Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 13 Ιουνίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Αυξήστε τη δραστηριότητά σας και οργανωθείτε κατάλληλα, χωρίς να πελαγοδρομείτε σε σκέψεις που δεν σας οδηγούν πουθενά. Κάντε μόνο αυτό που σας αρέσει πραγματικά και όχι αυτό που αρέσει στο περιβάλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Με έξυπνες κινήσεις να είστε σίγουροι ότι θα κερδίσετε τις εντυπώσεις στον εργασιακό χώρο σας. Μην εμπλακείτε σε ανοιχτή διαμάχη με άτομα που δρουν πάντα παρασκηνιακά. Δώστε μεγαλύτερη έμφαση στα εργασιακά και επαγγελματικά ζητήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις σοβαρές προθέσεις και όχι τις επιφανειακές και εφήμερες δραστηριότητες. Οι δεσμευμένοι θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες για να αναβαθμίσετε την ποιότητα της σχέσης με τον σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι θα βοηθηθείτε να ξεκινήσετε ώριμες και αληθινές σχέσεις, που θα σας ωθήσουν να γίνετε πιο πρόθυμοι να επενδύσετε σε μια μόνιμη σχέση και να δουλέψετε σταθερά πάνω σε αυτή.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να είστε εμφανίσιμοι και υγιείς, για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να αφήνει πίσω του καλές εντυπώσεις. Δείξτε θάρρος για να πετύχετε αυτά που θέλετε και μην πείθεστε εύκολα από τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συνειδητοποιήστε τις δυνατότητές σας και θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να πετύχετε πάρα πολλά. Μην προσπαθήσετε να πείσετε άτομα που δεν μπορούν να σας καταλάβουν.

ΖΥΓΟΣ: Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε και μη φορτώνετε το μυαλό σας με άλλες ευθύνες. Ο εγωισμός και η ζήλια δεν σας επιτρέπουν να δείτε τα γεγονότα στις πραγματικές διαστάσεις τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να προβληθεί σωστά η εσωτερική ομορφιά σας θα πρέπει να την προβάλλετε με σωστή επικοινωνία, ώστε να έχετε το πράσινο φως για κατακτήσεις που πάντα επιθυμούσατε. Βάλτε όρια στις απαιτήσεις της οικογένειάς σας, γιατί θα σας κάνουν να ξεπεράσετε τις αντοχές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακολουθήστε ένα πιο υγιεινό μοντέλο ζωής, κάνοντας τις απαραίτητες εξυγιάνσεις. Εάν έχετε την τάση να πίνετε, προσπαθήστε όχι απλώς να το μειώσετε αλλά να το αποφύγετε εντελώς, καθώς η ευαισθησία σας στο συκώτι θα τραβήξει την προσοχή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οτι θα συμβαίνει θα έχει την τάση να αλλάξει την ηθική σας μέσα στις σχέσεις προς το καλύτερο. Η προσαρμογή στις διαφορετικές νοοτροπίες και τα πιστεύω ατόμων που σας ενδιαφέρουν πραγματικά θα δημιουργήσουν μια ευχάριστη επικοινωνία και ένα κλίμα σύμπνοιας για όλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πείτε αυτά που σας ενοχλούν και σας πιέζουν και μην κρατάτε τον θυμό μέσα σας. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα που θα έχετε λιγότερες παρεξηγήσεις και αντιθέσεις, ώστε να καθοριστούν οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις της σύμπνοιας και της αποδεκτής από όλους τάξης.

ΙΧΘΥΕΣ: Στις επαφές σας θα εισέλθει το συναίσθημα και θα πάψει να υπάρχει η απλή και μηχανική επικοινωνία. Αφού λοιπόν οι σχέσεις σας με τους άλλους δεν θα είναι αφελείς, αλλά ούτε και μηχανικές, στο χέρι σας είναι να επηρεάσετε το περιβάλλον με καλή θέληση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα