Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 26 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Μην πιέζετε τους συνεργάτες σας σε στιγμές μεγάλης ανασφάλειας. Είστε πιο τυχεροί από τους άλλους, οπότε αποφύγετε ενέργειες που θα ανατρέψουν τον οικονομικό προϋπολογισμό σας. Οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε και τα πιο τρελά σας όνειρα!

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε έμφαση στις δημόσιες σχέσεις και στην εμφάνισή σας. Ισως αντιμετωπίσετε από έναν συνεργάτη σας, εκτός από τον δυναμισμό του, και την εχθρότητά του. Για να έχετε μια ήσυχη και τακτοποιημένη ζωή, φριντίστε να κρατήσετε τις ισορροπίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε λάθη στις επιλογές σας και μην ασκείτε στους άλλους κριτική που ενοχλεί, γιατί κι εσείς δεν είστε σίγουροι για τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσετε. Ανταλλάξτε απόψεις με αγαπημένα άτομα προτού πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η κινητικότητα στα συναισθηματικά σας θα αποτελέσει αφορμή για να γίνετε πιο ελαστικοί με τους άλλους, αν και μια καινούργια παρουσία θα αποσπάσει την προσοχή σας. Χαρείτε αυτά που σας αρέσουν και σας δίνονται, αφήνοντας στην άκρη τις αμφιβολίες.

ΛΕΩΝ: Μπορεί η εποχή να είναι δύσκολη, αλλά είστε αδικαιολόγητα αγχώδεις. Εκφράζοντας τον δυναμισμό σας, θα προωθήσετε τα σχέδιά σας και θα αντιπαρέλθετε αντιξοότητες. Φροντίστε να κρατήσετε μυστικές τις ιδέες σας, για να μην τις εκμεταλλευτούν άλλοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οπως θα έχετε έσοδα, θα έχετε και έξοδα, γι' αυτό κρατήστε τις ισορροπίες. Μην αρνηθείτε τη συμπαράστασή σας σε δικούς σας ανθρώπους, που την έχουν ανάγκη. Αντί να φοβάστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, παραδεχτείτε τα.

ΖΥΓΟΣ: Μην καλλιεργείτε ψεύτικες ελπίδες για το οικονομικό μέλλον του κόσμου και παρασυρθείτε σε αβέβαιες επενδύσεις. Απλώς αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Θα μπορέσετε να κερδίσετε, δημιουργώντας κλίμα αφοσίωσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο εργασιακός και ο οικονομικός τομέας θα απαιτήσουν από εσάς διορατικότητα για το παρόν και το μέλλον. Αξιοποιήστε στόχους και σχέσεις με κάθε μέσο. Σε μια έντονη οικογενειακή συζήτηση κρατήστε τα προσχήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναθεωρήστε μερικά από τα βασικά σχέδιά σας, γιατί θα αναγκαστείτε να αλλάξετε τακτική, ευθυγραμμιζόμενοι με τα εξωτερικά γεγονότα. Κερδίστε τις εντυπώσεις με γοητεία και με το καλύτερο χαμόγελό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυτά που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι οι σχέσεις και οι στόχοι σας, γιατί οι συνέπειες θα είναι μεν μακροπρόθεσμες, αλλά καθοριστικές. Εκφράστε τις βαθιές επιθυμίες και σίγουρα θα βρείτε ανταπόκριση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μέρα που θα διανύσετε δεν θα είναι εύκολη στο να καλύψετε τις τρέχουσες ανάγκες σας, καθώς μπορεί να υπάρχει ζήτηση στον εργασιακό χώρο, αλλά υπάρχει και αγώνας. Προσπαθήστε να αποδράσετε από την καθημερινότητα με μια εκδρομή.

ΙΧΘΥΕΣ: Τακτοποιήστε ό,τι ξέφυγε από τον έλεγχο ή την επίβλεψή σας. Ενεργοποιήστε την κοινωνική ζωή σας και βάλτε λίγη διασκέδαση στο πρόγραμμά σας. Πρέπει να παρακάμψετε τις ανασφάλειες και τους φόβους που σας κρατούν στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα