Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 19 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Από τη μία αγωνίζεστε και από την άλλη πρέπει να κάνετε υπομονή σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Ηρεμήστε, γιατί είναι κοντά η στιγμή που θα περάσει η θύελλα. Πριν αντιδράσετε αρνητικά σε λόγια που θα σας μεταφέρουν κάποιοι, σκεφτείτε γιατί το κάνουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε την ένταση στον επαγγελματικό χώρο και τις εργασιακές περιπλοκές να σπαταλήσουν τον χρόνο και το χρήμα σας σε άσκοπες δραστηριότητες. Επιλέξτε με προσοχή τα άτομα που θα μπορούσαν να σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αξιολογήστε την πραγματικότητα προκειμένου να προβλέψετε τις τυχόν δυσκολίες. Οσον αφορά τον τομέα της εργασίας, προβάλετε τις ικανότητές σας στο επαγγελματικό περιβάλλον σας, αξιοποιώντας παράλληλα τις γνωριμίες σας, που θα σας βοηθήσουν σε αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σκεφτείτε τι θέλετε και επιλέξτε το αποφασιστικά. Η δημιουργία θα σας δώσει χαρά κι αν υπάρξουν δυσκολίες, μην επιτρέψετε να σας αποπροσανατολίσουν. Για σήμερα τουλάχιστον μη βασιστείτε σε οικονομική στήριξη από το συγγενικό περιβάλλον σας.

ΛΕΩΝ: Μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες των άλλων και αφεθείτε χωρίς να έχετε εναλλακτικές λύσεις, γιατί ενδέχεται κάποιοι από τους συνεργάτες σας να σας απογοητεύσουν. Υπερασπιστείτε τα δίκαια αιτήματά σας και μην κρύβεστε πίσω από τις ανασφάλειές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις ότι θα τακτοποιήσετε όλες τις οικονομικές εκκρεμότητές σας, γιατί οι μέρες θα είναι αρκετά περιπετειώδεις για τον οικονομικό τομέα σας. Αποδείξτε πόσο δημιουργικοί είστε ξεπερνώντας τους κρυφούς φόβους σας.

ΖΥΓΟΣ: Πολλά πράγματα θα κριθούν από τη στάση που θα κρατήσετε απέναντι στα γεγονότα και την άμεση ανταπόκρισή σας. Δείξτε στους άλλους πόσο ανάγκη έχετε τη βοήθειά τους, κρατήστε, όμως, παράλληλα τις απαραίτητες ισορροπίες για το δικό σας καλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε συνετοί, προνοητικοί και ρεαλιστές στα σχέδια που έχετε κατά νου. Ο,τι προκύψει τώρα θα καθορίσει την πορεία που θα έχετε στη συνέχεια. Μην τα βλέπετε όλα μόνο υπό το πρίσμα της λογικής και ξεχνάτε να ακολουθήσετε την καρδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα θα αποτελέσει εγγύηση στις όποιες διευθετήσεις θα κάνετε και στην υποστήριξη που θα εισπράξετε από τους ξένους, καθώς και στην εξέλιξή σας. Φροντίστε να είστε διαλλακτικοί και διπλωματικοί, αποφεύγοντας να φτάνετε στα άκρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέρα-σταθμός είναι η σημερινή και μια ξεχωριστή περίοδος αρχίζει για όλη την γκάμα των σχέσεών σας. Είστε συνειδητοποιημένοι, προετοιμασμένοι και διαθέτετε τα απαραίτητα επιχειρήματα για να κινηθείτε σωστά και στις πιο δύσκολες καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αντιθέσεις και οι αμφιταλαντεύσεις θα δοκιμάσουν την κρίση σας και θα επηρεάσουν τον συναισθηματισμό σας κόσμο. Πρέπει να προσεκτικοί με τη συμπεριφορά των άλλων, γιατί ίσως αποκαλυφθούν με σκληρό τρόπο κάποιες αλήθειες.

ΙΧΘΥEΣ: Οι καταστάσεις θα σας υποχρεώσουν να δείτε κατάματα την πραγματικότητα που εδώ και καιρό αγνοούσατε, ενώ παράλληλα θα έρθετε αντιμέτωποι με τις ουσιαστικές ανάγκες σας. Αποφασίστε να κάνετε μια συζήτηση που εκκρεμεί και δεν πάιρνει άλλη αναβολή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα