Τι σημαίνει ο μήνας που γεννήθηκες. Ποιος ο χαρακτήρας σου ανάλογα τον μήνα!

Τι σημαίνει ο μήνας που γεννήθηκες; Ακόμη και για αυτούς που δεν πιστεύουν στα ζώδια, η ανάλυση των στοιχείων της προσωπικότητάς τους βάσει ζωδίου είναι αρκετά ευχάριστη ασχολία.

Γνωρίζατε όμως ότι ανεξάρτητα από το ζώδιο του καθενός πολλά από τα χαρακτηριστικά μας έχουν σχέση και με τον μήνα της γέννησής μας; Από τον Ιανουάριο μέχρι τον Δεκέμβριο, ο κάθε μήνας σημαίνει και κάτι διαφορετικό!

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Πεισματάρηδες και σκληρόκαρδοι. Φιλόδοξοι και σοβαροί. Σας αρέσει να διδάσκετε αλλά και να μαθαίνετε. Πάντα ψάχνετε να βρείτε τα ελαττώματα και τις αδυναμίες των άλλων ανθρώπων. Σας αρέσει να κριτικάρετε. Είστε εργατικοί και παραγωγικοί.

Έξυπνοι, τακτικοί και οργανωτικοί. Ξέρετε πώς να κάνετε τους άλλους ευτυχισμένους. Ήσυχοι, εκτός κι αν είστε ενθουσιασμένοι ή εκνευρισμένοι. Εξαιρετικά εξυπηρετικοί. Ανθεκτικοί στις αρρώστιες όμως επιρρεπείς στα κρυολογήματα. Ρομαντικοί αλλά με δυσκολία εκφράζετε την αγάπη σας.

Αγαπάτε τα παιδιά. Είστε πιστοί. Έχετε κοινωνικές δεξιότητες όμως ζηλεύετε εύκολα. Πολύ πεισματάρηδες (και πάλι) και φειδωλοί με τα χρήματα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο Ourlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα