Δείτε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα αισθηματικά σας. Βίντεο

Δείτε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα αισθηματικά σας αναλυτικά για κάθε ζώδιο για την εβδομάδα από 17 έως 23 Ιουλίου 2017...

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Θα το ανανεώσεις το στυλ σου, η Σελήνη στον Ταύρο θα σε ωθήσει στο να επιμεληθείς την εμφάνιση σου, ο Άρης στο Λέοντα δεν θα αφήσει την εικόνα σου να περάσει απαρατήρητη. Θα το τσακώσεις το επίμονο βλέμμα να σε κοιτάζει, θα είναι από πρόσωπο που δεν θα στοχεύει σε μια απλή ερωτική περιπέτεια. Αυτό το άτομο από την αρχή θα σου δείξει με τον δικό του θερμό και εκδηλωτικό τρόπο, πως θέλει κάτι όμορφο και ουσιαστικό μαζί σου, προμηνύεται έναρξη δεσμού.

Σε σχέση. Η εβδομάδα σου θα είναι ξέγνοιαστη, αισθησιακές στιγμές θα ζήσεις με το ταίρι σου, θα εκδηλώσετε την αγάπη και την έλξη σας. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα σας φέρει ηρεμία και αρμονία, ο Ήλιος στον Λέοντα θα ανανεώσει τα μεταξύ σας αισθήματα. Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα εσύ και το ταίρι σου ξεκινάτε κοινά σχέδια και μελλοντικούς προγραμματισμούς. Δεν αποκλείεται να ακουστεί πρόταση δέσμευσης ή συγκατοίκησης.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου και στο κλείσιμο με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα αναζητήσεις στο πλάι σου έναν άνθρωπο σοβαρό και εμπιστεύσιμο. Στόχος σου θα είναι να δημιουργήσεις σοβαρές βάσεις, βασικό σου μέλημα θα είναι ο σταθερός δεσμός. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείς με πρόσωπο ανάλογο των προτιμήσεων σου. Μέσα σε φιλικό περιβάλλον θα σου συστήσουν ένα αξιόλογο άτομο που θα αξίζει το ενδιαφέρον σου.

Σε σχέση. Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να βάλεις στόχο τη δέσμευση, θα νιώσεις την ανάγκη να σταθεροποιηθείς και να εξελιχτείς. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο, το ταίρι σου θα εκτιμήσει τη συγκαταβατική σου στάση, θα ανταποδώσει την αγάπη που θα του δείξεις, με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα καταφέρεις να στρώσεις έδαφος για επίσημες υποσχέσεις. Ισορροπείς συναισθηματικά, μπαίνει ο δεσμός σου σε πορεία μελλοντικής εξέλιξης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου και στη συνέχεια με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα θα υπάρξει άνοιγμα καινούργια γνωριμίας, όμως το θέμα είναι τι είδους σχέση θέλεις να αποκτήσεις. Μήπως αυτό που σε ενδιαφέρει στην παρούσα φάση είναι οι περιστασιακές επαφές; Σε σκέψεις θα σε βάλει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα ερωτευτείς, θα ενθουσιαστείς, όμως θα πρέπει να αποφασίσεις. Σε συμβουλεύω να κινηθείς με ειλικρίνεια, προσπάθησε να αποφύγεις τα μπερδέματα.

Σε σχέση. Σε περίπτωση που δεν σε ικανοποιεί το ταίρι που διατηρείς δίπλα σου ή νιώθεις πως η σχέση σου βαδίζει προς το τέρμα, με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ουρανό ανάγκη σου θα είναι να αλλάξεις τα αρνητικά δεδομένα ωστόσο προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις. Με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα υπάρξουν αλλαγές μέσα στη σχέση σου, το ταίρι σου θα είναι σε θέση να αλλάξει πολλά προκειμένου να σε κρατήσει σταθερά στο πλάι του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο και στα μέσα της εβδομάδας στο ζώδιο σου, θα εστιάσεις σε χαρακτήρες ανθρώπων που να μπορούν να σου προσφέρουν ασφάλεια και σταθερή αγάπη. Πρόσωπο από το παρελθόν σου θα κάνει την εμφάνιση του, θα σου ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης, βαλε κάτω τα υπέρ και τα κατά και πάρε τη σωστή απόφαση. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα σε εφοδιάσει με δυναμισμό, αλλάζουν οι συνθήκες και τα δεδομένα.

Σε σχέση. Με συναισθηματισμό και ανάγκη για ασφάλεια θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου θα εκδηλώσεις την αγάπη σου, θα αναζητήσεις ηρεμία, θα διοχετεύσεις τη θετική σου αύρα. Στο κλείσιμο του εξαημέρου με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα δυναμικά θα είναι τα σχέδια σου για το μέλλον. Πέρνα σε αποφασιστικές πράξεις, ωστόσο μη κάνεις το λάθος και βγάλεις πιεστική στάση, χαλιναγώγησε τάσεις ανυπομονησίας.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Φίλε μου Λέοντα θα ενθουσιαστείς, θα εντυπωσιάσεις, και θα κατακτήσεις. Με τον Άρη και τον Ήλιο να εισέρχονται στο ζώδιο σου θα καταφέρεις να γίνεις το επίκεντρο ενός συγκεκριμένου προσώπου. Το καινούργιο άτομο που θα γνωρίσεις θα σε ερωτευτεί, η έλξη σας θα είναι αμοιβαία, εσείς οι δυο θα έχετε πολλά κοινά στους χαρακτήρες σας. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να αρπάξεις αυτή την ευκαιρία και να την πας πολύ μακριά. Θα στοχεύσεις στο μακροχρόνιο δεσμό, η κατάληξη θα σε ενθουσιάσει.

Σε σχέση. Ανέμελη θα είναι η στάση σου, ερωτική η διάθεση σου, ναι μεν θα υπάρξει ζωηράδα στις κινήσεις σου, όμως δε θα έχεις την επιθυμία να ξεφύγεις από τα πλαίσια της σχέσης σου. Ο ερχομός του Άρη στο ζώδιο σου θα σου ανοίξει την όρεξη για φλερτ, ωστόσο τίποτα δεν θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να απομακρυνθείς από το ταίρι σου. Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα σταθεροποιείται η πορεία του δεσμού σου, δεν αποκλείεται να υπάρξουν επισημοποιήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Η Σελήνη στους Διδύμους και ο ερχομός του Άρη στον Λέοντα θα σε βγάλουν στο κυνήγι της περιπέτειας και της ποικιλίας. Προσοχή η καρδιά σου ενδεχομένως να βρεθεί ανάμεσα σε ένα παλιό άτομο και σε μια καινούργια γνωριμία. Στα μέσα της εβδομάδας τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να αποφασίσεις αν θέλεις επιστροφή στα παλιά ή έναρξη νέας πορείας με καινούργια αγάπη. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να πάρεις γρήγορες και άμεσες αποφάσεις.

Σε σχέση. Με τη Σελήνη στον Ταύρο ηρεμία, ησυχία, τάξη και ασφάλεια θα αναζητήσεις, στόχος σου θα είναι να εξασφαλίσεις και διασφαλίσεις. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σε ενισχύσει με ορθολογισμό, η στάση σου θα είναι συγκαταβατική. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο και μετέπειτα η Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα σε βοηθήσουν να συγκεντρωθείς στους στόχους σου, σταθερό θα είναι το μέλλον με το ταίρι που έχεις δίπλα σου.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Φίλε μου Ζυγέ, από την αρχή της εβδομάδας με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο θα εμφανιστεί το πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σου. Ο ερχομός του Άρη στον Λέοντα δεν θα σε αφήσει να αδρανήσεις, θα κινηθείς γρήγορα και μεθοδικά, στο κλείσιμο της εβδομάδας με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα κλειδώσει το θέμα επιτυχώς. Καταφθάνει έναρξη νέας σχέσης, η διάθεση σου να σταθεροποιηθείς συναισθηματικά θα φέρει άνοιγμα μακροχρόνιου δεσμού.

Σε σχέση. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο σύνεση και ωριμότητα θα έχει η στάση σου γεγονός που θα φέρει ισορροπία και ομαλότητα στη σχέση σου, δεν θα υπάρξουν ούτε διακυμάνσεις ούτε σκαμπανεβάσματα. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα σε αποτρέψει από σπασμωδικές ή μη σκεπτόμενες κινήσεις. Ο τρόπος σκέψης σου θα είναι σοβαρός και ρεαλιστικός, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να βαδίσεις σταθερά με αγάπη και συναισθηματική ασφάλεια. Δεν αποκλείεται να παρθούν αποφάσεις δέσμευσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό του Άρη και του Ήλιου στον Λέοντα θα το κατακτήσεις το καινούργιο πρόσωπο που θα ερωτευτείς. Θα την κλέψεις την καρδιά ενός συγκεκριμένου προσώπου, η ελκυστικότητα σου σε συνδυασμό με την ανάγκη σου για νέα γνωριμία θα σε ωθήσουν σε δυναμικές και αυθόρμητες προσεγγίσεις. Έξυπνα θα είναι τα λόγια σου, προσιτή η στάση σου, θα φτάσεις στο ξεκίνημα καινούργιας σχέσης. Οι εξελίξεις θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές, τα γεγονότα θα σε ενθουσιάσουν.

Σε σχέση. Μπερδεματάκια θα φέρεις μέσα στη σχέση σου, με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ουρανό ίσως να σημειωθούν από την πλευρά σου εγωιστικές πράξεις. Επειδή θα ακουστούν από το ταίρι σου κάποια παράπονα, το νου σου να μην τα αντιμετωπίσεις αδιάφορα ή ειρωνικά, δεν θα σου βγει σε καλό. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο θα καταφέρεις να κατανοήσεις την ψυχολογική διάσταση κάποιων καταστάσεων. Πολύ καλά θα κάνεις και θα δείξεις στο ταίρι σου αισθήματα αγάπης και συγκατάβασης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο και του Άρη στον Λέοντα, ελκυστική θα κάνουν την παρουσία σου, θα καταφέρεις να κερδίσεις βλέμματα, εντυπώσεις και την καρδιά ενός συγκεκριμένου προσώπου. Θα προκύψει νέα γνωριμία, αυτό που θα νιώσεις θα είναι έλξη, πάθος, και εντυπωσιασμός. Θα το ερωτευτείς το γοητευτικό άτομο που θα γνωρίσεις, η ένταση των αισθημάτων σου θα είναι δυνατή και θα δοθεί έκταση. Δεν αποκλείεται αυτή τη φορά να στοχεύσεις στον σταθερό δεσμό.

Σε σχέση. Ομαλά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σε ωθήσει σε διπλωματικές και ειρηνικές ενέργειες. Με τη Σελήνη στον Καρκίνο και τον Ήλιος στο Λέοντα αγάπη και τρυφερότητα θα δείξεις στο ταίρι σου. Μέσα στο εξαήμερο δεν αποκλείεται να νιώσεις την ανάγκη για ταξιδάκι απόδρασης. Βασική σου επιθυμία θα είναι να απαλλαγείς από προβληματισμούς και ευθύνες, είναι πολύ πιθανό να εμφανιστείς στο ταίρι σου με εισιτήρια ακτοπλοϊκών στο χέρι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με τον Άρη και τον Ήλιο να εισέρχονται στον Λέοντα, εντυπωσιακό θα είναι το στυλ σου, ενισχυμένη η αυτοπεποίθηση σου, στο πέρασμα σου θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Επιθυμία σου θα είναι να γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θα τα καταφέρεις μια χαρά, θα προκύψει καινούργια γνωριμία. Συγκεκριμένο άτομο θα εστιάσει το βλέμμα του επάνω σου, δεν θα έχεις καμία διάθεση να το απορρίψεις, η συνομιλία σας θα καταλήξει σε προσωπικό ραντεβού.

Σε σχέση. Το νου σου στις εξάρσεις και στις υπερβολές. Από την μια ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό, από την άλλη η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, η στάση σου θα είναι αντιφατική, σε κάποιες περιπτώσεις αδιάφορη, σε κάποιες άλλες επαναστατική. Πρόσεξε να μην εξωθήσεις την κατάσταση στα άκρα , μη δημιουργήσεις εντάσεις και προβληματισμούς. Αν θέλεις να αλλάξεις τα δεδομένα του δεσμού σου προχώρα με σταθερά βήματα , μην αφήσεις την παρορμητικότητα σου να σε ωθήσει σε εγωιστικές ενέργειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ταύρο νωχελικά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, λίγο αργότερα όμως με τη Σελήνη στους Διδύμους και πιο μετά με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση θα βγεις στο δρόμο της αναζήτησης και της περιπέτειας. Στην γοητεία σου θα αγκιστρωθεί ένα εξίσου γοητευτικό πρόσωπο, από την αρχή θα σε δει με μάτι σοβαρό. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να αποκτήσεις στη ζωή σου σταθερό ταίρι, η εβδομάδα σου θα κλείσει με έναρξη σχέσης.

Σε σχέση. Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ουρανό θα σε πιάσει το αντιδραστικό σου, προσοχή να μην προκαλέσεις συγκρούσεις μέσα στη σχέση σου. Με τον ερχομό του Άρη στον Λέοντα θα νιώσεις την ανάγκη να επαναστατήσεις και να εναντιωθείς στο κατεστημένο σου, ωστόσο το νου σου το καθετί θέλει τον σωστό και κατάλληλο τρόπο. Επιρρεπής θα είσαι στις σπασμωδικές κινήσεις, προσπάθησε να αποφύγεις τις βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Ετοιμάσου για τον ερχομό καινούργιας αγάπης. Από τη μια η Σελήνη στους Διδύμους, από την άλλη η Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα θελήσεις το καινούργιο, το αναζωογονητικό και το συναρπαστικό. Η ελκυστικότητα και η γοητεία σου θα τραβήξουν την προσοχή του κατάλληλου ατόμου. Με τον Άρη να εισέρχεται στον Λέοντα, θα γίνουν άμεσες προσεγγίσεις και από τις δυο πλευρές, από τις πρώτες σας επαφές θα ανοιχτεί δίοδος σταθερής σχέσης.

Σε σχέση. Καλά θα τα πας με το ταίρι σου , η κυκλοθυμία σου θα είναι περιορισμένη, με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους από πλευρά σου θα γίνουν διασκεδαστικές και αναζωογονητικές προτάσεις. Ίσως να προτείνεις ταξιδάκι ή κάποια κοντινή εκδρομούλα, πάντως αποδεκτές θα γίνουν οι ιδέες σου, η εβδομάδα σου θα είναι ανέμελη. Με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα αλλάζεις στέψεις και στόχους σχετικά με την μελλοντική πορεία του δεσμού σου, οι αποφάσεις που θα πάρεις θα σου βγουν σε καλό.
myastro

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα