Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 20 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Η κούρασή σας θα είναι αρκετή, αλλά θα συνοδευτεί από μεγάλη εύνοια στον οικονομικό τομέα και τον εργασιακό χώρο και έτσι θα υπάρχει θετικό αντιστάθμισμα. Για να εδραιωθείτε στον εργασιακό χώρο, πρέπει να δουλέψετε με πιο εντατικούς ρυθμούς.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα νιώσετε ότι το φορτίο των ευθυνών που έχετε αναλάβει είναι πολύ μεγάλο, αλλά πρέπει να συνεργαστείτε. Μειώστε ζήλια, κτητικότητα και μην κλείνετε τα αυτιά σας σε παράπονα. Προγραμματίστε σωστά ένα ταξίδι σας για να πάνε όλα καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα έχει πολλές απαιτήσεις, αλλά παράλληλα και ικανοποιήσεις σε όλους τους τομείς. Δείξτε συνέπεια, αφήνοντας τη θεωρία και περνώντας στην πράξη. Εάν τα εμπόδια που συναντάτε είναι πάρα πολλά, φροντίστε να μη χάσετε το κέφι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είστε αρκετά ευαίσθητοι και αυτό φαίνεται ότι οι άλλοι δεν το καταλαβαίνουν εύκολα και σας παρεξηγούν. Δεν φταίνε αυτοί, αλλά εσείς που κρύβεστε συνέχεια. Η γνώση θα σας ανοίξει νέους δρόμους και θα σταματήσει τον φόβο σας για να προχωρήσετε σε μεγάλες αλλαγές.

ΛΕΩΝ: Προσέξτε τις κινήσεις σας στο ξεκίνημα του μήνα, γιατί από εσάς θα εξαρτηθούν πολλά στα επαγγελματικά, αλλά και τα ερωτικά σας. Στις διαφορές δείξτε συμβιβαστική διάθεση. Η ξεκούραση είναι απαραίτητη για να μπορέσετε να εμπεδώσετε τις εμπειρίες που αποκομίσατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στον συναισθηματικό τομέα δείξτε ευαισθησία και κατανόηση. Δείξτε προσοχή στις οικονομικές και επαγγελματικές δοσοληψίες σας για να βγείτε κερδισμένοι. Ο έρωτας μπορεί να γίνει εξάρτηση, αλλά με τη βοήθεια της λογικής θα χαράξετε καινούργια πορεία.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί η στρατηγική που ακολουθείτε να είναι σε γενικές γραμμές σωστή, αλλά οι περιστάσεις αυτήν τη στιγμή απαιτούν ευελιξία, υπομονή και τακτ από εσάς. Για να νιώσετε καλά και ήρεμοι, ασχοληθείτε περισσότερο με τις δικές σας ανάγκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στο χέρι σας είναι να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας, προκειμένου να κρατηθούν χρήσιμες ισορροπίες στην εργασία, στον οικονομικό τομέα, αλλά και στις σχέσεις σας. Πρέπει να μάθετε να περιφρονείτε ανθρώπους που προσπαθούν να σας εντυπωσιάσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην απελπιστείτε γιατί θα τα καταφέρετε και στα δύσκολα. Οι δικοί σας άνθρωποι μπορεί να σας εκνευρίζουν με αυτά που σας λένε, αλλά θα σας δώσουν τη βοήθειά τους. Μην εκφράζετε με λάθος τρόπο τα αισθήματά σας, γιατί δεν θα σας καταλάβει κανείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μειώστε το πείσμα σας και συνεργαστείτε περισσότερο για να έχετε καλά αποτελέσματα. Αξιοποιήστε την ηθική και πρακτική βοήθεια φίλων και συγγενών. Να είστε πιο επιλεκτικοί και να μην πείθεστε τόσο εύκολα από τα μεγάλα λόγια που ακούτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας και μη μεγαλοποιείτε τις ελλείψεις σας, καθώς την κατάλληλη στιγμή θα έχετε την υποστήριξη που πρέπει για να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Να είστε πιο επιφυλακτικοί σε ό,τι κάνετε, γιατί όταν θα μετανιώσετε θα είναι πολύ αργά.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα υπάρχει ανάκαμψη σε όλους τους τομείς της ζωής σας, γι' αυτό πρέπει να αφήσετε πίσω ό,τι δεν μπορεί να εξελιχθεί. Για να απαλλαγείτε από το άγχος, που σας έχει κουράσει, τακτοποιήστε εκκρεμότητες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα