Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι εξελίξεις που θα υπάρχουν στα επαγγελματικά και προσωπικά σας ζητήματα θα είναι ραγδαίες, γι' αυτό μην αφήσετε τη νευρικότητά σας να σας παρασύρει. Δεν χρειάζεται να πληγώνετε τους γύρω σας προκειμένου να βρείτε τρόπο να διατηρήσετε την ανεξαρτησία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Υπάρχει το ενδεχόμενο, ακόμα κι αν βιώσετε ανατροπές ή συναντήσετε εμπόδια, να σας βγουν σε καλό για τα μελλοντικά σχέδιά σας, γι' αυτό μη βιαστείτε να καταδικάσετε τα γεγονότα. Οι παρεξηγήσεις προκαλούνται επειδή δεν είστε σίγουροι τι ακριβώς θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ισως για λίγο πελαγώσετε μπροστά σε κάποιες επιλογές που θα κληθείτε να κάνετε ή σε διορθώσεις που πρέπει να γίνουν, αλλά η εύνοια θα σας ακολουθεί στις αποφάσεις σας. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα όσων έχουν συσσωρευτεί στη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκτός από τις υποχρεώσεις που έχετε σε επαγγελματικό επίπεδο, υπάρχουν και τα απαιτητικά συγγενικά πρόσωπα, οπότε είναι πιθανόν να αυξηθεί το άγχος σας. Αντί να είστε απαιτητικοί και να δείχνετε κουρασμένοι, προτιμήστε να δείξετε την κατανόησή σας.

ΛΕΩΝ: Ορατές είναι οι προοπτικές κέρδους, ακόμα κι αν σας παιδέψουν κάποιες από τις συνεργασίες σας, γι' αυτό μην χάσετε την ψυχραιμία σας, γιατί μαζί με αυτήν μπορεί να χαθούν και σημαντικές ευκαιρίες. Αν δεν είστε σίγουροι για τις επιλογές σας, ευθύνεστε εσείς και μόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διάθεσή σας δεν θα βρίσκεται και στα καλύτερα επίπεδα, οπότε μην τα βάλετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή με τον σύντροφό σας, γιατί δεν φταίνε σε τίποτα. Οταν οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες για να προχωρήσετε τα σχέδιά σας, καλύτερα να αλλάξετε τακτική.

ΖΥΓΟΣ: Εχετε δυνατότητες στην εργασία και στα προσωπικά σας, αρκεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην απαντήσετε σε προκλήσεις που έχουν σκοπό να σας αποδυναμώσουν. Βρείτε τον τρόπο να εκφραστείτε χωρίς να είστε υπερβολικοί στα συναισθήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες προσπάθειές σας θα αποδώσουν λίγο αργότερα από το αναμενόμενο, καθώς επικρατεί αρκετή ρευστότητα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν θα σας δυσαρεστήσει. Αντισταθείτε με πυγμή και γενναιότητα στις αντιξοότητες του επαγγελματικού χώρου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε σε καινούργιες βάσεις την αναζήτηση κέρδους κυνηγώντας αυτή τη φορά την ουσία, έστω κι αν κάποια πράγματα ή πρόσωπα σας εκνευρίζουν και σας αποσυντονίζουν. Με το να χρεώνεστε υποχρεώσεις άλλων δημιουργείτε κακό προηγούμενο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το ένστικτο αυτοσυντήρησης και το μυαλό σας θα δουλέψουν ικανοποιητικά για να μπορέσετε να προχωρήσετε στην επιδίωξη των στόχων σας αποφεύγοντας τα λάθη. Αν δεν είστε σίγουροι πως κάποια υπόθεση σας καλύπτει, μη βιαστείτε να δεσμευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμα κι αν υπάρχουν τα κακώς κείμενα που θίγουν τις προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις σας, σκεφτείτε πως ίσως έτσι πρέπει να γίνει για να ξέρετε πού βαδίζετε. Ακολουθήστε προγράμματα που σας ταιριάζουν ξεκαθαρίζοντας πρώτα τη θέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι εντάσεις που θα υπάρχουν όσον αφορά τις συνεργασίες σας αλλά και τις υπόλοιπες σχέσεις σας θα είναι ενοχλητικές, και θα προκαλούν γενικότερη αναστάτωση, γι' αυτό μη θεωρήσετε τίποτα και κανέναν δεδομένο, ακόμα κι αν υπάρχει προοπτική κέρδους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα