Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 8 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Μη χαρίζεστε σε κανέναν και αφήνετε στην άκρη τον αγώνα σας για καταξίωση. Προβείτε σε αντικαταστάσεις, αν κάποιες σχέσεις σας έχουν υποστεί ζημιές. Ασχολούμενοι με τον χώρο σας θα αισθανθείτε ψυχικά ανανεωμένοι και με εναλλακτικές λύσεις θα βγείτε νικητές.

ΤΑΥΡΟΣ: Μετριάστε την ένταση ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας και περάστε μαζί όμορφες στιγμές. Να είστε συνετοί στη διαχείριση των χρημάτων σας, πριν βρεθείτε ξεκρέμαστοι. Είναι άσκοπο να περιμένετε βοήθεια από φίλους που έχουν πιο πολλά προβλήματα από εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προτιμήστε να πείτε ευγενικά στους συνεργάτες σας τι είναι εκείνο που σας ενοχλεί. Μην ψάχνετε αφορμές για να προσάψετε κάτι αρνητικό στον σύντροφό σας. Αφού σας φροντίζει, σας εμπιστεύεται και σας συμπεριφέρεται τρυφερά, μην είστε τόσο καχύποπτοι μαζί του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε τέλος σε μια σχέση που είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει δυνατότητες εξέλιξης. Αν νιώσετε φοβίες, ανασφάλειες και αμφιβολίες να βγαίνουν στην επιφάνεια και να σας γεμίζουν αγωνία, μην κάνετε πίσω, αντιθέτως προχωρήστε δυναμικά με προοπτική μια νέα σχέση.

ΛΕΩΝ: Αναμοχλεύονται συναισθήματα, πρακτικές, σκοπιμότητες και κάθε είδους συναλλαγές και προοπτικές, γεγονός που θα οδηγεί σε συνεχείς αλλαγές κατεύθυνσης. Ρίξτε το βάρος των δραστηριοτήτων σας εκεί που πρέπει, ώστε να προχωρήσετε σε έναν σχεδιασμό και να βρείτε λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι κρίσεις ανεξαρτησίας που σας πιάνουν θα ενοχλήσουν τον σύντροφό σας. Δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία για να μην σας φαίνονται όλα μαύρα. Αν κάποιοι είναι δύσπιστοι μαζί σας, δεν θα κερδίσετε τίποτα με το να προσπαθήσετε να τους πείσετε με το ζόρι.

ΖΥΓΟΣ: Μην επιδιώκετε ακατόρθωτα πράγματα για να προωθήσετε τα καινούργια σχέδιά σας. Θέματα που αφορούν άλλους δεν χρειάζεται να σας απασχολούν διαρκώς και να αναλώνεστε με αυτά. Αν θέλετε να γίνετε πιο αποδοτικοί, φροντίστε να οργανωθείτε περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βασιστείτε στις δυνάμεις σας και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους. Μην επαναστατείτε, επειδή απαιτείται περισσότερη δουλειά και λιγότερη διασκέδαση. Κάντε καινούργιες γνωριμίες που είναι πιθανόν να σας ανοίξουν νέους δρόμους στον επαγγελματικό χώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην είστε κτητικοί απέναντι στον σύντροφό σας και ζηλεύετε χωρίς αποδείξεις. Μην αλλάζετε σχέδια στα οποία έχετε δει πρόοδο για κάποια άλλα που δεν εξασφαλίζουν σίγουρα αποτελέσματα. Αν νιώθετε κουρασμένοι, βρείτε χρόνο για να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανταλλάξτε επιχειρήματα σε συζητήσεις στον εργασιακό χώρο, χωρίς να τσακωθείτε. Φανείτε προσεκτικοί στις κινήσεις σας για να διατηρήσετε τις ισορροπίες στη ζωή σας. Σε δύσκολους συνεργάτες φερθείτε με τυπικότητα για να μην υπάρξουν προστριβές και εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν δεν δείτε ολοκληρωμένη τη δουλειά ενός συνεργάτη σας, μη βιαστείτε να τον κατηγορήσετε. Σε συζήτηση που θίγει άτομα τα οποία δεν είναι παρόντα απαιτείται να αποχωρήσετε διακριτικά. Απελευθερωθείτε από σκέψεις άνευ ουσίας, που σας κρατούν σε αδιέξοδο.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να επικοινωνήσετε καλύτερα με τα άτομα του περιβάλλοντός σας χρειάζεται να συνδυάσετε τη λογική με τα συναισθήματά σας. Εκφράστε με ήπιο τρόπο τα παράπονα που έχετε και δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε, και μην αφήσετε τον εαυτό σας να πέσει σε μελαγχολία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα