγείτε τη σχέση σας στα ουράνια. Εάν καταφέρετε να περιορίσετε τους εγωισμούς σας, θα πετύχετε ένα μαγικό συνδυασμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η σχέση σας είναι συναρπαστική και γεμάτη χιούμορ, αλλά μερικές φορές σάς βγάζει εκτός ελέγχου. Για να κερδίσετε αυτά που θέλετε, πρέπει να θυσιάσετε κάποια άλλα. Μη δέχεστε μεσοβέζικες λύσεις, όταν μπορείτε να κάνετε ριζικές επαγγελματικές αλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι προτεραιότητές σας μετατίθενται στα πρακτικά θέματα και έτσι το καθημερινό σας πρόγραμμα παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις. Εάν θέλετε πραγματικά να αναδιοργανωθείτε, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή.

ΛΕΩΝ: Συνειδητοποιήστε τις συνέπειες των πράξεών σας και μη ρίχνετε πάντα τις ευθύνες στους άλλους. Οι καθαρές εξηγήσεις είναι αυτές που θα σας σώσουν από παρερμηνείες και παρεξηγήσεις. Ενώ συνήθως αργείτε να πάρετε πρωτοβουλίες, θα έχετε εντονότερη ανάγκη να κάνετε πράγματα που σας εκφράζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν χρησιμεύει στη σχέση σας το να αποφεύγετε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Ακραίες ευαισθησίες ταράζουν την ανάγκη που έχει το ταίρι σας για ηρεμία και ισορροπία. Ισως αποκαλυφτούν μυστικά που δεν τολμούσατε να πείτε από μόνοι σας.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε τη δημιουργικότητα και την ευεξία που νιώθετε ελεύθερες. Η έλλειψη στόχων θα σας απορροφήσει ενέργεια και η ψυχική κούραση θα είναι αναπόφευκτη. Αναζητήστε διεξόδους που θα σας εμπνεύσουν και θα γεμίσουν αυτοπεποίθηση το κομμάτι του ερωτισμού σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορείτε να πάρετε μια γεύση του τι σημαίνει να είστε εκδηλωτικοί και με λιγότερες άμυνες. Μέχρι να συνδυάσετε τις εσωτερικές με τις εξωτερικές αλλαγές σας, θα υπάρχουν διακυμάνσεις στη διάθεσή σας. Μόνο ο ξεκάθαρος προσανατολισμός θα σας οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ανταπόκριση των άλλων θα σας κάνει λιγότερο επιφυλακτικούς. Μείνετε με τον εαυτό σας και συνειδητοποιήστε τι ζητάτε από τις σχέσεις σας. Εντοπίστε τις πραγματικές σας ανάγκες, χωρίς να φοβάστε τα συναισθήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εφοδιαστείτε με ιδέες και αναπτύξτε την επιχειρηματολογία σας για να μπορέσετε να κάνετε κάποια πράγματα. Σε θέματα αγάπης, καριέρας αλλά και γενικότερα θα είστε πιο δημοφιλείς. Ανεφοδιαστείτε συναισθηματικά και κοινωνικά, προκειμένου να υλοποιήσετε κάποια από τα όνειρά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν θα λείψουν τα έκτακτα περιστατικά από την οικογενειακή ή την επαγγελματική σας ζωή. Θα έχετε τους απαραίτητους συμμάχους για να βοηθηθείτε την ώρα που το χρειάζεστε. Κερδίστε σε κοινωνικές αναμετρήσεις και κάντε πραγματικότητα πολλές από τις προσδοκίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Σχέδια, σχέσεις και αντοχές θα δοκιμαστούν αρκετά, αλλά θα συνηγορήσουν στο να περάσετε καλύτερα. Ετοιμαστείτε να ξεχάσετε το παρελθόν και να πετάξετε από πάνω σας ό,τι σάς άγχωνε. Αφήστε τεράστιες ποσότητες ενέργειας να αναδυθούν από μέσα σας και διαχειριστείτε τις σωστά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα