Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 30 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Βρείτε το θάρρος να πειραματιστείτε στα θέματα που σας αφορούν κι αν χρειαστεί, αλλάξτε τις τακτικές που ακολουθείτε σε ορισμένα σημεία, όχι όμως με θεωρητικές σκέψεις. Εξισορροπήστε το συναίσθημα με τη λογική για να είστε φυσιολογικοί στις ενέργειές σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Χρειάζεται να πάρετε γρήγορα αποφάσεις και να δράσετε άμεσα, αν σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές, ώστε να σας έρθουν τα πράγματα ευνοϊκά. Αν κάθεστε άπραγοι και τα περιμένετε όλα από την τύχη, δεν θα μπορέσετε να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι έξυπνες διαβουλεύσεις θα σας βοηθήσουν να μην ξεσπάσει πόλεμος στις σχέσεις σας, καθώς κάποια οικονομικά ζητήματα θα δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα. Στα επαγγελματικά σας διαμορφώστε τις καταστάσεις από τώρα, ώστε να δουλέψουν για εσάς αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε σωστοί στη συμπεριφορά σας και να μη δίνετε λαβές για σχόλια και εντάσεις. Η μέρα σάς κάνει λίγο ευάλωτους και δεν μπορείτε να ενεργήσετε από θέση ισχύος. Βάλτε τέλος με μια οικογενειακή υπόθεσή σας που εκκρεμεί και σας έχει κουράσει.

ΛΕΩΝ: Ελέγξτε τι έχει αλλάξει στις υποθέσεις σας με υπευθυνότητα και μην είστε αιθεροβάμονες. Μπορεί στη θεωρία τα πράγματα να φαίνονται καλά, αλλά στον δρόμο σας υπάρχουν και παγίδες. Μην επιτρέπετε να αναβάλλουν οι άλλοι τα σχέδια που έχετε προγραμματίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν πειράζει αν χρειάζεστε να απομονωθείτε για λίγο, αρκεί να κάνετε κάτι για να δυναμώσετε. Οι μεγάλες εξαρτήσεις και οι ανάγκες που έχετε κάνουν τους άλλους να σας εκμεταλλεύονται. Δείξτε τα κρυφά ταλέντα σας και παράλληλα τονίστε την προσωπικότητά σας.

ΖΥΓΟΣ: Αν πάρετε απόφαση να εξυγιάνετε τα κακώς κείμενα της ζωής σας και να βάλετε μια τάξη, ως διά μαγείας θα εμφανιστούν ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν στο έργο σας. Μια προγραμματισμένη συνάντηση θα σας φέρει κοντά σε ένα πολύ σημαντικό για την εξέλιξή σας πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εχει σημασία να κάνετε εκείνες τις κινήσεις που θα σας προσφέρουν σιγουριά και ασφάλεια. Δείτε τη ζωή υπό άλλο πρίσμα και μην εμμένετε σε λεπτομέρειες. Αναζητήστε παραπάνω χρόνο για να τον αφιερώσετε στον εαυτό σας, ώστε να καλύψετε τις βασικές ανάγκες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε έναν νέο τρόπο επαγγελματικής πορείας και να καθορίσετε το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινείστε από δω και στο εξής. Κάντε μια μικρή απόδραση από τη μιζέρια προγραμματίζοντας ένα μικρό ταξίδι και περάστε όπως εσείς επιθυμείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην ενεργείτε αποκομμένοι από τους άλλους και να είστε πάντα ενήμεροι. Να θυμάστε πως η βιασύνη στα οικονομικά σας τα λιγοστεύει, ενώ η υπομονή τα πολλαπλασιάζει. Αποφύγετε να υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορέσετε να τα κάνετε πραγματικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσέξτε να μην αναλάβετε υποχρεώσεις πέραν των δυνάμεών σας, καθώς οι προοπτικές θα είναι καλές και οι οικονομικές συμφωνίες που έχετε κατά νου θα ευνοούνται. Με τον ενθουσιασμό σας θα μπορέσετε να δείτε κάποιες νέες προοπτικές στη δουλειά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Προτάσεις θα υπάρξουν στον χώρο της εργασίας σας και μάλιστα πολλές, γι' αυτό αποφύγετε τις βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις και φροντίστε να λειτουργείτε με ανοιχτό μυαλό. Οι άστοχες ενέργειες που έγιναν στο παρασκήνιο μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα