Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήσετε την ερωτική ζωή σας να οδηγηθεί σε αδιέξοδο. Τολμήστε καινούργια ανοίγματα, καθώς υπόσχονται μεγάλες και κερδοφόρες αλλαγές στη ζωή σας. Σε ό,τι αφορά τον συναισθηματικό τομέα, περιμένετε τον κατάλληλο χρόνο για να δράσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να έχετε αποτελέσματα σε αυτά που κάνετε, βελτιώστε τους τρόπους που λειτουργείτε. Προτιμήστε τη διπλωματία από τις δυναμικές διεκδικήσεις, αν θέλετε να έχετε αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να ξεκολλήσετε από το παρελθόν που σας πλήγωσε, ανοιχτείτε σε καινούργιες γνωριμίες. Οι πειρασμοί και οι προκλήσεις που θα τραβήξουν την προσοχή σας θα σας βάλουν σε γλυκές ερωτικές δοκιμασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανανεωθείτε συναισθηματικά, αγνοώντας ακόμη και τα εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν. Προσεγγίστε τους συνεργάτες σας και ζητήστε τους να σας στηρίξουν στα σχέδιά σας. Μείνετε σταθεροί στις σχέσεις σας, για να έρθει η εδραίωσή σας στον επαγγελματικό χώρο.

ΛΕΩΝ: Αφήστε πίσω καταστάσεις που σας προκαλούν ανασφάλειες, αλλάζοντας τους ρυθμούς σας. Κρατήστε κάτι για τον εαυτό σας και μη δίνετε την εντύπωση στους άλλους ότι τους ανήκετε ολοκληρωτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενα αόρατο χέρι θα φροντίσει να ικανοποιήσει αρκετές από τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Δυναμώστε τις αντιστάσεις σας απέναντι στις αρνητικές αυθυποβολές και ενισχύστε τη θετική σκέψη σας.

ΖΥΓΟΣ: Ανακαλύψτε τι θέλετε σύμφωνα με τα δικά σας γούστα και καταπολεμήστε αρνητικές σκέψεις και απαισιοδοξία. Ασχοληθείτε μόνο με ό,τι αρέσει σε εσάς, για να ανανεωθείτε σωματικά και ψυχικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναθεωρήστε απόψεις, για τις οποίες έως τώρα ήσασταν κάθετοι και σας κρατούσαν μακριά από αυτά που πραγματικά αγαπάτε. Αποδεχθείτε τον σύντροφό σας γι' αυτό που είναι και μην προσπαθείτε να τον αλλάξετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συνάψτε συμμαχίες με άτομα του εργασιακού ή του προσωπικού περιβάλλοντός σας, που μπορούν να στηρίξουν τις απόψεις σας. Κάνοντας τις κατάλληλες ενέργειες, θα συμβάλετε σημαντικά στην επαγγελματική επιτυχία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε συγκεκριμένοι στις θέσεις σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας, για να γίνεστε πιο κατανοητοί. Η παρουσία σας στον χώρο θα είναι ενδιαφέρουσα και αυτό θα επιβεβαιώσει τη φιλαρέσκειά σας κατά πολύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προχωρήστε στις υπερβάσεις σας τώρα που νιώθετε πιο έτοιμοι και πιο δυνατοί. Εστιάστε την προσοχή σας σε καινούργια σχέδια και ξεκολλήστε από τα σφάλματα του παρελθόντος, για να μη γυρίζουν οι σκέψεις σας στα τελευταία χρόνια που σας απογοήτευσαν.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι προκλήσεις για επιτυχία θα είναι περισσότερες, γι' αυτό χρησιμοποιήστε τις ήδη υπάρχουσες πηγές ενέργειας και ανακαλύψτε και άλλες που είναι κοντά σας, αλλά δεν τις είχατε εκτιμήσει όσο άξιζαν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα