Τα άστρα την Τετάρτη 5 Ιουλίου με την Αφροδίτη στους Διδύμους. Bίντεο

Η Αφροδίτη βγαίνει από το… παλάτι της (το ζώδιο του Ταύρου είναι γι’ αυτήν η θέση που δικαίως της δίνει τον τίτλο της Βασίλισσας!), και από φασίζει να συνεχίσει το ταξίδι της από το ζώδιο των Διδύμων… Μόνο που η θέση αυτή, την κάνει να χάνει κάτι από την προηγούμενη δύναμη και αίγλη της. Θα βρεθεί σε ένα ζώδιο, που η κύρια διάθεσή του είναι η επικοινωνία, και ο πλανήτης εδώ θα δώσει όλη του τη δυναμική στον τομέα αυτόν!

Η Αφροδίτη στους Διδύμους

Οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο της ευστροφίας και της πολυπραγμοσύνης, κι έτσι η Αφροδίτη θα αναγκαστεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις τους, χάνοντας όμως σημαντικά κομμάτια από τη δική της ποιότητα. Περνάμε σε μια φάση όπου τα λόγια τείνουν να εκστομίζονται με μεγάλη ευκολία, χωρίς πάντα να έχουν ουσία, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να μπλεχτούμε ή να παρασυρθούμε σε ατελείωτες συζητήσεις χωρίς νόημα και περιεχόμενο, που γίνονται μόνο για να γίνουν!

Πληροφορίες ή ειδήσεις την περίοδο αυτή, μπορεί σε πολλές περιπτώσεις να έχουν παραπλανητικό χαρακτήρα, γι’ αυτό χρειάζεται να επεξεργάζεσαι ή να φιλτράρεις κάθε τι που ακούς! Υπάρχει ένα ατελείωτο πήγαινε-έλα, που πολλές φορές δεν καταλήγει πουθενά! Γιατί όλα κινούνται σε μια επιφανειακή κατάσταση, χωρίς τη διάθεση της αναζήτησης της ουσίας, του νοήματος.

Τα οικονομικά ζητήματα που προκύπτουν τις ημέρες αυτές, είναι σημαντικό να εξετάζονται διεξοδικά, γιατί μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις μη αναμενόμενες. Από την άλλη μεριά, θα έχεις και την τάση να παρασύρεσαι πολύ πιο εύκολα στο να καταναλώσεις, να κάνεις αγορές που δεν είχες υπολογίσει και να ξοδέψεις χρήματα χωρίς να το σκέφτεσαι και πολύ. Και φυσικά, να αγοράζεις πράγματα, μάλλον άχρηστα…

Παράλληλα, είναι και οι σχέσεις που κινούνται σε ένα πιο επιφανειακό κλίμα… Πολλές φορές μπορεί να νοιώσεις να χάνεσαι μέσα σε δαιδαλώδεις συζητήσεις που δεν καταλήγουν πουθενά, αλλά ούτε και σου προσφέρουν κάτι ουσιαστικό συναισθηματικά!

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΗΜΕΡΑΣ: Επίτρεψε στο παιδί μέσα σου να χαρεί, αλλά και να μοιραστεί τη χαρά του και με τους άλλους!

Στην θετική της πλευρά ωστόσο, είναι μια περίοδος που σε βοηθά να αποφορτιστείς από το συναίσθημα και να ζήσεις στην πιο χαλαρή πλευρά της ζωής, απολαμβάνοντας την ξενοιασιά μιας κουβέντας, μιας γνωριμίας ή μιας παρέας… Μην επενδύεις ωστόσο συναισθηματικά, γιατί δεν είναι σίγουρο πως θα βρεις την ανταπόκριση που αναζητάς (κυρίως στις νέες γνωριμίες)!

Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης στους Διδύμους

Στις 7 Ιουλίου η Αφροδίτη σχηματίζει ένα όμορφο εξάγωνο με τον Ερμή, δημιουργώντας έναν καλό δίαυλο στην επικοινωνία και προωθώντας κάθε εποικοδομητική συζήτηση. Καλές ειδήσεις και τόνωση της κοινωνικής ζωής.

Στις 17 Ιουλίου σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας ένα κλίμα σύγχυσης και απογοητεύσεων, αλλά και εξαπατήσεων, που ομολογουμένως χρειάζεται μεγάλη προσοχή!

Βεβαίως, στις 18 Ιουλίου το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία ανοίγει την πόρτα σε κάποιες ευκαιρίες, επαγγελματικές, οικονομικές  ή ερωτικές, που όμως χρειάζονται πολλή προσοχή πριν τις εμπιστευτείς.

Στις 24 Ιουλίου η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο φέρνει σημαντικές ανακατατάξεις στις σχέσεις, επαγγελματικές και προσωπικές, δημιουργώντας εύθραυστες ισορροπίες, αλλά και ρήξεις!

Στις 30 Ιουλίου ωστόσο, το εξάγωνό της με τον Ουρανό υπόσχεται… εκπλήξεις και έρωτες που ανανεώνουν και απογειώνουν!
Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στους Διδύμους

Από την νέα θέση της Αφροδίτης ευνοούνται ιδιαίτερα οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, που θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μια ανανέωση και στα σχέδιά τους, και στις παρέες τους, και στην κοινωνική τους ζωή. Ευχάριστες εξελίξεις θα έχουν και στα ερωτικά τους ζητήματα, που κινούνται σε ένα κλίμα πιο χαρούμενο και πιο ανάλαφρο! Δείτε τώρα τις προβλέψεις για το ζώδιό σας στην τηλεοπτική εκπομπή μας.
myastro

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα