Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 18 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι αναπόφευκτες ανακατατάξεις στην προσωπική ζωή σας είναι προβλεπόμενες, αφού νιώθετε ότι θέλετε να ξεφύγετε από παλιές σχέσεις και έτσι προσπαθείτε να δημιουργήσετε καινούργιες. Εάν επανεκτιμήσετε τις θετικές επιρροές, θα είστε πιο ικανοποιημένοι.

ΤΑΥΡΟΣ:Οι σκέψεις σας είναι πολλές και διαλέγετε ακόμη μία φορά τον μοναχικό δρόμο, με σκοπό να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Κάντε την αποχή σας από τα κοινά, αν νομίζετε ότι αυτό θα σας βοηθήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ:Το κλίμα που διαμορφώνεται γύρω σας προσφέρεται για να προασπίσετε κάποια αιτήματά σας. Οι άλλοι μπορούν πλέον να ενδώσουν στις απαιτήσεις σας, αρκεί να διαπραγματευτείτε λογικά. Αποφύγετε να προκαλέσετε τους γύρω σας, ώστε να μη γίνουν δύσπιστοι μαζί σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η διάθεσή σας να βγάλετε στην επιφάνεια κάποιες παρασπονδίες τρίτων για να έχετε καθαρή τη συνείδησή σας ίσως τελικά να γίνει και η αιτία να προκληθούν προστριβές. Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα και μην αναλώνεστε σε άτοπες σκέψεις.

ΛΕΩΝ: Σκεφτείτε προτού δράσετε και ιδιαίτερα αν σκοπεύετε να αλλάξετε πορεία. Προσαρμοστείτε σε μια αλυσίδα γεγονότων που σίγουρα σας δίνει μηνύματα επαναπροσδιορισμού της στρατηγικής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι ενστάσεις γύρω σας μπορεί να ενταθούν όταν παίρνετε αποφάσεις που δεν προκύπτουν μέσα από διάλογο. Εάν δεν θέλετε να διαλύσετε σχέσεις ετών, ακούστε και τη γνώμη των άλλων. Μέσα από κλίμα αντιδράσεων μπορείτε να καταλήξετε σε συμφωνίες καλύτερες από αυτές που προσδοκούσατε.

ΖΥΓΟΣ: Ηρθε η ώρα να κάνετε πια αυτό που πραγματικά θέλετε εσείς, χωρίς περιορισμούς, μια και απαλλάσσεστε από κάποια καθήκοντα που σας κούραζαν και σας ταλαιπωρούσαν ψυχικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ασχολίες σας δεν σας αφήνουν περιθώρια να μείνετε λίγο μόνοι σας, αλλά λίγη μοναξιά είναι απαραίτητη, προκειμένου να κάνετε έναν απολογισμό και να προχωρήσετε σε αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι άσκοπες ενέργειες που κάνατε στο παρελθόν επιβεβαιώνουν το πόσο σωστή είναι η αλλαγή πλεύσης σας. Εχετε πάρει σοβαρά πλέον κάτι που φαινομενικά είναι εύκολο, αλλά στην πράξη πολύπλοκο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυτό το διάστημα εκπροσωπείτε μια ομάδα ανθρώπων που ουσιαστικά στηρίζονται σε εσάς. Μην τους απογοητεύσετε, φροντίστε να κάνετε την επανάστασή σας για το κοινό συμφέρον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι λύσεις που θα σας δοθούν θα σας εκτονώσουν και θα σας βγάλουν από τη διαδικασία του να κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Λίγη υπομονή ακόμη για να πάρουν όλα τον δρόμο τους. Να είστε ελαστικοί, καθώς προσωπικές δεσμεύσεις θα σας εγκλωβίζουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Με μόνο στόχο την προσωπική και οικογενειακή γαλήνη σας προχωρήστε σε ουσιαστική συνεργασία με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, εξετάζοντας προσεκτικά όλες τις προτάσεις. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τους δικούς σας ανθρώπους, όταν εσείς είστε αμετακίνητοι σε όλα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα