Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Εξηγήστε με απλά λόγια στο ταίρι σας πως εκτός από πάθος έχετε ανάγκη και από ασφάλεια για να νιώσετε ευτυχισμένοι. Αν θέλετε να νιώσετε τρυφερά, όπως συνέβαινε στην αρχή της γνωριμίας σας, εκμεταλλευτείτε τις θετικές επιρροές που θα σας δοθούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε την εξωτερική σας εμφάνιση για να φτιάξετε τη διάθεσή σας και ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες, ώστε να νιώσετε ανανεωμένοι και δυνατοί. Κρατηθείτε μακριά από περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές, μια που τα οικονομικά σας θα είναι στάσιμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η πίεση που θα υπάρχει θα είναι αρκετή, γι' αυτό φροντίστε πριν βγάλετε συμπεράσματα να γνωρίζετε καλύτερα τις καταστάσεις. Δείξτε κατανόηση, καθώς η υπερβολή είναι το φυσικό αποτέλεσμα μιας έντονης περιόδου με ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσεγγίστε τον σύντροφό σας με θετική διάθεση και μην είστε ιδιαίτερα απαιτητικοί μαζί του, γιατί όσο και να το θέλετε δεν γίνεται να δώσει παραπάνω πράγματα. Μη βασίζεστε σε λόγια που ακούτε, ό,τι κι αν σας τάζουν, αν δεν βλέπετε πράξεις.

ΛΕΩΝ: Εξοικονομήστε χρόνο για τον εαυτό σας και θα νιώσετε καλύτερα. Δραστηριοποιηθείτε και μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Αντιμετωπίστε με σοβαρότητα μια επαγγελματική κρίση που θα σας δώσει δυνατότητες επέκτασης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διαφυλάξτε τις σχέσεις σας όσο καλύτερα μπορείτε και κινηθείτε μόνο με γνώμονα τη λογική. Νεύρα, επιθετικότητα και γενικά η άσχημη συμπεριφορά δεν πρόκειται να σας βοηθήσουν. Μείνετε μακριά από εντάσεις που θα πλήξουν τον εργασιακό χώρο σας.

ΖΥΓΟΣ: Το κλίμα στον χώρο της εργασίας σας θα είναι φορτισμένο και οι προστριβές με τους συνεργάτες σας, που είναι πολύ πιθανές, ίσως φέρουν τη ρήξη ανάμεσά σας. Θα υπάρχει επίσης αναστάτωση στον οικογενειακό χώρο αλλά και με τα φιλικά σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην κάνετε επεκτατικές κινήσεις και μην πάρετε κανενός είδους ρίσκο. Οι ανατροπές θα είναι πολλές και κάποιες από αυτές θα επηρεάσουν τον επαγγελματικό τομέα σας. Διαταράσσεται η ισορροπία με τους συνεργάτες σας και δεν πρέπει να κινηθείτε βιαστικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στις δύσκολες στιγμές αφήστε τα πείσματα και σκεφτείτε πως τα πάντα είναι προς διαπραγμάτευση. Χειριστείτε προσεκτικά τις επενδύσεις σας και αποφύγετε να είστε βιαστικοί ή παρορμητικοί. Με νέες στρατηγικές θα πετύχετε ανάκαμψη των οικονομικών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν ευνοούνται οι διαπροσωπικές σχέσεις και απαιτείται να δείξετε καλή θέληση για να επικρατήσουν η αρμονία και το ευχάριστο κλίμα. Σημαντικό ρόλο θα παίξει το πώς θα συμπεριφερθείτε, αφού οι εντάσεις θα εισχωρήσουν και στο φιλικό περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εξετάστε λεπτομερώς τις συμφωνίες που πρόκειται να κλείσετε. Απαιτείται προσοχή στον τρόπο με τον οποίο θα εκθέσετε τις ιδέες σας στον εργασιακό χώρο, ώστε να μην προσβάλετε τους συνεργάτες σας με την ανακοίνωση παρακινδυνευμένων κινήσεων.

ΙΧΘΥΕΣ: Καλλιεργήστε αυτές που θεωρείτε καλύτερες και αποδοτικότερες επαφές, και προσεγγίστε τις χωρίς προκαταλήψεις. Είναι απαραίτητο να υπάρχει αμοιβαία κατανόηση όσον αφορά τις διαφορετικές νοοτροπίες που έχουν τα άτομα του περιβάλλοντός σας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα