Ζώδια: Οι προβλέψεις για το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα, Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2016;

Κριός: Σήμερα αγαπητέ Κριέ θα νιώσεις κάποια απογοήτευση για κάποια θέματα που δεν έχεις τελειώσει ακόμη. Μην εκνευριστείς και μην ξεσπάσεις σε άτομα που μπορεί να μην φταίνε. Θα πρέπει να κάνεις καινούργιο προγραμματισμό ώστε να μπορέσουν να υλοποιηθούν τα σχέδιά σου. Ζήτα τη συμβουλή και των δικών σου ανθρώπων.
Αισθηματικές: Υπάρχουν κάποια προβλήματα στην σχέση σου φίλε Κριέ, που συνέχεια κάτι γίνεται και δεν ξεκαθαρίζουν. Φρόντισε σήμερα, με ηρεμία και διαλλακτικότητα να δώσεις δίκαιες λύσεις τόσο για εσένα όσο και για το ταίρι σου. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό δεν πρέπει να απογοητεύεσαι, απεναντίας μάθε να περνάς καλά και μόνος σου.
Επαγγελματικές: Στην δουλειά σου θα γίνουν κάποιες συζητήσεις για κάποιες αλλαγές που μπορεί να γίνουν. Θα μπορέσεις να τα καταφέρεις όλα αρκεί να δουλέψεις σκληρά. Στα οικονομικά σου η ημέρα είναι ευνοϊκή για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων, εφόσον πρώτα τις έχεις εξετάσεις καλά.


Ταύρος: Αγαπητέ Ταύρε έχεις πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον. Μην εκνευριστείς για θέματα που μπορεί να έχουν μηδαμινή σημασία για σένα. Αντί να ξοδεύεις τις δυνάμεις σου άσκοπα, κοίτα να θέσεις τους στόχους σου για το μέλλον, γιατί η δυναμικότητα που έχεις είναι μεγάλη και μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία.
Αισθηματικές: Στον τομέα του έρωτα και της αγάπης, η σχέση σου βαίνει καλώς και αν σκεφτείς και πράξεις τρόπους αναθέρμανσης της, θα πάει ακόμη καλύτερα. Εσύ που είσαι ελεύθερος, επιδίωξε να έρθεις κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει και να περάσεις λίγο χρόνο μαζί του. Πάψε να είσαι ανυπόμονος και μεθόδευσε καλύτερα τις κινήσεις σου.
Επαγγελματικές: Η δουλειά σου θα πάει αρκετά καλά φίλε Ταύρε, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Στα οικονομικά την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

Δίδυμοι: Αγαπητέ Δίδυμε κάποια γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, μπορεί να χαλάσουν την ψυχική σου ηρεμία αλλά δεν αξίζει τον κόπο να τους δώσεις μεγαλύτερη σημασία από όσο τους αξίζουν. Άρχισε να κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί οι ιδέες που έχεις θα σε φτάσουν πολύ γρήγορα στην επιτυχία και θα ικανοποιηθείς.
Αισθηματικές: Φίλε Δίδυμε θα γίνουν κάποια πράγματα στην σχέση σου που μπορεί να είναι ανατρεπτικά για εσένα. Καλό θα είναι να σκεφτείς με πολύ ψυχραιμία προτού πεις ή κάνεις το οτιδήποτε. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, τα νέα είναι καλά για εσένα, μιας και θα γοητευτείς από την παρουσία ενός ατόμου που θα εισβάλει τώρα στην ζωή σου.
Επαγγελματικές: Μπορείς στην δουλειά σου να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που μπορεί να έχουν γίνει στο παρελθόν. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις που θα ανεβάσουν τα έσοδά σου.

Καρκίνος: Μην σταματάς τις προσπάθειες σε αυτά που κάνεις αγαπητέ Καρκίνε, γιατί είσαι πολύ κοντά στους στόχους σου. Οι δυσκολίες του παρελθόντος έχουν περάσει πια κι από εδώ και πέρα μπορείς να κάνεις καινούργια σχέδια, για να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον. Το πνεύμα σου είναι αρκετά οξύ και οι στόχοι που έχεις βάλει ήρθε η ώρα να ευοδωθούν.
Αισθηματικές: Φρόντισε σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου φίλε Καρκίνε και να μην πεις λόγια που μπορεί να στεναχωρήσουν τον σύντροφο σου. Δες μερικές καταστάσεις με περισσότερη χαλαρότητα. Εάν είσαι από αυτούς που κάνουν παρέα μόνιμα με την μοναξιά, οι πλανήτες σήμερα θα φέρουν στον διάβα σου μία νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει.
Επαγγελματικές: Στην δουλειά σου πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολύ ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Στα οικονομικά σου, μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι τώρα, αρχίζουν και προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

Λέων: Σήμερα αγαπητέ Λέοντα κοίτα να περάσεις χαλαρά, χωρίς να εκνευριστείς από κάποια πράγματα που θα μάθεις και ουσιαστικά δεν έχουν καμία σημασία για σένα. Πρόσεξε να μην ξεφύγεις από τους στόχους σου, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις πιο άμεσα στην επιτυχία που θέλεις. Μην υποτιμάς τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων στα θέματα που σε απασχολούν. Η συμβουλή τους μπορεί να σε βγάλει από το αδιέξοδο και να σε ανεβάσει ηθικά.
Αισθηματικές: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα από το τίποτα. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις ουδέτερα, χωρίς να χαλάσει το ωραίο κλίμα που έχεις στην σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στην ζωή σου, πάψε να στεναχωριέσαι και μάθε να περνάς και μόνος σου καλά.
Επαγγελματικές: Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, για να τα βγάλεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις και σε έξοδα.

Παρθένος: Η σημερινή Παρασκευή αγαπητέ Παρθένε θα κατακλύζεσαι από πολλές ιδέες για να μπορέσεις να καλυτερέψεις πολλούς τομείς της ζωής σου που σε προβληματίζουν. Οι πλανήτες είναι πολύ ευνοϊκοί απέναντί σου και σε οδηγούν κατευθείαν στο δρόμο για την επιτυχία. Φρόντισε να εξωτερικεύεις τα αισθήματά σου περισσότερο, ώστε τα αγαπημένα σου πρόσωπα να έχουν τη δυνατότητα να σε βοηθήσουν, σε θέματα που μπορεί να σε απασχολούν.
Αισθηματικές: Στην σχέση σου, αν είσαι Παρθένος, έχεις πολλούς προβληματισμούς που δεν τους εξωτερικεύεις. Καλό θα είναι να μιλήσεις με τον σύντροφο σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις. Εσύ που είσαι ελεύθερος, βγες λίγο από το καβούκι σου και συνάντησε φιλικά σου άτομα, που μπορούν να σε διασκεδάσουν και περνάς καλά μαζί τους. Για τα υπόλοιπα, κάνε υπομονή και πολύ γρήγορα θα έχεις στην αγκαλιά σου αυτόν ή αυτήν που ονειρεύεσαι!!!
Επαγγελματικές: Στην δουλειά σου σήμερα πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε σχέση με αγορές και περιττά έξοδα, γιατί θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Ζυγός: Φίλε Ζυγέ το έντονο άγχος και η πίεση που νιώθεις θα σου δημιουργήσουν ένα μικρό μπλοκάρισμα και δεν θα μπορέσεις να αντεπεξέλθεις σε όλες σου τις υποχρεώσεις. Κάνε πράγματα που θα σε χαλαρώσουν και θα σε βγάλουν από αυτό το αδιέξοδο. Άλλωστε η μέρα σε ευνοεί να λύσεις τα προβλήματά σου αλλά χρειάζεται λίγη και η κατάλληλη ψυχραιμία για να τα καταφέρεις.
Αισθηματικές: Στην αισθηματική σου ζωή καλέ μου Ζυγέ σήμερα δείξε όλη σου την αγάπη και τα θετικά σου συναισθήματα στον σύντροφο σου και θα περάσεις πολύ όμορφα μαζί του. Το ερωτικό κλίμα μέσα στη σχέση σου εξαρτάται κατά πολύ από τη δική σου συμπεριφορά. Αν είσαι μόνος, βγάλτε όλη σου την καλή διάθεση και θα γνωρίσεις σύντομα ένα άτομο που θα σε εμπνεύσει.
Επαγγελματικές: Στη δουλειά σου θα προκύψουν ευκαιρίες που θα βοηθήσουν την εξέλιξή σου. Έχε το νου σου για κάποιες συνεργασίες που θα σου λύσουν τα χέρια και θα σε βοηθήσουν να πάς ακόμα πιο μπροστά τα σχέδιά σου. Οι οικονομικές υποθέσεις θέλουν πολύ προσοχή γιατί κάποιες υποχρεώσεις σε βγάζουν από τον προϋπολογισμό σου.

Σκορπιός: Φρόντισε σήμερα να εξισορροπήσεις λίγο τα πράγματα αγαπητέ Σκορπιέ και μην αφήνεις να σε καταβάλλει το άγχος, για τις διάφορες υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα. Η μέρα σε βοηθά σημαντικά για να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που μπορεί μέχρι και τώρα να σε αγχώνουν.
Αισθηματικές: Στα αισθηματικά σου φίλε Σκορπιέ, θα κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφο σου για θέματα που αφορούν το μέλλον. Διώξε τις αναστολές που μπορεί να έχεις και άκουσέ αυτά που έχει να σου πει με μεγάλη προσοχή. Ίσως οι ανάγκες σας συμπέσουν! Αν πάλι είσαι μόνος σου, δες τα πράγματα θετικά και αντί να κλαις παρέα με την μοναξιά σου, κάνε πράγματα που σου προσφέρει η ελευθερία σου.
Επαγγελματικές: Στην δουλειά σου πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να αποφύγεις να υπογράψεις συμβόλαια, γιατί θα γίνουν λάθος κινήσεις που δεν θα σε συμφέρουν.

Τοξότης: Σήμερα αγαπητέ Τοξότη καλύτερα να αποφύγεις να δώσεις αναβολές σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, γιατί στο μέλλον αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Αν οργανωθείς καλύτερα και επιδιώξεις να συνεργαστείς με άτομα, μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές που θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ.
Αισθηματικές: Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, με χαμηλούς τόνους και χωρίς να εκνευριστείς, μπορεί να μιλήσεις με τον σύντροφο σου και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχεις στην σχέση σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σου, ας πάρουν στα χέρια τους το μέλλον της ερωτικής τους ζωής και ας πάψουν να τα περιμένουν όλα από τους άλλους.
Επαγγελματικές: Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στην δουλειά σου που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να φροντίσεις να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

Αιγόκερως: Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες υποθέσεις που θα χρειαστούν άμεσες λύσεις από εσένα. Κινήσου με πολλή μεθοδικότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις, για να βγεις από το αδιέξοδο. Κοίτα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην χάσεις την ψυχραιμία σου ότι κι αν σου προκύψει. Θα καταφέρεις επιτέλους να προωθήσεις πολλά σχέδιά σου για το μέλλον.
Αισθηματικές: Ο αγαπημένος σου φίλε Αιγόκερε σε πιέζει να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της κοινής σας ζωής και εσύ από την πλευρά σου δεν ξέρεις τι να κάνεις. Φρόντισε να του εξηγήσεις αυτά που σε προβληματίζουν και εντείνουν τις ανασφάλειες σου και μόνο έτσι θα βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ σας. Στον αντίποδα, οι αδέσμευτοί του ζωδίου, κυνηγήστε την τύχη σας με κάθε δυνατό τρόπο και δεν θα χάσετε.
Επαγγελματικές: Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να κάνεις πιο πολλά για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά θα σου κάνουν προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα ευνοούνται.

Υδροχόος: Η μέρα αγαπητέ Υδροχόε θα είναι κουραστική και ταυτόχρονα αγχωτική για εσένα, καθώς πολλά θα είναι τα ζητήματα εκείνα που θα βγουν στην επιφάνεια και θα ζητήσουν την επίλυση τους. Σκέψου γρήγορα, δράσε ανάλογα και αν χρειαστεί δούλεψε και περισσότερο για να τα φέρεις εις πέρας.
Αισθηματικές: Έχεις πολύ άγχος στην καθημερινότητα σου φίλε Υδροχόε. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με τον σύντροφο σου για να νιώσεις καλύτερα και να περάσεις όμορφα μαζί του. Εάν είσαι ελεύθερος βρες απάγκιο στην αγκαλιά των αγαπημένων σου για να αποφορτιστείς… Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.
Επαγγελματικές: Στην δουλειά σου μπορεί να υπάρχουν κάποια θέματα που καθυστερούν, αλλά με τις κινήσεις που θα κάνεις θα τα λύσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες αυτή την ημέρα.

Ιχθείς: Η ημέρα αγαπητέ Ιχθύ είναι κρίσιμη σχετικά με κάποιες αποφάσεις που θα κληθείς να πάρεις. Πρέπει να δείξεις προσοχή και δυσπιστία σε αυτά που ακούς, γιατί τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως φαίνονται. Ωστόσο η κοινωνικότητά σου θα είναι αρκετά αυξημένη και οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις, θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον.
Αισθηματικές: Απόφυγε σήμερα φίλε Ιχθύ να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος που αφορούν την σχέση σου. Μίλησε για το μέλλον της και πέρασε ρομαντικά και όμορφα. Εάν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο που έχεις για να περάσεις όμορφες στιγμές με τους φίλους σου και την οικογένεια σου και πάτα λίγο παύση στο παιχνίδι της αναζήτησης… Θα περάσεις καλύτερα!!!
Επαγγελματικές: Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και θα σου κάνουν προτάσεις για κάποιο καινούργιο ξεκίνημα. Σκέψου πολύ καλά πριν απαντήσεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα