Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 19 Ioυνίου 2017

Διαβασε τις αυριανές ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σου...

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου αυξάνει τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σου κι αν θες να βγεις «ασπροπρόσωπος/η», ενισχύοντας την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα σου θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου. Διαφορετικά «κινδυνεύεις» να αποκομίσεις ένα αίσθημα αποτυχίας ή απόρριψης.
Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να μοιράσεις τον χρόνο σου με παρέες ή ενδιαφέροντα που σε «γεμίζουν» συναισθηματικά, ενώ δεν αποκλείεται να συναντήσεις κι ένα πρόσωπο από τα παλιά..

Ερωτικά
Σήμερα μπορείς να δείξεις την αγάπη σου προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει χαρίζοντας του κάτι με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία. Μπορεί φυσικά να λάβεις κι εσύ ένα αντίστοιχο δώρο, ωστόσο συνολικά το κλίμα δείχνει πολύ πιο «δακρύβρεχτο», από όσο... αντέχεις!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία κι επειδή κατά την διάρκεια της ημέρας ο φόρτος εργασίας σου θα αυξηθεί, φρόντισε να μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να «πέσεις πάνω» σε παρασκηνιακές ενέργειες που θα σε ενοχλήσουν. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να αναζητήσεις οικονομική και συναισθηματική υποστήριξη σε οικεία πρόσωπα αλλά και να ασχοληθείς με την συλλογή παλαιών αντικειμένων

Ερωτικά
Τα μηνύματα που λαμβάνεις είναι άκρως ενθαρρυντικά, ιδιαίτερα αν ενδιαφέρεσαι για κάτι μόνιμο. Ωστόσο ξέρεις κι εσύ ότι εκτός από μια καλή αρχή απαιτούνται και άλλα πράγματα για να «δέσει το γλυκό», πάρε λοιπόν τον χρόνο σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό/η και ίσως «υποφέρεις» από παλινδρομήσεις ή συναισθηματικές αδυναμίες που θα δώσουν στους άλλους μια αντιφατική εικόνα για το τι θέλεις πραγματικά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό «απαιτεί» από σένα μεγαλύτερη υπομονή στις φιλικές σχέσεις σου, αφού οι καταστάσεις που θα προκύψουν μπορεί προς στιγμήν να λάβουν μεγάλες διαστάσεις. Ίσως μάλιστα να εκνευριστείς από την συμπεριφορά ή τις επιλογές ενός προσώπου που εκτιμάς.

Ερωτικά
Με τον Δία στον «οίκο» των ερώτων σου, μπορείς πάντα να ελπίζεις σε μια προσωπική «ανάσταση», φαίνεται όμως ότι σήμερα σε περιμένει ένα ακόμη συναισθηματικό δίλημμα! Ίσως μάλιστα να προκύψει κι ένα κρυφό ραντεβού με μια παλιά σου αγάπη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να εντατικοποιήσεις τις προσπάθειες σου και να αναλάβεις άμεσες πρωτοβουλίες, ώστε να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο σου. Επειδή ωστόσο ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου καλό είναι να... μην πάρεις πολύ φόρα και παρασύρεις στο διάβα σου δικαίους και αδίκους! Παράλληλα, αν νιώσεις πως «ζορίζεσαι» ψυχικά και σωματικά δεν έχεις παρά να καταφύγεις σε παραδοσιακά «γιατροσόφια», που στην συγκεκριμένη φάση είναι τα πλέον ενδεδειγμένα για την περίπτωσή σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μπορεί να βρεις αυτό που ζητάς ύστερα από την μεσολάβηση ενός φιλικού σου προσώπου ή απλά συμμετέχοντας στα δρώμενα μιας παρέας. Μπορεί βέβαια να γίνεις και το... αποκούμπι ενός προσώπου που βρίσκεται σε ευαίσθητη φάση.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό αναμένεται να εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου αλλά σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστεί να δείξεις υπομονή στα δύσκολα, περιμένοντας να απολαύσεις την ηρεμία σου, όταν... έρθει η ώρα της! Πολύ πιο γόνιμες πάντως θα είναι οι πρωτοβουλίες σου στην κατεύθυνση της επιμόρφωσής σου αλλά και οι διαδικτυακές δράσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε παλιούς φίλους ή φίλες, θυμίζοντάς σου όμορφες στιγμές αλλά και να αναβιώσει κάποια ενδιαφέροντά σου.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση ενδέχεται να προκύψει ένα προσωρινό αδιέξοδο ή να στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη. Αν πάλι ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, μάλλον πρέπει να... περιμένεις, αφού σήμερα το πιθανότερο είναι να «πέσεις πάνω» σε πρόβλημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, ενώ σε καλεί να προσανατολιστείς επαγγελματικά σε κάτι που αποτελεί οικογενειακή παράδοσή σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να διαχειριστείς προς το συμφέρον σου μια οικονομική υπόθεση στην οποία ίσως να εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα που δεν έχουν την δική σου υπομονή. Και βέβαια αν σου ζητηθεί να συνδράμεις, δεν χρειάζεται ούτε να ξοδευτείς υπέρμετρα, ούτε και να αρχίσεις τις τσιγκουνιές, απλά θέσε τα όριά σου.

Ερωτικά
Όλα φαίνεται να λειτουργούν υπέρ σου, ωστόσο η αυξημένη ευαισθησία σου μπορεί να σε κάνει να πληγωθείς από πράγματα που σε μια άλλη περίπτωση δεν θα υπολόγιζες. Επιπλέον «παίζει δυνατά» το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό μπορεί να σε κάνει πιο νευρικό/η, ιδιαίτερα αν διαπιστώσεις ότι κάποια πράγματα δεν προχωρούν με τους απαιτούμενους ρυθμούς. Ίσως βέβαια ένα «ξέσπασμα» να εκτονώσει την ένταση αλλά καλό είναι να μην φτάσεις σε αυτό το σημείο, ιδιαίτερα αν ο «αντίπαλος» είναι ένα πρόσωπο με το οποίο συνεργάζεσαι στενά. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας ευνοεί τα ταξίδια –ιδιαίτερα σε τόπους που είναι για σένα συναισθηματικά φορτισμένοι- ενώ ίσως ακούσεις ή διαβάσεις κάτι που θα σε συγκινήσει.

Ερωτικά
Οι πιθανότητές σου για κάτι καλό στον σεξουαλικό τομέα είναι αυξημένες, από την στιγμή όμως που θα θελήσεις να «προχωρήσεις» τα πράγματα, θα καταλάβεις ότι η περίπτωση που σου έτυχε έχει και δυσκολίες που δεν φαίνονται με μια πρώτη ματιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως λάβεις ένα οικογενειακό βοήθημα ή αποκτήσεις ένα αντικείμενο ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας. Επιπλέον, μπορεί να διερευνήσεις «σκοτεινές» υποθέσεις του παρελθόντος, με σκοπό την διαλεύκανσή τους. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να διεκπεραιώσεις πολλά ζητήματα της καθημερινότητάς σου, ακόμη κι αν σε πρώτη φάση σου φαντάζουν ως «βουνό». Ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ποικίλα προβλήματα με συναδέλφους στην δουλειά σου.

Ερωτικά
Όλα καλά! Μάλιστα, διαπιστώνοντας το πόσο... αρέσεις, μπορεί να μπεις στον πειρασμό να ενδώσεις σε ένα πρόσωπο που σε συγκινεί και είναι αλήθεια πώς αυτή η ενδεχόμενη σχέση έχει ουσιαστικές προοπτικές για να εξελιχθεί σε κάτι μόνιμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να σου δημιουργήσει ένα δίλημμα ανάμεσα στην λογική και το συναίσθημά σου κι επειδή το να γίνουν όλα όπως τα θες δεν «παίζει», αναζήτησε την χρυσή τομή που θα αφήσει ικανοποιημένους τόσο τους άλλους όσο και τον εαυτό σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να συναντήσεις ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο σε συνδέουν πολλά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε κάνει πολύ πιο ενθουσιώδη με κίνδυνο να φανείς ανακόλουθος/η στη συνέχεια. Χαλάρωσε λοιπόν και μην... βιάζεσαι!

Ερωτικά
Όλο το «παιχνίδι» διαδραματίζεται για σένα στον χώρο της εργασίας σου κι αν είσαι μόνος/η μπορείς βέβαια να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις για να πετύχεις το... ποθούμενο! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως ο «παρηγορητικός» λόγος σου παρεξηγηθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό μπορεί να συμβάλλει σε μια μικρή οικογενειακή αναστάτωση, είτε λόγω της συμπεριφοράς ενός δικού σου ανθρώπου, είτε εξ αιτίας μιας ζημιάς. Από την άλλη πλευρά όμως θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή στην ζωή σου. Παράλληλα, στον χώρο της εργασίας σου το κλίμα φαίνεται νοσταλγικό και... αγαπησιάρικο, ίσως μάλιστα να εμφανιστεί κι ένα πρόσωπο από τα παλιά, που θα σε τονώσει ψυχολογικά. Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, προσανατολίσου στις παραδοσιακές θεραπείες.

Ερωτικά
Κάποιος/α φαίνεται να εκφράζει την προτίμησή του για σένα με έναν ευαίσθητο τρόπο που μπορεί να σε κάνει να ονειρεύεσαι τα καλύτερα. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια παλιά σου αγάπη που διεκδικεί ξανά το μερίδιό της στο παρόν σου.

YΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ωστόσο η καθημερινότητά σου μπορεί να εξελιχθεί εν μέσω καθυστερήσεων ή άλλων προβλημάτων. Το πρώτο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι το να προνοήσεις για κάθε πιθανή «αναποδιά». Επιπλέον είναι πιθανό να προκύψει μια «εμπλοκή» με ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας θα σου... επιτρέψει να περάσεις όμορφα, κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, ίσως μάλιστα να θυμηθείς και κάποιες παλιές «ένδοξες» στιγμές.

Ερωτικά
Ο έρωτας σου κτυπά την πόρτα και αν είσαι μόνος/η, μπορεί να βρεις ένα πρόσωπο που εκπληρώνει αρκετές από τις προδιαγραφές σου. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε πρόσεξε μήπως η «ολική επαναφορά» μιας παλιάς σχέσης σου καταστήσει τα πράγματα... ασύμφορα!

IΧΘΥΕΣ

Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα στην κάλυψη των αναγκών του σπιτιού και της οικογένειάς σου, δεν αποκλείεται ωστόσο να λάβεις κι ένα έκτακτο βοήθημα. Επιπλέον, μπορείς να μυηθείς στην Ιστορία, την Παράδοση αλλά και σε άγνωστα παραλειπόμενα του παρελθόντος, είτε σε προσωπικό, είτε σε γενικότερο επίπεδο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να διεκδικήσεις αυτά που σου αναλογούν. ενώ μπορεί να σου προσφέρει και μια καλή ευκαιρία για να αυξήσεις κατακόρυφα το εισόδημα σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις μεν τις ευκαιρίες σου αλλά η συναισθηματική αστάθειά σου δεν προοιωνίζει κάτι μόνιμο, ίσως μάλιστα να σε μπλέξει και σε ανεπιθύμητες περιπέτειες. Αντίθετα όμως, ως δεσμευμένος/η μπορείς να απολαύσεις τα καλά της οικογενειακής ζωής!

astrology

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα