Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 19 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Οι εξελίξεις μπορεί να σας τρομάζουν, αφού θα έχετε συνέχεια την αίσθηση ότι φτάνετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά κάτι θα συμβαίνει που θα απαιτεί μια έξτρα προσπάθεια. Αποφύγετε σκέψεις που σας κάνουν ευάλωτους σε υλικές διεκδικήσεις. Πριν προβείτε σε αλλαγές, εξασφαλίστε τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι καινοτομίες που θα γίνουν θα σας δώσουν κέρδος και ικανοποίηση. Η σωστή επιχειρηματολογία και η διαύγεια πνεύματος θα σας βοηθήσουν να λειάνετε τις αντιθέσεις που έχετε και να σώσετε χρήσιμες συνεργασίες. Οι έντονες συναισθηματικές καταστάσεις δεν σας επιτρέπουν να δείτε την πραγματικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή οι απαιτήσεις των άλλων θα είναι κάπως ιδιαίτερες και σύνθετες, θα σας λείπει η λεπτότητα και θα αφθονεί η μαχητικότητα. Φροντίστε να συμμαζέψετε και να αναδιοργανώσετε τους τομείς της ζωής σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ρυθμίστε τα περιουσιακά θέματά σας με τρόπο που σας συμφέρει. Πιθανόν οι διαδικασίες να σας κουράσουν και να σας αγχώσουν, αλλά δεν θα μείνετε παραπονεμένοι από την έκβαση που θα έχουν.

ΛΕΩΝ: Ερευνήστε κάθε τρόπο και δυνατότητα που έχετε για να βρείτε νέες πηγές εισοδήματος και ανακαλύψτε ό,τι μπορεί να συμβάλει στην προώθηση των συμφερόντων σας. Εντάσεις θα υπάρξουν στον εργασιακό χώρο εξαιτίας παρασκηνιακών ενεργειών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιτέλους, θα αναγνωρίσετε τα κίνητρα φίλων και εχθρών, που το τελευταίο διάστημα θέλουν και διεκδικούν κάτι από εσάς. Αυτό θα σας διευκολύνει να ανταποκριθείτε πιο ουσιαστικά στις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Δρομολογήστε μια σειρά από σκέψεις και θέσεις για να βάλετε σε λειτουργία τα προσωπικά σχέδιά σας, αλλάζοντας όμως και το επαγγελματικό σκηνικό σας. Αν κινηθείτε χωρίς σκέψη, θα οδηγηθείτε σε λανθασμένα συμπεράσματα. Θα βρεθείτε σύντομα σε αδιέξοδο, αν δεν κάνετε τις αλλαγές που είναι απαραίτητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εχετε καλή διάθεση και έτσι τα κακόβουλα σχόλια σας αφήνουν αδιάφορους. Υιοθετήστε την άποψη πως δεν υπάρχουν σημαντικά και ασήμαντα, γιατί σε όλα υπάρχει ένα νόημα. Μοιραστείτε με τους συνεργάτες σας τα νέα δημιουργικά σχέδια που ετοιμάζετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτό που πρωτεύει σε εσάς είναι να νιώθετε ασφαλείς και σίγουροι. Σταματήστε τα παιχνίδια συναισθηματική ς φύσεως που σας έφθειραν και συνήθως είχαν άσχημη κατάληξη. Ζητήστε βοήθεια από τους φίλους σας για να μη γίνετε λεία επιτηδείων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ανάγκη να καλυτερεύσετε την προσωπική ζωή σας θα σας οδηγήσει στην επινόηση τρόπων που θα σας απαλλάξουν από το χάσιμο χρόνου και θα σας δώσουν μεγαλύτερη άνεση στον επαγγελματικό τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποιες από τις ενέργειές σας θα αφορούν την εξερεύνηση καινούργιων ιδεών και οι προοπτικές θα είναι θετικές, αρκεί να είστε πλήρως ενημερωμένοι για τις παραμέτρους των δυνατοτήτων σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Θέστε προτεραιότητες που θα σας οδηγήσουν στους στόχους σας και αναθεωρήστε τις αξίες σας, για να προωθηθεί η προσωπική σας εξέλιξη με ταχύτατους ρυθμούς. Η διπλωματική στάση θα σας βοηθήσει να αναρριχηθείτε επαγγελματικά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα