Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 7 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Δεν χρειάζεται να γυρνάτε στο παρελθόν με συζητήσεις που δεν σας οδηγούν πουθενά. Μην κόψετε τις επαφές με άτομα κύρους και η ανταμοιβή για όσα έχετε κάνει στη δουλειά σας θα έρθει. Η καλή συμπεριφορά σας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους στενούς συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν η συμπεριφορά σας είναι άμεμπτη, θα περάσετε τις δυσκολίες της ημέρας. Ασχοληθείτε με χαλαρές δραστηριότητες και κάντε δουλειές ρουτίνας. Διακριθείτε στον εργασιακό σας χώρο με σίγουρες και ουσιαστικές κινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια κοινωνική εκδήλωση θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και να εδραιωθείτε στον χώρο σας. Θα πρέπει να διαπραγματευτείτε με διπλωματία τις περιουσιακές υποθέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην ξεχνάτε ότι δεν γίνεται να λειτουργούν όλοι το ίδιο, γι' αυτό επιστρατεύστε τη μεγαλοψυχία σας. Οι επικείμενες εντάσεις θα προκύψουν από τη συσσώρευση γεγονότων από παρελθόντα χρόνο.

ΛΕΩΝ: Ο σύντροφός σας αρχίζει να αποστασιοποιείται, γιατί είστε αντιφατικοί στα λεγόμενά σας. Σκεφτείτε σοβαρά και χωρίς πολλές αμφισβητήσεις αυτά που νιώθει το ταίρι σας. Φανείτε τρυφεροί με τον σύντροφό σας, περνώντας μαζί του μια πολύ όμορφη βραδιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσέξτε τον τρόπο που θα εκφραστείτε, για να μην πληγώσετε άδικα τους γύρω σας. Πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις στον εργασιακό χώρο, πριν σας προλάβουν τα γεγονότα. Δείξτε υπομονή με κάποιους νέους συνεργάτες σας, που αργότερα θα σας βοηθήσουν.

ΖΥΓΟΣ: Για να νιώσετε καλύτερα, βελτιώστε τις συνθήκες στον επαγγελματικό χώρο. Βρείτε χρόνο για να περάσετε ένα όμορφο βράδυ με τον σύντροφό σας. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει και αναζητήστε νέες αξίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ασχοληθείτε και λίγο με την οικογένειά σας που τελευταία την έχετε παραμελήσει. Νέες γνωριμίες και επαφές θα σας φανούν πολύτιμες για το άμεσο μέλλον σας. Μη γυρνάτε σε καταστάσεις του παρελθόντος και με ψυχραιμία θα ξεπεράσετε μια κρίσιμη διαμάχη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η τυπικότητα θα σας βοηθήσει να εδραιωθείτε περισσότερο στον εργασιακό χώρο. Προσπαθήστε η συμπεριφορά σας να μην επιδέχεται παρερμηνείες και οι επαφές και οι συζητήσεις σας να διακρίνονται από σαφήνεια και διαφάνεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά, αλλά και εσείς θα πρέπει να διαχειριστείτε με σύνεση κάθε πρόβλημα ή ευκαιρία που θα υπάρξει, χωρίς να σας παρασύρουν εξάρσεις ενθουσιασμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι περιττές κουβέντες βλάπτουν και δεν πρόκειται να σας βοηθήσουν πουθενά. Οι κοινωνικές σχέσεις, ο έρωτας, η εργασία, τα ταξίδια και τα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα θα σας γεμίσουν ικανοποίηση και θα σας προσφέρουν έντονες συγκινήσεις, ακριβώς όπως σας αρέσει.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα είναι αναπόφευκτες οι συγκρούσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αρκετές από τις σχέσεις σας θα αναθεωρηθούν, όμως αυτή τη φορά όχι γιατί θα το επιδιώξετε εσείς, αλλά γιατί αυτό θα επιβάλουν τα γεγονότα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα