Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 21 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Αναβαθμίστε τη σχέση σας προκαλώντας μια ανοιχτή συζήτηση με τον σύντροφό σας, που θα περιλαμβάνει πολλές αλήθειες. Αφήστε τους τύπους, όταν μιλάτε μαζί, και δείτε την ουσία, ώστε να προχωρήσει η σχέση σας πιο εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η συνειδητοποίηση μιας έλλειψης που έχετε, μια σημαντική σχέση με τις ιδιομορφίες της ή οι ανακατατάξεις στην επαγγελματική και την οικογενειακή δομή σας θα σας κάνει να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που είχατε ως δεδομένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε τον χρόνο να σας δείξει τις πρώτες κινήσεις σας και δεν θα το μετανιώσετε. Προετοιμαστείτε για μια επαγγελματική αναδιοργάνωση, καθώς είναι πολύ πιθανόν να πραγματοποιηθεί μια αλλαγή που επιθυμείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακολουθήστε την έμπνευσή σας, καθώς οι ενδοιασμοί δεν σας βοηθούν να φτάσετε εκεί που επιθυμείτε. Αν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καλύτερο, είναι απαραίτητο ένα ξεκαθάρισμα που θα προχωράει με πιο γρήγορο ρυθμό.

ΛΕΩΝ: Συνεχίστε να εργάζεστε με την ίδια ταχύτητα για την επίτευξη των σχεδίων σας και μην απογοητεύεστε από προσωρινές δυσκολίες. Πρέπει να φροντίζετε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας τις στιγμές που οι εντάσεις αυξάνονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Είναι πιθανόν μια ιστορία από το παρελθόν να σας φέρει νοσταλγία. Αξιολογήστε σωστά εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει και μην τα βάζετε με τους πάντες.

ΖΥΓΟΣ: Μην έχετε μόνο απαιτήσεις από τους άλλους, χωρίς να παίρνετε οι ίδιοι πρωτοβουλίες. Το κλίμα είναι αρκετά γόνιμο και οι αλλαγές που επιθυμείτε δεν αργούν. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να διασκεδάσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείτε τα γεγονότα από άλλη οπτική γωνία, γιατί οι αρνητικές σκέψεις δεν σας βοηθούν. Ισως σήμερα δοκιμαστούν οι σχέσεις σας με άτομα του επαγγελματικού χώρου. Με γοητεία και αυτοπεποίθηση τολμήστε αλλαγές στην προσωπική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οσον αφορά τις αναστολές που έχετε πάνω σε κάποια θέματα δεν είναι κακό να ζητήσετε τη βοήθεια των φίλων σας. Καλό θα ήταν να γεφυρώσετε τις διαφορές που έχετε με το οικείο περιβάλλον σας και τα συγγενικά σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι. Αντί βάζετε κανόνες στη σχέση σας με το σύντροφό σας, αφήστε τον να βγάλει το ερωτικό πάθος του. Θα προκύψουν έκτακτα έξοδα που θα σας προβληματίσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήσετε τις ατελείωτες σκέψεις της λογικής να κυριαρχούν, γιατί μπορεί να σας κάνουν να χάσετε μια σημαντική ευκαιρία. Αν δεν πάρετε την απόφαση να δράσετε τώρα, κινδυνεύετε να χάσετε κεκτημένα δικαιώματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Η επιχείρηση ξεκαθαρίσματος σε ό,τι δεν είναι ωραίο ή χρήσιμο έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται πιο επιτακτικά. Η στιγμή που αρχίσατε να εκτιμάτε διαφορετικά και κάπως αυστηρά πρόσωπα, καταστάσεις και πράγματα ήρθε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα