Ζώδια: Προβλέψεις για Κυριακή, 12 Μαρτίου

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Διάβασε παρακάτω αναλυτικά την ημερήσια πρόβλεψη για σήμερα Κυριακή, 12 Μαρτιου 2017...

Κριός
Σήμερα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου θα δυσκολευτείς πολύ να διεκπεραιώσεις ζητήματα που θα έρθουν στη επιφάνεια και θα απαιτήσουν χρόνο και δουλειά. Θα ζοριστείς αρκετά και θα πιεστείς πολύ, αλλά τελικά θα τα καταφέρεις. Φρόντισε μόνο να μην κινείσαι επιπόλαια και βιαστικά, γιατί θα περιπλέξεις περισσότερο τα πράγματα και θα οδηγηθείς σε λάθος κινήσεις και αδιέξοδα.

Αισθηματικές
Τα ερωτικά σου ζητήματα είναι σε περίεργη φάση. Γι’ αυτό παραμέρισε τα καθημερινά σου άγχη και διοχέτευσε όλη σου την καλή διάθεση στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, άτομο από το στενό σου περιβάλλον θα σου εκφράσει ανοιχτά τα αισθήματά του, κάτι που δε φανταζόσουν. Δώσε μια ευκαιρία, αφού δεν έχεις κάτι να χάσεις.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου κινείται στα ίδια καλά επίπεδα και σήμερα θα καταφέρεις να κερδίσεις όσα διεκδικείς.Μην ξεχνάς ότι σήμερα έχεις την τύχη με το μέρος σου, οπότε προχώρα άφοβα σε αλλαγές και νέα ξεκινήματα. Επίλεξε να απομονωθείς και μόνος σου να λύσεις τα ζητήματα που έχουν προκύψει. Όσο κι αν ζορίζεσαι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να απευθυνθείς σε άλλους για βοήθεια.Μην μπερδευτείς σε περίεργες καταστάσεις και συνέχισε την πορεία σου.

Ταύρος
Αν είσαι Ταύρος, σήμερα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στην Παρθένο, τα πράγματα στη ζωή σου πάνε πολύ καλά, παρόλη την αναστάτωση που επικρατεί γύρω σου. Επικρατεί μια γενικότερη αναστάτωση, αλλά δεν σε επηρεάζει ιδιαίτερα στις επιδιώξεις σου. Τα σχέδιά σου θα υλοποιηθούν με απόλυτη επιτυχία και αυτό θα σου δώσει μεγάλη χαρά και ηθική ικανοποίηση. Με σκληρή δουλειά και ισχυρή θέληση, όλα σου τα ζητήματα θα ευοδωθούν.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στη σχέση σου είναι καλά, και θα φτιάξουν ακόμη περισσότερο, αρκεί να βρίσκεις πάντα χρόνο για το ταίρι σου και να συζητάς καθετί που σε απασχολεί. Μόνο έτσι θα ξέρεις και εσύ και το ταίρι σου που βαδίζετε και θα έχετε μια αληθινή και ειλικρινή σχέση. Αν κάνεις παρέα με τη μοναξιά, νέο άτομο θα έρθει στη ζωή σου και θα σε ανανεώσει. Κινήσου χωρίς υπερβολές και φέρσου σωστά για να έχεις την κατάληξη που θες.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Τα αποτελέσματα που έχεις πετύχει σε ανεβάζουν στα μάτια συνεργατών και ανωτέρων σου.Πρόσεξε τα έξοδά σου, γιατί τα οικονομικά σου είναι σε κρίσιμη φάση.


Δίδυμοι
Θέματα που σε προβληματίζουν, ειδικά στο χώρο της οικογένειάς σου, μπαίνουν σε τάξη και μπορείς να προχωρήσεις ανεμπόδιστος σε νέα ξεκινήματα. Μην ανοίξεις όμως πολλά μέτωπα, γιατί θα χάσεις τον έλεγχο.

Αισθηματικές
Η σημερινή ημέρα θα είναι άκρως ευνοϊκή και εποικοδομητική για την προσωπική σου ζωή. Θα αφήσεις πίσω λεπτομέρειες που χαλούσαν το κλίμα στη σχέση σου και θα κάνεις νέα σχέδια με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, μην μένεις άπραγος και κυνήγησε με θάρρος τον άμεσα ενδιαφερόμενο.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου διανύει μια καλή περίοδο και μπορείς επιτέλους να χαλαρώσεις. Έχεις δουλέψει σκληρά και οι ικανότητές σου αναγνωρίζονται από τους ανωτέρους σου.Μένει να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες για να ισορροπήσεις.


Καρκίνος
Η ημέρα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στην Παρθένο θα εκτοξεύσει τον δυναμισμό σου στα ύψη. Αυτό θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις επιτυχώς όνειρα και επιδιώξεις, που καιρό τώρα διστάζεις να προχωρήσεις. Με την εύνοια των πλανητικών όψεων, έχεις όλα τα φόντα να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές
Για εσένα που έχεις σχέση, η ημέρα δεν ενδείκνυται για συζητήσεις με τον σύντροφό σου, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν έντονες διαφωνίες. Φρόντισε να μαλακώσεις τη στάση σου και να γίνεις πιο διπλωμάτης. Αν είσαι μόνος, γίνε πιο ανοιχτός στους γύρω σου, καθώς άτομα που θέλουν να σε προσεγγίσουν διστάζουν.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά και θα νιώσεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου, ώστε να προχωρήσεις τα νέα σου σχέδια. Οι ανώτεροι σου αναγνωρίζουν την αξία σου και αυτό σε ικανοποιεί ηθικά. Με λίγη υπομονή θα ανταμειφθείς και οικονομικά.


Λέων
Έχεις παραμερίσει πολλές υποθέσεις, οι οποίες έρχονται πάλι στο φως, απαιτώντας άμεσες λύσεις. Αυτή τη φορά φέρσου πιο υπεύθυνα και προχώρα σε δραστικές λύσεις. Φρόντισε στο εξής να μην αφήνεις αδιευθέτητα ζητήματα για την τελευταία στιγμή, γιατί αυτό σου κάνει κακό. Ακολούθησε ένα πρόγραμμα για να μην χάνεις εύκολα τον έλεγχο.

Αισθηματικές
Η σχέση σου απαιτεί προσπάθειες ανάκαμψης και η μέρα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στην Παρθένο θα σε ευνοήσει. Το ερωτικό κλίμα στη σχέση σου θα βρίσκεται στο απόγειο και θα μπεις σε νέες περιπέτειες. Ανάλογη θα είναι και η ημέρα σου αν είσαι μόνος, καθώς ο αέρας που αποπνέετε θα κλέψει τις εντυπώσεις όλων.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου η πίεση θα είναι αυξημένη, με ένα άκρως φορτωμένο πρόγραμμα υποχρεώσεων. Με ψυχραιμία και σωστή οργάνωση θα μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα.Πρόσεχε ανοίγματα στα οικονομικά σου, γιατί είσαι ήδη αρκετά ζορισμένος.


Παρθένος
Αν είσαι Παρθένος, η σημερινή ημέρα αναμένεται να είναι άκρως εποικοδομητική. Η επιρροή που θα δεχτείς από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σου σε αναγκάζει να αναλάβεις περεταίρω ευθύνες, αλλά πρόσεχε μην ξεπεράσεις τα όρια αντοχής σου. Βάλε προτεραιότητες στα προβλήματά σου και δώσε λύσεις σε ένα από αυτά κάθε φορά.

Αισθηματικές
Ο αισθηματικός τομέας της ζωής σου, θα κυριαρχείται από νεύρα και διαφωνίες. Αυτό όμως θα κρατήσει λίγο, ιδίως αν φροντίσεις να είσαι πιο διαλλακτικός. Εσύ που αναζητάς το άλλο σου μισό, μην εστιάζεις αποκλειστικά στα προβλήματα που έχεις. Να είσαι σίγουρος πως κάπου κοντά σου βρίσκεται αυτό που ψάχνεις και δεν τον διακρίνεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου σήμερα οι δυσκολίες συνεννόησης με τους συνεργάτες σου θα σε δυσκολέψει αρκετά. Προσοχή σε προτάσεις, που θα χρειαστούν διεξοδική ανάλυση πριν δεχτείς. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε τάξη και καλά θα κάνεις να κρατήσεις τις ισορροπίες.


Ζυγός
Έχεις την τάση να αναβάλλεις διαρκώς πράγματα και να τα αφήνεις για την τελευταία στιγμή. Άλλαξε τακτική άμεσα και φρόντισε να λύνεις τα θέματά σου στην ώρα τους, για να μην απελπίζεσαι αργότερα. Η οικογένειά σου και οι φίλοι σου είναι δίπλα σου και θα σε στηρίξουν όποτε τους χρειαστείς. Να είσαι σίγουρος πως θα σε βοηθήσουν και θα σε ανακουφίσουν με τις λύσεις που θα σου δώσουν.

Αισθηματικές
Αρκετές είναι οι λεπτομέρειες που ταλαιπωρούν τη σχέση σου αλλά με αμοιβαίες προσπάθειες από εσένα και το ταίρι σου θα καταφέρετε να τις ξεπεράσετε. Αν είσαι μόνος, η σημερινή ημέρα αναμένεται να είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Μια νέα γνωριμία θα αλλάξει όλο το σκηνικό στη ζωή σου και καλά θα κάνεις να το απολαύσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, το τοπίο ξεδιαλύνει και βλέπεις πια καθαρά τις αληθινές προθέσεις ατόμων που έδειχναν να σε βοηθάνε, ενώ στην πραγματικότητα έβαζαν εμπόδια στα σχέδιά σου. Βαλ’ τους λοιπόν στη θέση τους και στο εξής να είσαι πολύ επιφυλακτικός. Πρόσεχε τα οικονομικά σου, μειώνοντας στο ελάχιστο τα έξοδα κι μην κλείσεις καμία συμφωνία, γιατί ίσως βγεις χαμένος.


Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα προβλέπεται αρκετά πιεστική, καθώς πολλές είναι οι ευθύνες που θα κληθείς να αναλάβεις. Να είσαι προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο, αλλιώς θα χάσεις τον έλεγχο και αυτό είναι σίγουρα κάτι που δεν θες. Μείνε αισιόδοξος και μην αφήσεις καμία δυσκολία ή καθυστέρηση να σε πτοήσει.

Αισθηματικές
Η προσωπική σου ζωή θα κυριαρχείται από προβληματικές καταστάσεις και έντονες διαφωνίες με το ταίρι σου. Μην τεντώνεις το σκοινί και τα κάνεις χειρότερα. Με περισσότερη διαλλακτικότητα και αμοιβαίες υποχωρήσεις θα μείνετε μακριά από εντάσεις και θα ηρεμήσετε. Αν είσαι αδέσμευτος, θα προκύψει επανασύνδεση με άτομο από το παρελθόν και θα σου δοθεί η δυνατότητα να ολοκληρώσεις ό, τι άφησες στη μέση. Αυτή τη φορά φρόντισε μόνο να χειριστείς πιο σωστά τα πράγματα και να μην επαναλάβεις παλιά λάθη.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου χώρο η στρεσαρισμένη σου διάθεση στέκεται εμπόδιο στην ολοκλήρωση των σχεδίων σου. Προσπάθησε λοιπόν να μην απελπίζεσαι και δούλεψε σκληρά και σωστά για να τα καταφέρεις. Τα οικονομικά σου ζητήματα θα συνεχίσουν να σε ταλαιπωρούν. Μόνο με οργάνωση και ψυχραιμία θα καταφέρεις να σταθείς γερά πάλι στα πόδια σου.


Τοξότης
Σήμεραμε την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στην Παρθένο, η ημέρα σου αναμένεται να είναι τόσο πιεστική λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, που ίσως ξεπεράσεις τα όρια του εαυτού σου. Μην πέφτεις με τα μούτρα σε όσα έχεις να κάνεις και φρόντισε να κάνεις τα απαραίτητα διαλείμματα, ώστε να ξεκουράζεις το μυαλό σου και να επανέρχεσαι δυναμικά κάθε φορά.

Αισθηματικές
Όσον αφορά τη σχέση σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλά, καθώς σε ό, τι χρειαστείς ο σύντροφό σου είναι δίπλα σου και σε βοηθάει. Δειξ’ του πόσο το εκτιμάς όλο αυτό με εκδηλώσεις αγάπης και ρομαντικές εκπλήξεις. Αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, μην κάθεσαι κλεισμένος στο σπίτι, γιατί έτσι δεν θα αλλάξεις τίποτα απολύτως. Με το να κλείνεσαι στο καβούκι σου, όχι μόνο δε θα κάνεις γνωριμίες ώστε να βρεις μέσα σε αυτές το άλλο σου μισό, αλλά επιπλέον θα μιζεριάζεις και θα χάσεις την ουσία της ζωής.

Επαγγελματικές
Η σημερινή μέρα αναμένεται να είναι άκρως δημιουργική και εποικοδομητική. Οι ιδέες σου θα εντυπωσιάσουν τους προϊσταμένους σου και θα ωφεληθείτε αμφότεροι οικονομικά. Στα οικονομικά σου υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί που σε αγχώνουν. Τακτοποίησέ τους και συνέχισε την προσπάθεια να φέρεις τις ισορροπίες που θες.


Αιγόκερως
Η εύνοια των άστρων και η τονωμένη σου αυτοπεποίθηση θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις με μεγάλη ευκολία κάθε πρόβλημα που θα παρουσιαστεί. Μην χάνεις στιγμή τον δυναμισμό σου και έχε πίστη στον εαυτό σου. Ιδίως με την σημερινή Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στην Παρθένο, μην αφήσεις λόγια τρίτων να σε επηρεάσουν και να σε οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στην αισθηματική σου ζωή πάνε πολύ καλά και αν καταφέρεις να μείνεις μακριά από καθημερινά προβλήματα, θα περάσεις ένα αξέχαστο βράδυ με τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, πάρε δυναμικά τη ζωή σου στα χέρια σου και κάνε εκείνες τις αλλαγές που θα σε οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα και ιδιαίτερα τις μεθόδους σου, αφού βλέπεις ότι δεν έχουν αποτελέσματα. Αναθεώρησε ορισμένα πράγματα και υιοθέτησε νέες, πιο αποτελεσματικές στρατηγικές. Όσον αφορά τα οικονομικά σου ζητήματα, προσπάθησε να είσαι απόλυτα προσγειωμένος στην πραγματικότητα και να γνωρίζεις τις δυνατότητές σου, γιατί έχεις την τάση να ξεφεύγεις, κάνοντας περιττά έξοδα και αχρείαστες αγορές.


Υδροχόος
Είναι αδύνατο να τα κάνεις όλα ταυτόχρονα, όσο ικανός κι αν είσαι. Ορισμένα πράγματα χρειάζονται το χρόνο τους, οπότε βάλε σε σειρά τις υποχρεώσεις και τακτοποίησέ τες μία μία. Η σχέση σου με ορισμένα άτομα είναι κάπως μπερδεμένη, άρα καλό θα ήταν να έρθεις σε επαφή μαζί τους και να ξεδιαλύνεις το τοπίο. Αυτό θα σε ανακουφίσει, καθώς θα ξέρεις τι σου γίνεται.

Αισθηματικές
Η προσωπική σου ζωήσήμερα δείχνει να μπαίνει σε μια περίοδο ευημερίας. Κι από εσένα εξαρτάται αν θα συνεχίσει αυτό, οπότε φρόντισε να συζητάς τα πάντα με το ταίρι σου, για να ξέρετε και οι δυο που βαδίζετε. Αν είσαι αδέσμευτος, ξεκαθαρίστε πρώτα τι είναι αυτό που ζητάτε και κατόπιν επικεντρωθείτε σε έναν στόχο.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου μην πελαγοδρομείς σε καταστάσεις που σε πιέζουν και σε αγχώνουν. Μείνε ψύχραιμος και με πρόγραμμα διευθέτησε κάθε σου ζήτημα. Στα οικονομικά σου θα πρέπει επίσης να κινείσαι οργανωμένα κι συνετά. Αλλιώς θα βρεθείς σε αδιέξοδο πολύ σύντομα.


Ιχθείς
Με τις επιρροές που δέχεσαι σήμερα από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στην Παρθένο, διάφορα εμπόδια θα μπουν στο δρόμο σου, που όμως δεν θα πρέπει να επιτρέψεις να ε αποσυντονίσουν. Μείνε προσγειωμένος και ρεαλιστής, καθώς οι εξελίξεις θα κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Τα όνειρα που έχεις κάνει θα χρειαστούν πολύ χρόνο και προσπάθεια για να πραγματοποιηθούν, αλλά δεν αξίζει να τα παρατήσεις.

Αισθηματικές
Κράτησε μακριά από τον σύντροφό σου καθημερινά άγχη και μην τον επιβαρύνεις με αυτά. Έτσι, μόνο φθορά και μιζέρια προκαλείται στη σχέση σας. Μιλήστε για πράγματα που αφορούν εσάς και μόνο και κάντε σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Αν βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, άλλαξε στάση και γίνε πιο προσιτός σε όσους θέλουν να σε πλησιάζουν αλλά διστάζουν.

Επαγγελματικές
Τα πράγματα στον εργασιακό σου χώρο πάνε πολύ καλά. Μην αφήσεις απερισκεψίες να το χαλάσουν όλο αυτό. Διατήρησε την καλή σου διάθεση και συνέχισε την σκληρή δουλειά. Αν κάποιες φορές δεν μπορείς να αποφασίσεις τι είναι καλό και τι όχι, ζήτησε την βοήθεια συναδέλφων σου. Οικονομικά ανακάμπτεις και θα πάρεις βαθιές ανάσες.
tlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα