Νέα σελήνη στους Διδύμους! Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια; Προβλέψεις από την Άση Μπίλιου

Νέα σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων μας επιτρέπει να αισιοδοξήσουμε λίγο μέσα σε ένα πλαίσιο σκληρών όψεων που σχηματίζονται ταυτόχρονα. Προτρέπει σε νέα ξεκινήματα τα οποία θα μας απασχολήσουν σχεδόν μέχρι το τέλος Ιουλίου. Επηρεάζει Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύς του πρώτου δεκαημέρου.  Διαβάστε παρακάτω ….

ΚΡΙΟΣ: Προτάσεις για δουλειά, επαγγελματικές συζητήσεις ή πρακτικά ζητήματα σας απασχολούν. Μπορεί να προκύψει ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους.
ΤΑΥΡΟΣ: Τα οικονομικά φέρνει στο προσκήνιο η νέα σελήνη και σας δίνει μια ευκαιρία να είστε πιο διεκδικητικοί. Προσέξτε όμως και τα έξοδα!
ΔΙΔΥΜΟΙ: Νέα ξεκινήματα σε θέματα δουλειάς, προσωπικά ή σπιτιού. Κάπου μπορείτε τώρα να κάνετε μια αρχή!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επαγγελματικές υποχρεώσεις και πρακτικά ζητήματα σας αγχώνουν λίγο ή μπορεί να υπάρχει μια μυστικότητα ή παρασκήνιο στη δουλειά. Προσοχή στην υγεία..
ΛΕΩΝ: Διευκολύνσεις σε οικονομικά θέματα, βοήθεια σε αισθηματικά και στις σχέσεις σας. Ένας στόχος σας μπορεί να υλοποιηθεί.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις, αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα ή διλήμματα.
ΖΥΓΟΣ: Επικοινωνήστε με ανθρώπους που έχετε πάρει αποστάσεις ή ζουν μακριά, αποφασίστε ένα ταξίδι, ένα νέο επαγγελματικό βήμα ή απλώς σχεδιάστε το για αργότερα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κλείνετε συμφωνίες, διαπραγματεύεστε αγοραπωλησίες, γενικώς τα οικονομικά δεν σας αφήνουν ήσυχους.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Νέες δεσμεύσεις στον ορίζονται επαγγελματικές ή προσωπικές! Μια καινούρια σχέση ή μια νέα συνεργασία.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αλλάζετε ευθύνες στην δουλειά, πόστο ή απλώς ξεκινάτε να προσέχετε περισσότερο την διατροφή και την υγεία σας!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ευκαιρίες για έρωτες, φλερτ, εξόδους για διασκέδαση, δημιουργία αλλά και στον τομέα των παιδιών!
ΙΧΘΥΕΣ: Θέματα σπιτιού, μιας μετακόμισης, αλλαγών στο χώρο αλλά και ευκαιρία να βρεθείτε με την οικογένεια σας πιο κοντά.

Τις παραπάνω προβλέψεις τις έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram…

youweekly

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα