Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για το Σάββατο 22 Ιουλίου. Βίντεο

Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια. Τι προβλέπουν τα άστρα για το ζώδιό σου; Διαβασε παρακάτω αναλυτικά την προβλεψη για αύριο Σάββατο 22 Ιουλίου 2017 και μαθε ποια επιδραση θα εχει η Σεληνη στο ζώδιό σου... Αναλυτική πρόβλεψη και για τα αισθηματικά σου...

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο εξυπηρετεί τα σχέδιά σου για την φροντίδα-εφοδιασμό του προσωπικού σου χώρου, ενώ παρά τις όποιες γκρίνιες, τις παλινδρομήσεις και κάποιες απρόβλεπτες επισκέψεις φαίνεται ότι τελικά θα αποκατασταθεί το επιθυμητό κλίμα στο σπίτι και την οικογένειά σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα θα σε φέρει κοντά σε πρόσωπα με τα οποία μπορείς να μοιραστείς πολλά και να αποτολμήσεις ένα εγχείρημα από κοινού αλλά και σε κάποιους... αντιδραστικούς τύπους, που επιμένουν να γίνει το δικό τους!

Ερωτικά
Ενώ κοντά σου βρίσκεται ένα πρόσωπο, πρόθυμο να σε... διευκολύνει με κάθε τρόπο στην προσωπική σου ζωή, εσύ φαίνεται να έχεις το μυαλό σου σε κάτι πιο δύσκολο που σε «εξιτάρει», ακριβώς επειδή σε «κοντράρει». Μήπως όμως να το... ξανασκεφτόσουν;

Ταύρος
Ο Άρης στον Λέοντα όλο και κάτι θα σου ξεφουρνίσει για να χαλάσει το καλό κλίμα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, από καβγαδάκια, μέχρι σπασίματα ή τεχνικά προβλήματα, που χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση, Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν διαξιφισμοί με αφορμή μια περιουσιακή σου υπόθεση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο θα σου φέρει έκτακτες μετακινήσεις αλλά και έναν «καταιγισμό» ειδήσεων ή πληροφοριών, που θα πρέπει οπωσδήποτε να αξιολογήσεις για να μην άγεσαι και φέρεσαι από τις... ορέξεις του καθενός!

Ερωτικά
Ο ρεαλιστικός τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεις τα πράγματα μπορεί να εντυπωσιάσει ένα πρόσωπο, που θα σε προσεγγίσει έχοντας... απώτερους σκοπούς αλλά τίποτε δεν σου εξασφαλίζει μια μονιμότητα, αφού εδώ είναι που ισχύει το «easy come, easy go»!

Δίδυμοι
Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να αναλάβεις δραστικές πρωτοβουλίες και να επικοινωνήσεις άμεσα τα σχέδια ή τις προθέσεις σου, ώστε να πετύχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, σίγουρα όμως θα υπάρξουν και αντιρρησίες που θα μπουν εμπόδιο στον δρόμο σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά κυρίως ζητήματα αλλά και στο πώς θα ικανοποιήσεις συναισθηματικές ανάγκες, είτε δικές σου είτε των άλλων. Μην ανησυχείς ωστόσο, αφού τελικά όλα θα έρθουν στα «ίσα» τους.

Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, είτε αυτό αφορά στην ανανέωση μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης, είτε σε κάτι καινούριο και... συναρπαστικό! Όλα αυτά όμως με την προϋπόθεση να έχεις «καθαρίσει» με παλιότερες ιστορίες.

Καρκίνος
Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να συμβάλλει στην ανάδειξη των προσόντων σου αλλά και στο να πάρεις υπό την προστασία σου τον κάθε κατατρεγμένο. Επιπλέον, θα σε ωθήσει να ασχοληθείς με την παράδοση κι ίσως έρθεις σε επαφή με πρεσβυτέρους που κατέχουν καλά το θέμα! Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει σε μια δραστική βελτίωση των οικονομικών σου, ιδιαίτερα αν «κυνηγήσεις» την τύχη σου. Από την άλλη πλευρά μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, σήμερα μπορεί να σου δοθεί μια ακόμη ευκαιρία για να αλλάξεις αυτό το «καθεστώς» με την επαναφορά μιας παλιάς σου αγάπης. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, αναμένεται να υπάρξουν κάποιες γκρίνιες αλλά και πολλές όμορφες στιγμές.

Λέων
Νέες ιδέες και εμπνεύσεις σε «ζωντανεύουν», καλό είναι όμως να υλοποιήσεις άμεσα αυτά που σκέφτεσαι ή να «αρπάξεις» την ευκαιρία από τα μαλλιά! Ίσως μάλιστα καταφέρεις να πετύχεις μια μεγάλη επίδοση. Επιπλέον, ο Άρης στο ζώδιό σου σε θέλει πιο αθλητικό/η, αρκεί να μην το «τερματίσεις», με συνέπεια να ταλαιπωρήσεις υπέρμετρα το σώμα σου και να «πιαστείς». Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να επικεντρωθείς στην υγεία σου και να αποφύγεις πλεονασμούς και καταχρήσεις στην διατροφή σου.

Ερωτικά
Η παροιμία λέει ότι «στην βράση κολλάει το σίδερο», κάτι που θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου στην περίπτωση που θέλεις πραγματικά να βιώσεις κάτι «μοναδικό». Ξεπέρασε λοιπόν τις επιφυλάξεις ή την σοβαροφάνειά σου και κάνε αυτό που νιώθεις.

Παρθένος
Ο Άρης στον Λέοντα σε καλεί να διερευνήσεις το παρασκήνιο, αφού είναι βέβαιο πως ότι διαδραματίζεται σε αυτό θα το βρεις μπροστά σου. Την ίδια στιγμή βέβαια μπορείς κι εσύ να κινηθείς μυστικά αλλά για να βοηθήσεις κόσμο που βρίσκεται σε δύσκολη θέση και περιμένει ενισχύσεις! Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σε φέρει κοντά σε φίλους/ες ή ομάδες που έχουν τον τρόπο ή τα μέσα να σε βοηθήσουν, αν μάλιστα σου γίνει μια πρόταση συμπόρευσης δεν έχεις παρά να πεις το «ναι», ελπίζοντας στα καλύτερα!

Ερωτικά
Όλα συνηγορούν σε μια προσωπική επιτυχία και μόνον η υπερβολική σου επιφυλακτικότητα μπορεί να αναβάλλει ή να καθυστερήσει μια εξέλιξη, που σε φέρνει πλησιέστερα στην ευτυχία σου. Βλέπεις, ο «μελετημένος» δρόμος δεν είναι πάντα κι ο σωστός!

Ζυγός
Η Σελήνη στον Καρκίνο ευνοεί την εκπλήρωση των στόχων σου, ίσως μάλιστα να λάβεις εγγυήσεις από ένα ισχυρό πρόσωπο. Αυτό βέβαια δεν θα γίνει χωρίς τις αναπόφευκτες «τριβές» που χαρακτηρίζουν οποιαδήποτε απόπειρα σύνθεσης διαφορετικών απόψεων. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να «ξανοιχτείς» κοινωνικά, κάτι που μπορεί να συνδυαστεί με την έλευση νέων φίλων στην ζωή σου ή την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, πρόσεξε όμως μήπως, πάνω στον ενθουσιασμό, το πράγμα «ξεφύγει»!

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση η έμφαση πέφτει κυρίως στις φιλίες σου, όπου γίνεται το... έλα να δεις από «καραμπόλες» αλλά με δεδομένη την διεύρυνση του κύκλου σου και τα νέα πρόσωπα που «εισέρχονται» στην ζωή σου, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει και σε σένα!

Σκορπιός
Τα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνεις θα σε βοηθήσουν να «ξεκολλήσεις» από μια σχετική απραξία και να δεις το μέλλον σου πιο αισιόδοξα και... φιλόδοξα! Επιπλέον, ο Άρης στον Λέοντα θα σε φέρει σε επαφή με ισχυρά ή «διακεκριμένα» πρόσωπα, που όμως μπορεί να έχουν και τις αντιρρήσεις τους για τα όσα σχεδιάζεις! Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να βελτιώσεις την τεχνική σου κατάρτιση και το μορφωτικό σου επίπεδο, ενώ γενικότερα αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου.

Ερωτικά
Οι έντονες επιθυμίες που σε κυριεύουν, σε κάνουν «άλλον άνθρωπο» κι επειδή δεν... κρατιέσαι, το πιθανότερο είναι τελικά να πάρεις αυτό που θέλεις, έστω και μετ’ εμποδίων! Στον αντίποδα δρώντας παθητικά, μπορεί να πέσεις θύμα μιας επίμονης «σεξουαλικής παρενόχλησης»

Τοξότης
Με την Σελήνη στον Καρκίνο ίσως υπάρξουν οικονομικά «σκαμπανεβάσματα», που όμως δεν θα έχουν σοβαρές συνέπειες, ενώ κάποιες στιγμές θα φαίνεται ότι δεν ξέρεις τι ζητάς! Ίσως μάλιστα να προβείς σε αγορές για τις οποίες θα μετανιώσεις άμεσα. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να διευρύνεις τους πνευματικούς ορίζοντες σου, «καταβροχθίζοντας» γνώσεις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, αν αναζητάς την περιπέτεια σε ένα ταξίδι, τότε θα την έχεις και με το... παραπάνω!

Ερωτικά
Για σένα η ζωή ήταν και θα είναι πάντα μια περιπέτεια, μέσα από την οποία γνωρίζεις τον εαυτό σου και τους άλλους. Κράτα, λοιπόν, χαρακτήρα κι άσε τους «σοβαρούς» να ζήσουν στον δικό τους κόσμο! Εξ άλλου, το πιθανότερο είναι να γοητεύσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Αιγόκερως
Η Σελήνη στον Καρκίνο ανοίγει τον δρόμο σε μια συμφωνία ή συνεργασία, που θα σε βοηθήσει να πετύχεις ευκολότερα κάποιους από τους στόχους σου. Ίσως βέβαια να υπάρξουν παλινδρομήσεις στην διαπραγμάτευση αλλά σε κάθε περίπτωση η τελική «σούμα» θα είναι υπέρ σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε καλεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες, προκειμένου να μην αφήσεις ανεκπλήρωτη καμία επιθυμία των «δικών σου» ανθρώπων, μην περιμένεις ωστόσο να έχεις θετική ανταπόκριση απ’ όλους, ιδιαίτερα αν προσπαθήσεις να επιβληθείς.

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο στην δουλειά σου ενδιαφέρεται για σένα κι αν για την ώρα όλα φαίνεται να εξαντλούνται σε επίπεδο φιλοφρονήσεων, τίποτα δεν αποκλείει μια πιο «εμπλουτισμένη» συνέχεια στο εγγύς μέλλον. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ζήσε τον έρωτά σου μέσα από αμοιβαίες εξυπηρετήσεις.

Υδροχόος
Ο Άρης στον Λέοντα βάζει στο «παιχνίδι» τους άλλους και φαίνεται ότι παράλληλα με τις δικές σου επιθυμίες θα πρέπει να υπολογίσεις και τις δικές τους. Ωστόσο, μια συνεργασία μπορεί να δοκιμαστεί από εντάσεις, προερχόμενες από εγωισμούς, ανταγωνισμούς ή μια κακώς εννοούμενη αξιοπρέπεια-ευθιξία. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σηματοδοτεί μια αστάθεια στην υγεία αλλά και τα εργασιακά σου, αφού μέχρι να ολοκληρωθεί το όποιο «πρότζεκτ», μπορεί να περάσεις μέσα από παλινδρομήσεις και αμφιβολίες.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, με μόνη επιφύλαξη την χρονική διάρκεια του εγχειρήματος σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ίσως υπάρξουν κλυδωνισμοί, εξ αιτίας μιας παρεξήγησης που θα πάρει έκταση!

Iχθύες
Η Σελήνη στον Καρκίνο προάγει την δημιουργικότητά σου, ίσως μάλιστα να βρεθείς κοντά σε πρόσωπα με τα οποία συμφωνείτε σε πολλά και μπορείτε να δράσετε από κοινού. Επιπλέον, ίσως πάρεις μια χαρά ή ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Λέοντα μπορεί να προκαλέσει εντάσεις ή να ορίσει αλλαγές στο εργασιακό σου πλαίσιο αλλά εδώ είναι που ισχύει το «σκύλος που γαβγίζει, δεν δαγκώνει». Αντίθετα αν επικρατεί μια παράξενη ησυχία, τότε είναι που θα πρέπει να αρχίσεις να... ανησυχείς!

Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση μπορεί να σε απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με την συγκατοίκησή σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, μπορείς να ξεκινήσεις την νέα σου πορεία από την διαμόρφωση ενός χώρου με «όλα τα κομφόρ» αλλά κυρίως την «ζεστασιά» που κάνει τον καθένα να νιώθει άνετα!

astrology

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα