Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Σταματήστε να συζητάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, γιατί έχετε αρχίσει να κουράζετε τους άλλους. Μην έρθετε σε σύγκρουση με οικογενειακά πρόσωπα, γιατί θα βγείτε χαμένοι. Ρυθμίστε λεπτές οικονομικές υποθέσεις για να σας φύγει ένα μεγάλο βάρος.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενδιαφερθείτε για άτομα που είναι φιλικά απέναντί σας και σας το δείχνουν με τον τρόπο τους. Προσπεράστε γρήγορα ανούσιες λεπτομέρειες, γιατί χάνετε την ουσία. Πάρτε αποφάσεις για τα οικονομικά σας, που θα σας αποφέρουν κέρδος και στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αγωνιστείτε με τον τρόπο σας και αμυνθείτε όταν χρειαστεί. Επειδή η κούρασή σας είναι περισσότερο ψυχική παρά σωματική, φροντίστε να φτιάξετε τη διάθεσή σας. Ξεκαθαρίστε στους γύρω σας πως είστε διατεθειμένοι να τους ακούσετε, αρκεί να μην κλαίγονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσετε να επηρεάσουν την ψυχολογία σας αισθηματικές υποθέσεις που δεν είναι στο χέρι σας να διευθετηθούν. Προσαρμοστείτε σε αυτά που σας επιβάλλουν οι περιστάσεις επιδεικνύοντας πρακτικότητα και ρεαλισμό.

ΛΕΩΝ: Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας, αφού η αναστάτωση και η ασυνεννοησία που επικρατούν δεν είναι και οι καλύτεροι σύμβουλοι. Αν δεν καταφέρετε να αποφύγετε μια συζήτηση, σκεφτείτε ότι ίσως τελικά γίνεται για καλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί να σας κρύβουν πράγματα, αλλά εσείς δεν χρειάζεται να πλάθετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, καθώς έχετε ανάγκη την στήριξη του συντρόφου σας και δεν πρόκειται να σας την αρνηθεί.

ΖΥΓΟΣ: Επειδή αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να μπείτε σε συζητήσεις με τους δικούς σας ανθρώπους, προστατέψτε τις σκέψεις σας και τις αποφάσεις σας βρίσκοντας ένα προσωρινό καταφύγιο μακριά τους, μέχρι να ξεπεραστεί αυτή η δύσκολη περίοδος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ανατροπές θα είναι απλώς ρουτίνα, γι' αυτό να είστε προετοιμασμένοι για όλα. Εσωτερικές διεργασίες ίσως σας απομακρύνουν προσωρινά από τους στόχους σας. Η αναποφασιστικότητα που έχετε μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη φοβηθείτε τις αντιδράσεις των άλλων, αν κρίνετε ότι κάποιες αλλαγές είναι απαραίτητες. Για να φτάσετε στην επιτυχία μην αλλάζετε συνέχεια τους στόχους σας. Φροντίστε να καλύψετε τις επιθυμίες σας, όσο κι αν υπάρχει ανταγωνισμός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην ασχολείστε με λεπτομέρειες και μη δίνετε σημασία σε θέματα που δεν αξίζουν τον κόπο. Αν δεν θέλετε αργότερα να απογοητευτείτε, μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο. Δείξτε στους άλλους ότι κι εσείς μπορείτε να είστε διεκδικητικοί, όταν χρειάζεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην προσελκύεστε μόνο από τα λόγια, γιατί μεγαλύτερη σημασία έχουν οι πράξεις. Ασχοληθείτε άμεσα με όσους σάς χρειάζονται για να βρείτε καινούργιο νόημα στη ζωή σας. Μην κατηγορήσετε τους άλλους, αν φταίτε εσείς για κάποια παρεξήγηση.

ΙΧΘΥΕΣ: Μη μπλεχτείτε σε υποθέσεις άλλων για να αποφύγετε πιθανό ηθικό και υλικό κόστος. Αγνοήστε αυτούς που συνέχεια σας ζητούν πράγματα χωρίς να θέλουν κάτι ουσιαστικό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα