Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 8 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Δεν χρειάζεται να είστε τόσο ανεκτικοί με τα άτομα του εργασιακού χώρου σας. Σχέδια επέκτασης θα σας δώσουν ευκαιρίες να ανακαλύψετε τις ικανότητες των άλλων. Ορισμένες επιθετικές συμπεριφορές θα σας δώσουν την αίσθηση πως κάτι δεν πάει καλά.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι απαραίτητο να ισορροπήσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες με αυτές της σχέσης σας. Με αμοιβαίες υποχωρήσεις θα έλθει η αποφόρτιση της ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας και θα μπορέσετε να κάνετε με τον σύντροφό σας σχέδια για το μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να επιβάλετε τις απόψεις σας πρέπει να εκφράσετε τα επιχειρήματά σας. Η αναγνώριση των προσόντων σας θα γίνει μόνο αν επιδείξετε την κατάλληλη ψυχραιμία. Προσέξτε τις συζητήσεις που γίνονται, ειδικά για άτομα που είναι απόντα και ιδιότροπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διαμάχες και εκνευρισμοί που δεν σας προσφέρουν τίποτα μπορούν να αποφευχθούν. Αν δεν έχετε κάτι θετικό να πείτε σε έναν φίλο σας, είναι προτιμότερο να μην πείτε τίποτα. Να είστε σε ετοιμότητα, ακόμα κι αν η σημερινή μέρα φαίνεται σαν όλες τις άλλες.

ΛΕΩΝ: Δεν χρειάζεται να αγανακτείτε συνέχεια για τις απαιτήσεις των ανώτερων σας, αφού αυτή είναι η δουλειά τους. Θέστε άμεσα ένα θέμα που σας απασχολεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήνοντας τους άλλους να βγάζουν το φίδι από την τρύπα προκαλούνται αψιμαχίες. Αν επιμένετε στην άποψη πως είστε πάντα σωστοί, μάλλον είστε εκτός τόπου και χρόνου. Οι περιστασιακές δυσκολίες θα σας θυμίσουν πως πρέπει να συντονιστείτε.

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε τη λογική και την ευαισθησία σας να συνεργαστούν για να λύσετε κάποιο πρόβλημα. Δεν χρειάζεται να είστε υπερπροστατευτικοί με όσους βρίσκονται γύρω σας. Αλλάξτε εμφάνιση για να νιώσετε καλύτερα ή κάντε ένα ταξιδάκι που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σχεδιάστε να περάσετε τη σημερινή μέρα με έναν καλό φίλο σας για να διασκεδάσετε ή με τον σύντροφό σας για να χαλαρώσετε και να έρθετε πιο κοντά. Να θυμάστε ότι δεν πρέπει να ανακατεύετε τις οικονομικές υποθέσεις σας με τις προσωπικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να λύσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν χρειάζεται να βρείτε εναλλακτικές λύσεις. Αυξήστε την ενέργειά σας και ξαναβρείτε τη ζωτικότητά σας με όπλο σας την αυτοσυγκέντρωση. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασύρεται από ακατάλληλα άτομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν αποκλείεται σήμερα η αλαζονεία των άλλων να σας φέρει εκτός εαυτού. Ακόμα κι αν δεν το αντιλαμβάνεστε, η αλήθεια είναι ότι το κλίμα έχει βελτιωθεί αρκετά, οπότε μπορείτε να ανανεώσετε μια σχέση που έχει ξεθωριάσει ή να αρχίσετε κάτι καινούργιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σκεφτείτε λίγο πιο πρακτικά και θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως νομίζατε μέχρι τώρα. Φροντίστε για την επαγγελματική πρόοδό σας, για τα οικονομικά σας και για τη βελτίωση της θέσης σας στο κοινωνικό περιβάλλον σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αναζωογονηθείτε, ώστε να νιώσετε πως μπορείτε να υλοποιήσετε κάθε σας επιθυμία. Κάντε πραγματικότητα ό,τι ήταν έως σήμερα για εσάς πέρα από τα συνηθισμένα. Θα διαπιστώσετε πως μπορείτε να παρασύρετε τους άλλους με τη δημιουργικότητά σας.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα