Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε, καθώς είναι περίοδος δημιουργικότητας και έργων, οπότε απαιτούνται αυτοπειθαρχία και τάξη. Μια εποικοδομητική κουβέντα θα σας βγάλει από το αδιέξοδο, γιατί ο διάλογος πάντα δίνει λύσεις. Η επικοινωνία θα αποδειχθεί πολύτιμη.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα χρειαστεί να διευθετήσετε επειγόντως με διάλογο και όχι με προστριβές τα θέματα που σας απασχολούν ή καταστάσεις που σας κουράζουν και να σας αποσυντονίζουν. Βρείτε με ποιον τρόπο θα αναθερμάνετε τη σχέση σας και θα διαπιστώσετε πως άξιζε τον κόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εξετάστε τις υποθέσεις σας που εκκρεμούν αποφεύγοντας να προβείτε σε παρορμητικές κινήσεις και σύντομα θα έχετε σαφή άποψη για τη θέση που πρέπει να πάρετε. Αν κάποιες στιγμές οι αποφάσεις σας είναι διαφορετικές, δεν σημαίνει πως πρέπει να γίνεστε εριστικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα βασικά ζητήματα της ζωής σας έχουν τη μέγιστη προτεραιότητα αυτήν την περίοδο και απαιτούνται από μέρους σας έξυπνες στρατηγικές και νέοι διακανονισμοί. Είναι λογικό να μην έχετε πάντα τον έλεγχο των πραγμάτων, οπότε μη γεμίζετε ανασφάλειες και φόβο.

ΛΕΩΝ: Συγκεντρωθείτε στην εργασία σας και μην αδρανείτε όταν πρέπει να διευθετήσετε πρακτικά θέματα. Εξάλλου, κατακτήσεις που θα υπάρξουν στον εργασιακό χώρο θα σας φτιάξουν το κέφι. Αν προκύπτουν πολλά θέματα στην καθημερινότητά σας, μοιραστείτε τις εμπειρίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν θα υπάρξουν αναποδιές, όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται. Αποφύγετε, λοιπόν, τις υπερβολές κάθε είδους για να έχετε στα χέρια σας τα όπλα που θα σας βοηθήσουν. Μη βιάζεστε να πραγματοποιήσετε τα σχέδια που έχετε κάνει, γιατί όλα θέλουν τον χρόνο τους.

ΖΥΓΟΣ: Συνδυάστε χαρά και εργασία, για να μην αφήσετε τις δουλειές σας να σας απομακρύνουν από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μια που τώρα θα έχετε την ευκαιρία να γεφυρώσετε τις σχέσεις σας. Προσεγγίστε με αργά και σταθερά βήματα μια καινούρια ερωτική εμπειρία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δημιουργήστε καινούργιους στόχους έχοντας μετρημένη αισιοδοξία, καθώς η αλλαγή κάποιων νοοτροπιών θα σας κάνει να βρείτε διεξόδους σε ό,τι σας απασχολούσε. Ηρεμήστε και σκεφτείτε πιο «γήινα», γιατί οι επιθυμίες σας ξεπε

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επενδύστε στον εαυτό σας χρόνο, ενέργεια και χρήμα για να φροντίσετε πιο σωστά τη ζωή σας και να μη γυρνάτε σε πνιγηρές καταστάσεις του παρελθόντος. Διατηρήστε μετρημένη και σοβαρή στάση απέναντι σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ένας καλός φίλος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ζητήστε την υποστήριξη των δικών σας ανθρώπων για κάτι που σας προβληματίζει. Η τύχη δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψει και τα εμπόδια ή οι δυσκολίες που θα συναντήσετε θα είναι ασήμαντα. Γίνετε πιο ανεξάρτητοι και μη λογοδοτείτε στους πάντες για κάθε κίνησή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιμεληθείτε την εικόνα σας και μην είστε υπερβολικοί στις εκτιμήσεις που κάνετε για καθημερινές καταστάσεις. Παράλληλα δώστε προσοχή στις επαγγελματικές διευθετήσεις που θα γίνουν. Με τους κατάλληλους χειρισμούς όλα μπορούν να πάρουν τον δρόμο που θέλετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάποιοι φίλοι από το παρελθόν σας είναι έτοιμοι να σας προτείνουν μια συνεργασία, όμως θα χρειαστεί να δοκιμαστεί σε φιλικό επίπεδο πριν προχωρήσει. Μην ψάχνετε για υλικά υποκατάστατα στη ζωή σας, αντιθέτως στηριχτείτε στην εσωτερική δύναμή σας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα